Visa ett inlägg
Gammal 2012-06-25, 14:32   #5
Tiffan
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 79
Sharp$: 519
Standard

Beror kanske lite på vad du vill spela. Jag började testa Greyhorsebot för en dryg vecka sedan. Totalt 5 dagars spel. 3 dagar plus och två minus. Kan spela hundar, hästar , fotboll , tennis , cricket, snooker, rugby och amerikansk fotboll med den. Finns färdiga system att koppla till den och går att köra både manuellt och automatiskt med egna inställningar. Finns en del klipp på youtube. Jag kör den just nu endast på hästar via ett system som heter av någon anledning mr2. Tydliga instruktionsvideor finns att kolla på. Jag får vid det här systemet hänvisa programmet till en csv-fil hos leverantören och spelen styrs från den. Du kan i princip skräddarsy den efter dina egna behov. Ska kunna gå att trada med önskat antal ticks också. Går även att köra två versioner från varsinn dator enligt supporten. Hade lite problem men fick hjälp av supporten. Man måste nämligen ställa om klockan i datorn till engelsk tid för att det ska fungera. Kräver som så många betfair, men man får även tillgång till en betdaq och australisk betfairversion.

På mina 5 dagar med 5:- insatser har jag gått 400:- plus. En 40 oddsare och en 24 oddsare som gick in på mindre än en timma ex i onsdags. Det satt fint.

Kostar som första månad 17£ och sedan 27£ per månad. Tänkte ge den en månad eller två men är glatt överraskad av resultatet. Ser lovande ut fast lite dyrt kanske men fortsätter det så här så är det klart värt det och i så fall ökar jag insatsen.

Läs mer om den på www.greyhorsebot.co.uk
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Cazzius (+10)

Senast redigerad av Tiffan den 2012-06-25 klockan 14:38.
Tiffan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat