Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-03-06, 15:54   #1
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 866
Sharp$: 3616
Standard

ATG vs rejkback...


Skarplöth rensar ut barlasten, postat av Hatten den 06 Mar, 2014 kl 16:42

Leif Almgren som jobbat på ATG sedan 1981, har varit ansvarig för utländska samarbetspartners under hela den tid som alla avtal skrevs med rejkbackdrivna samarbetspartners.
När jag nu med kunskap om hur det fungerade i Tasmanien (http://www.gamblersvardag.se/den-tas...argen-bet-hart) och Leif Almgren skriver följande i atgs årsberättelse 2010″ Mr Joe Wilson says -”What the heck is that”(sid27) så visar det exakt som jag tidigare skrivit att avtalen är skrivna med VILJE för att ge utländska samarbetspartners incitament för att kunna ge FET REJKBACK till de spelsyndikat som opererar världen runt.
John Wilson är de facto densamme som ligger bakom ett av världens största spelsyndikat.
Vilket också bevisas genom att ATG trots såväl skrivna som muntliga garantier att rejkback inte finns och är förbjudet enligt avtal, först 26 januari 2014 såg sig föranlåtna att skriva in rejkbackförbud i paragraferna!

”i september att övergå till bolagets vd-stab för att arbeta med utredningar och uppdrag kring olika frågor; exempelvis spellagstiftning, koncession och myndighetskontakter.
- Jag kommer att delta i panelen kring penningtvättsdirektivet och diskutera vad det kan innebära för vår verksamhet med eventuellt ändrade rutiner framöver.”


Således har alltså Leif Almgren nu flyttats till en position där han förmodligen inte kan göra så mycket skada, och i dag kom det också ut att ATGs trotjänare nr2, Kent Öhlander som(mycket sympatisk förövrigt) har tagit över som Jägersro VD.

Nu finns endast Maria Lejon är nu kvar (mig veterligen) av de som varit ansvariga genom långvarig tjänst för de korrupta utomnordiska avtalen (är nu i ATG's styrelse tillsatt av Svensk Travsport).

KÄMPA SKARPLÖTH, rensa upp i träsket!

Nu behövs det först av allt alla rejkbackdrivna utomnordiska samarbetsavtal sägas upp, endast Frankrike finns orsak att förlänga avtal med.

Därefter måste ALLA avtal med samarbetspartners förändras, i dag får ATG 13.6% av intäkterna från utländskt spel, 86.4% erhåller de utländska samarbetspartners.

OM en 60-40 deal skulle skrivas, så skulle SVENSK HÄSTSPORT tjäna med 2012 års omsättning, ca 230 miljoner ytterligare per år.(http://www.gamblersvardag.se/atgs-sa...ar-sanningen-4) samt incitament för rejkback skulle fullständigt försvinna.

Svårare än så är det inte att lösa hästsportens galopperande kris, men därefter krävs det krafttag i alla former för att bibehålla och förstärka hästsporten i stort, spelet och förtroendet för ATG.

Källa: http://www.gamblersvardag.se/category/hattens-kronika
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-03-08, 14:05   #2
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Intervju med Skarplöth på denna blogg: http://www.corren.se/bloggar/blogent...&entry=6793428
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1), putte64 (+10), Trinity (+2), Pilkast (+5), overpace (+10)
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td