Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-07-25, 10:09   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 141
Sharp$: 56943
Standard

Extra V75 Jägersro 26 juli (Åbergs)


Så närmar sig en av årets riktigta höjdare i travvärlden. Hugo Åbergskvällen ligger inte långt efter elitloppshelgen när det gäller status och gott rykte i travvärlden. Det är en fantastisk travkväll att se fram emot i morgon. Bara hoppas att vädret håller i sig något så när och utsikterna för det verkar vara goda.

Det är väldigt mycket V75 just nu. Bara en dag mellan Axevallas dubbla V75or och Åbergskvällen. Sen är det bara en nästa helg, men helgen efter har ju som bekant atg i år lagt in ytterligare en extraomgång så då blir det V75 i Rättvik på lördagen och sedan extra V75 med fokus på kallbloden på Dannero på söndagen.

Åbergskvällen är som bekant inte bara V75. Det är några ruskiga lopp innan V75 drar igång. I lopp 2 tar Conrad Lugauer ut sin nya megstjärna Breidabliks Nubbe i fyraårsloppet och i lopp 4 möts några av världens bästa ston i Vitsjöborgs stolopp. Hästar som D One, Wild Honey och Playing Tua i ett ramlopp en tisdagskväll. Huva..........

En genomgång av det viktigaste i den tidiga infon till V75 loppen.

Utdelningen brukar dra iväg rejält på Åbergskvällen. Det är svåra lopp även i år. I fjor gav 7 rätt sanslösa 2,6 miljoner efter att bl a en 90 oddsare skrällt. Alfas Da Vinci vann långloppet till 16 ggr pengarna. Några sådana odds kommer det inte bli på den i morgon.


V75-1

Det är svårt med spelvärdes/streckanalyser när det omsatts en halv miljon på V75an, så måste ligga lite lågt med det i denna genomgång tyvärr. Första avdelningen ser öppen ut. Man ska generellt tänka på att Jägersros fantastiska bana brukar vara självspringande den här kvällen, och det brukar vara ännu svårare än vanligt att vinna från kön. Fyra av V75 loppen körs över 1609a.

En som inte blir jättehårt spelad troligen men som det låter otroligt påställt på är Paramount. Paramount är väl också det troligaste spetsbudet och när man nu verkar ha vässat enormt för detta lopp och både ska rycka alla skorna, hänga på ett helstängt huvudlag och köra med jänkarvagn (osäker på om den gått med alla de växlarna samtidigt innan) så skulle i alla fall inte jag våga ta bort den från min bong. Tvärtom troligen höja upp den eftersom de flesta stora experter har den rätt långt ner i ranken.

En annan det låter väldigt påställt på också är Reijo Liljendahls Top Of The World som nog också vill till spets. Där aviseras också barfota runt om, helstängt och bike nu.

Pepe Di Jesolo blir hårt spelad på Björn Goop. Fortsatt skor runt om. Bäst barfota bak enligt mina noteringar.

Ingen lätt uppgift som sagt med bakspår denna kväll över 1609 meter.

Inga ändrigar aviserade på Emmet Brown, barfota fram på King City (gått barfota runt om flera gånger på slutet) och gästen från Holland ska enligt intervjun i ronden gå "med skor bak och aluminiumskor fram". Om det inte är tryckfel är det en negativ ändring. Brukar gå barfota bak.


V75-2

Även detta ett 1609m auto lopp. Här ser Veijo H ut att bli jättefavorit med Sundsvik Mayday trots att den väl inte är spetsfavorit. Tänk på att hon bara möter ston nu vilket kan vara en fördel.

Intressant info från Conrad Lugauer på Axelina Baunely. Barfota runt om för första gången och helstängt huvudlag. Det luktar väl spets på det och kanske även slut ?

Birger Jörgensen kommer med en fin Love You avkomma i Freccia Rosso. Tre raka på fina tider och när han nu dessutom pratar om att rycka alla skorna på henne blir det extra intressant med denna stam. Gick barfota fram senast men innan dess vet jag inte för Danmark har ju otroligt nog precis som Norge fortfarande ingen barfotainfo trots att det är år 2016.

Dreamgirl Hornline var mil förbättrad senast på Gotland när man plockade av alla skorna. Det var den enda hästen som kunde hänga på Redéns megastjärna Dont Mind Be som ni säkert minns. Nu ska man rycka alla skorna igen och dessutom med stängt huvudlag (öppet sist) och med jänkarvagn (vanlig vagn senast). Mycket intressant på en storskräll.

Christoffer E Secret Lane kan också vara en rolig skräll. Har nu ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han ryckte alla skorna sist i comebacken. Samma nu och dessutom aviseras rycktussar till skillnad från senast. Väldigt startsnabb den med.

Roger W aviserar barfota fram för första gången på Wordie Hanover och Reijo L pratar om att rycka alla skorna på MT Klara.

V75-3

Ett sagolikt treårslopp. Fantastiska hästar. Dock väldigt svårt spelmässigt med treåringar från nästan hela Europa som ska mötas i denna final.

När man läser förhandssnacket fastnar man dock för Wilhelm Paals Love You avkomma Unicorno S.L.M. Tränaren säger tom att det kan vara en av Europas bästa hästar om några år. Dock omogen fortfarande. Två saker här som dock är intressanta. Björn Goop i vagnen istället för tränaren och dessutom pratar han i en intervju om att köra barfota för första gången (gått med skor hittills). Alla vet vilken megaeffekt det kan ge på Love You hästarna. Håll koll på det i den sena infon.

En topphäst är redan Thomas M fantastiske Borups Powerful. Känslan är att det bara var ett rent preparelopp inför detta sist då den var tvåa spelad till 14 för 10. TM är enorm på att ställa i ordning till rätt lopp och med 550 lax i förstapris och hemmaplan lär det vara läge för det nu.

Reijo L ryckte alla skorna senast ffg på Unica Gio och det gav härlig effekt. Samma nu.

En annan ni ska hålla koll på vad gäller balans är Midnight Dreamer som imponerat stort på slutet. Har gått med skor hittills med Vincent Martens säger i en intervju att det ska bestämmas under tisdagen om det är läge att testa första barfota nu.

Holger Ehlerts Uhaveadream ska gå barfota men har gjort det i föregående starter också (syns inte i startlistorna dock).

Peter Untersteiner hade ingen tur i spårlottningen med Fernandinho B.R men intressant att han ska rycka framskorna ffg i detta lopp.

Chocolate Gold imponerade stort senast med Jänkarvagn, barfota runt om och norsk gas. Samma nu säger Båth.


V75-4


Om man läser vad de stora spelexperterna tror så blir Conrad Lugauers megastjärna Sahara One jättefavorit i detta lopp trots sådär prestationer på slutet. Men Lugauer säger att detta är en grym häst. Svårt läge och behandlad i båda framknäna efter senaste starten i mitten av juni.

Staro Jersey Side har vunnit sina segrar på kort distans. Nu 2140.

Lars Marcussen lämnar klart på Adele De Marc. Ingen koll på hur optimistisk den tränaren brukar vara. Ska gå med skor runt om. Väldigt fin resultatrad.

Intressant info på Wallaby. Har tävlat barfota runt om en gång i livet och vann då lätt. Nu ska man rycka alla skorna igen och dessutom för första gången köra hästen i jänkarvagn. Tränaren låter väldigt uppåt där också. Blir nog väldigt lite spelad. Spåret ?

V75-5

Ett väldigt fint lopp för att vara 70 tkr i förstapris. Mycket av snacket här kommer nog handla om far och son Untersteiner.

Broadway Apollo pratas det om att köra med jänkarvagn nu. Låter som att det är en nyhet. Har inte hunnit kolla det i lopparkivet. Väntar på att atg ska släppa travfaktafilerna vilket jag tror ska göras i kväll.

Thaiger Exclusive gör debut för Peter Untersteiner. Kommer från HO Sundberg. Det kommer bli väldigt surr om den i morgon då den ska tävla barfota runt om för första gången (gått med skor runt om i alla starter i tidigare regi). Det känns spontant oerhört intressant.

En annan som det pratas om barfota för första gången på (fram) är Per K Erikssons Temple Of Dreams. Även det väldigt intressant för det är också en riktigt bra häst. Intrycket vid dödens vinsten i Örebro senast var väldigt bra.

Jeppe Juel ska ev köra Triton Nergård barfota runt om nu. Det var ett tag sedan i så fall. Har nog bättre form än raden. Näst senast startgalopp och senast en välidigt vass avslutning från bakspår i ett oerhört bra lopp på Jägersro som vanns av Christoffer E nya megastjärna Unity Knick.


V75-6

Kvällens huvudlopp. Det har funnits bättre upplagor av Åbergs men svårt ändå att klaga när man ser startfältet. Hoppas dock att man nästar år efter 19 år höjer förstapriset. Annars blir det svårt att bibehålla statusen som det näst största snabbloppet efter elitloppet för den äldre eliten. Det är många lopp numera som ligger på runt miljonen i förstapris i Skandinavien.

Undrar om Adrian vill ha hämnd på Örjan efter stopchampionatet. Det kan i alla fall bli en härlig spetsstrid igen mellan Propulsion som Örjan kör och Adrians Mosaique Face.

Intressant att man pratar om racerhuvudlag nu på Propulsion som tidigare gått med öppet huvudlag i alla starter i Sverige och USA. Det skulle kunna ge en riktigt rejäl effekt.

Robert Bi är en fantastisk häst. Barfota runt om som vanligt (syns inte i programraden). Ska resa till Malmö under tisdagen. Kolla hur det har gått i värmen.

Spartan Kronos ska tävla barfota runt om och sen ska Lugauer göra några andra småjusteringar i käken också säger han.

Mosaique Face gick med skor och öppet huvudlag senast. Nu blir det hela racerkittet i form av skoryck runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

Tycoon C Hall halvstängt istället för norskt huvudlag. Inte gått så sedan den var 4 år och Juul verkar hoppas på lite effekt på det.

V75-7

Malmö stads pris brukar vara ett sanslöst bra stayerlopp fullt i klass med Harpers. Så blev det tyvärr inte detta år. Förstapriset har sänkts igen och 250 tkr finns det flera andra långlopp som slår vad gäller prispengar. Svensk travsport måste vakna och ge en större andel av prispengarna till storbanorna om deras status som sådana inte helt ska fallera. Det brukar krävas fyrsiffriga startpoäng för att komma med i detta lopp. I år kom alla med och den med lägst poäng har ynka 195. Det är inte värdigt detta race.

Det är väldigt mycket sämre hästar än normalt på framvolten framförallt. I detta lopp som massor av gånger har levererat storskrällar just därifrån. Nu känns det tyvärr som ett många av dom där framme mer är rundningsmärken.

Det finns inga balansändringar som är värda att nämna aviserade i den tidiga informationen i detta lopp. Det är några där framme som ska gå med öppet huvudlag pga distansen bara.

Spontant känns det som att dom längst bak har en på papperet mycket enklare uppgift än på många år i detta lopp. Fördel givetvis Alfas Da Vinci som siktat på detta lopp länge. Men det syns ju redan på spelen att den också kommer bli jättefavorit.


Lycka till nu med V75an och njut av denna magiska afton..........

Det blir inget från min sida till Bollnäs på lördag tyvärr. Har för mycket på onsdag och torsdag för att hinna med att läsa på tidigt och sammanställa infon till den omgången. Sen var det heller inga startlistor man jublade åt direkt. Hoppas någon annan kan sammanställa den infon den här veckan.....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tomas63 (+3), 1William (+20), Yoast (+5), mijo14 (+25), draken (+5), hugotheboss (+10), Torstens (+10), thelir (+10), lokatten (+10), Ardberg (+3), Bluesmith66 (+10), riddler (+5), asgaya3141 (+3), michael (+5), drakdead (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 10:26   #2
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Trav skall köras på lördagar Atg förstör spelet V75 just nu så nä inga pengar till jägersro omgången.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+10), Kocken14 (+5)
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 11:07   #3
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

En V75-omgång där prispengarna är 70 000 i tre av loppen. Givetvis får man pissdålig sport med dessa summor och årets Hugo Åberg är ett skämt. Norrmännen lyckades till och med skrapa ihop en bättre fält sportsligt. Summa sumarum är hela denna dagen ett riktigt magplask sportsligt där knappt något lopp utanför V7 blev fullanmält trots höga prissummor.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
lokatten (+3), lokatten (+7)
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 11:43   #4
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37584
Standard

Det ser faktiskt rätt överkomligt ut på förhand, så det får bli en V75:a i morgon.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 13:54   #5
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

"Chansen"

1.4.7.10.11
5.6.8.12
2 Borups Poweful
12 Countdown Fougett
alla elva
alla nio
14 Alfas da Vinci

1980 rader / bolagsspel

spiken: 2 Borups Powerful
chansspiken: 12 Countdown Fougett
skrällen: 12 Undimede
bedövaren: 1 Onceforall Face

nyckelkusk : Christoffer Eriksson

Senast redigerad av spalato den 2016-07-25 klockan 13:55.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 15:42   #6
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5108
Standard

Tycoon conway hall tror jag är vinnaren imorgonkväll på Hugo Åbergs.
Spitcam jubb såg ju kanonfin ut på Halmstad som fast, rygg på Choosen one så kan skrällen vara ett faktum.
Den DDn måste ge bra.
Har en go feeling.
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 16:09   #7
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 938
Sharp$: 1178
Standard

PROPULSION i spets, MOSAIQUE FACE på utsidan . 1.06,5 första 1000m. som tack för senast.

Dom 2 är rökta,
ROBERT BI eller ON TRACK PIRATEN, Vinner Åbergs, synd att YOUR HIGHNESS fick spår sjukan , hade varit stenklar annars.
1William är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 16:48   #8
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av 1William Visa inlägg
ROBERT BI eller ON TRACK PIRATEN vinnner Åbergs, synd att
YOUR HIGHNESS fick spår, sjukan hade varit stenklar annars.
Jag är inte riktigt med...

Mvh Uffe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shizznit (+5)

Senast redigerad av Grant den 2016-07-25 klockan 16:49.
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 17:00   #9
 
Reg.datum: aug 2015
Inlägg: 97
Sharp$: 383
Standard

En miljon borde väl räcka bra för att få bra hästar att komma till Jägersro på en tisdag??
Jag gillar startfältet, synd på Souloys spårstrykning men Robin bi är med vilket är riktigt häftigt att få se. Draget är Tycoon conway hall från spets igen nu när inte Nuncio är med.
Spetsochslut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 17:13   #10
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
Tycoon conway hall tror jag är vinnaren imorgonkväll på Hugo Åbergs.
Spitcam jubb såg ju kanonfin ut på Halmstad som fast, rygg på Choosen one så kan skrällen vara ett faktum.
Den DDn måste ge bra.
Har en go feeling.
Jag håller med (kan aldrig vara positivt) om att Tycoon Conway Hall har bra chans att vinna. Otroligt intressant till låg procent!
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 17:18   #11
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av 1William Visa inlägg
PROPULSION i spets, MOSAIQUE FACE på utsidan . 1.06,5 första 1000m. som tack för senast.

Dom 2 är rökta,
ROBERT BI eller ON TRACK PIRATEN, Vinner Åbergs, synd att YOUR HIGHNESS fick spår sjukan , hade varit stenklar annars.
OTP med bakspår vinner inte! Strecka den gärna!
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 17:26   #12
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37584
Standard

Fördel för Mosaique Face från ledningen, men det känns som ett öppet lopp med många segerkandidater.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 17:27   #13
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 938
Sharp$: 1178
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oggeb Visa inlägg
OTP med bakspår vinner inte! Strecka den gärna!
Den har spår 5 i mitt program
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
abstruse (+1)
1William är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 18:34   #14
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Ringostar Treb är i sitt livs form. Kom tvåa efter Åkes kanon. En ruskig rensare !
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-25, 18:51   #15
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Fördel för Mosaique Face från ledningen, men det känns som ett öppet lopp med många segerkandidater.
Du menar att Adrian blir släppt till ledningen då eller? För den tar knappast spets av egen kraft.
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td