+ Unik bonus för Sharps
+ 100% upp till 3000kr
+ Unika bonusar för Sharps
+ 50% upp till 3000kr
+ 100% upp till 1500kr

Registrera konto
Unik travbonus för
Sharps medlemmar
+ Störst på hästsport
+ 100% upp till 1000kr + 100kr gratis
+ Välkomstpaket till de första 50 som registrerar sig

Sharp kallas sportspelaren som är den mest fruktade av spelbolagen och som inte spelar efter spontana idéer eller tankar. En Sharp gör grundliga analyser före han/hon lägger sitt spel. En Sharp är en professionell spelare som använder sig utav en utmärkt administration rörande sitt kapital för att förvalta sitt spelkonto.


Välkommen till Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Du är för närvarande inne som en gäst vilket ger dig begränsade tillgångar till vårat forum samt övriga sidor. Genom att bli medlem gratis hos oss kommer du att få tillgång till att skapa trådar, skriva inlägg, ta del av spel från "procappers" och mycket annat.
Varför inte besöka vår Live Chat där vi konstant har mellan 40-130 personer inne som jobbar in matcherna de har spelat på?
Registreringen går fort, är simpel och helt gratis.

Oddsbonusar

Senaste nytt
Populäraste spelen idag

Sharps.se är tillbaka
2016-11-22

Sharps.se är tillbaka

Hej alla nya och gamla medlemmar!
Sharps.se – Sveriges ledande sportsbettingforum är tillbaka med bättre resurser i ryggen och spännande framtidsplaner.
 
Sedan Sharps först lanserades har våra medlemmar skrivit långt över en halv miljon inlägg på forumet. Under ny ledning växlar bolaget nu upp verksamheten och målsättningen är att åter bli det självklara förstahandsvalet för alla betting-intresserade, oavsett om det handlar om professionellt spel eller sporadiskt tidsfördriv.
 
Utöver en grundlig översyn av de forum och diskussionsmöjligheter vi har redan idag, kommer Sharps under de närmaste månaderna att addera helt nya features, däribland:
 
Spännande tävlingar med stora prispotter
- Efter vintern kommer våra medlemmar att kunna delta i tävlingar med rejäla prispotter. Utöver helt nya tävlingar kommer även "rektävlingen" att nylanseras samt en ny travtävling att adderas. Mer info om detta inom kort.
 
Expertanalyser, fördjupad statistik och fler speltips
- Som ett komplement till våra medlemmars egna värdefulla speltips kommer vi inom kort att även börja leverera dagliga expertanalyser med speltips för såväl traditionella sporter som trav. Ambitionen är att det alltid ska finnas något nytt och intressant att läsa på Sharps.
 
Marknadens bästa insättningsbonusar
- Sharps kommer löpande förhandla fram unika bonusar med de stora spelbolagen. Inledningsvis har vi tagit fram fem högintressanta bonusar till er som medlemmar.


Mobilbet: 100 % upp till 3000 kr. Bonusen måste omsättas 5x till minsta odds 1,80
Klicka här för att ta del av bonusen


Unibet: 100 % upp till 2000 kr. Bonusen måste omsättas 5x till minsta odds 1,40
Klicka här för att ta del av bonusen


10Bet: 10bet har tagit fram två olika bonusar. Båda bonusarna måste omsättas 6x till minsta odds 1,50

50 % upp till 3000 kr
Klicka här för att ta del av bonusen
100 % upp till 1500 kr
Klicka här för att ta del av bonusen


Racebets: För våra travintresserade medlemmar ges på Racebets 100 % bonus upp till 1000 kr + 100 kr i gratisspel. Bonusen måste omsättas 5x till min odds 1,50.
Klicka här för att ta del av bonusen
 
De första 50 personerna som signar upp sig via länken får också ett välkomstpaket av Racebets. OBS! För att få välkomstpaketet hemskickat behöver du skicka din adress samt ditt användarnamn hos Racebets till info@sharps.se

Fler bonusar 
Fler bonusar kommer att presenteras under vintern. Nya bonusar läggs löpande upp under fliken "Spelbolag" på Sharps.se så passa på att titta in där regelbundet.
 
Poängsystemet Sharp$
Alla registreringar ger från och med nu 500 Sharp$ vardera, oavsett bolag. Mer info som vad som händer med poängsystemet Sharp$ kommer i ett separat mejl. Vi har några väldigt spännande nyheter att presentera...
 
Frågor, tankar eller åsikter som du vill dela med dig av? Kontakta oss gärna här eller på info@sharps.se
 
Vänliga hälsningar,
/Sharps Crew

Kommentera (35)Vinnare i VM-tävlingarna!
2014-07-21


Ytterligare ett fotbolls-VM är nu i historieböckerna med många både spektakulära och minnesvärda situationer där till slut Tyskland var den nation som lyckades gå hela vägen. Även på Sharps finns det flertalet VM-vinnare som plockade hem priser i våra tävlingar:

Sharps Officiella VM-tävling 2014
Efter att ha inlett tävlingen med 3 raka förluster satte crazydutchie igång sin klättring till toppen och slutade till sist först av alla 165 deltagare! Allt som allt gick han nästan 10 000 kr plus på 64 vinster, 44 förluster och 6 push. Vassast var han på underspelen och lyckades bland annat pricka in sina åtta sista underspel. Stort grattis även till resterande vinnare:

1. 3000 kr - crazydutchie 64-44-6 +9887
2. 1500 kr - Snitch 54-33-7 +8901
3. 1000 kr - onsong 50-28-3 +8327
4. 500 kr - smak 50-30-4 +8052
5. 500 kr - zorba 49-31-3 +6369

Vinnare ombeds att PM:a Boone med sin Skrill-emailadress för att kunna mottaga sitt pris.

Sharps officiella liga på VM-Elvan på 2014
I VM-elvan var det mikeymoo som erövrade förstaplatsen i Sharps-ligan och han kom #66:a totalt i tävlingen allt som allt. Stort grattis!


Det betyder att mikeymoo vunnit 500 kr, angellore 250 kr och Kristofer88 100 kr. För att få era vinstpengar utbetalda så skicka först ett meddelande till Boone på VM-elvan här för att verifiera era lag och skicka därefter ett PM till Boone på Sharps med er önskade adress för utbetalning på Skrill här.

Sharps 3.0
Bara för det är sommartider betyder det inte att det råder stiltje på Sharps utan vi har fortsatt att utveckla det som i framtiden ska vara Sveriges bästa spelcommunity. Just nu är det spreadsheetförbättringar som sker på löpande band och vi tror dessa förbättringar kommer att höja användarvänligheten avsevärt.

Tråkigare nyheter är dock att den mjukvara vi tänkt använda till det nya forumet är försenad av utvecklarna vilket innebär att även vår egen planering för Sharps 3.0 försenas. Utvecklingen kommer fortsätta ändå då vi under tiden kan skapa de mer unika funktionerna som annars fått vänta till efter lansering.

Mvh
Sharps Crew

Kommentera (7)Ladbrokes ny sponsor, VM-tävlingar och Rekvinnare i maj
2014-06-06

Fyra års väntan är över och vi kan nu börja räkna ned dagarna till dess att fotbollsfesten i Brasilien börjar. Först ut är värdnationen som tar emot Kroatien till en fullsatt arena i São Paulo och med det går startskottet för en dryg månads underhållning i världsklass!

För att göra VM extra spännande kommer vi också att arrangera två tävlingar som vi hoppas att så många som möjligt av er medlemmar väljer att delta i:


Sharps Officiella VM-tävling 2014

Vår första tävling är den traditionella VM-tävlingen via spreadheet som kommer att utse Sharps bästa VM-spelare. Deltagandet är helt gratis och alla Sharps medlemmar kan delta. Kort sagt går det ut på att du bokför dina spel i ett speciellt spreadsheet skapat för just VM där du får satsa max 500 kr på varje spelform (Under/Över och HCP-spel) på alla matcher. Oddsen är direkt tagna från Pinnacle och förändras i takt med att Pinnacle själva ändrar dem.

För VM-tävlingen är det Ladbrokes som står för prispengarna och prisstegen ser ut som följande:

1. 3000 kr
2. 1500 kr
3. 1000 kr
4. 500 kr
5. 500 kr

Pengarna kommer att betalas ut via Skrill. För mer information om Sharps VM-tävling och om hur du kan delta gå in på följande dedikerade tråd:

http://www.sharps.se/forums/nyheter/...evling-2014-a/

Aktuell topplista till VM-tävlingen

Sharps officiella liga på VM-Elvan på 2014
VM-Elvan 2014 är en tävling som Aftonbladet anordnar till VM och går alltså ut på att välja ut 11 spelare från VM-lagen som man tror kommer prestera mest i förhållande till sitt pris. Att göra ett lag kostar 59 kr och med ditt lag kan du ställa upp i så många ligor/cuper du önskar (varav Sharps liga självklart är en av dem).

Här finner ni den dedikerade tråden för detta evenemang:
http://www.sharps.se/forums/nyheter/...-a/#post347343

Länken för att anmäla ditt lag till ligan:
http://manager.aftonbladet.se/se/ab-...upp/enrollment

Priser (utöver Aftonbladets egna priser):
1:a 500 kr
2:a 250 kr
3:a 100 kr

Rekvinnare i maj månad
1. 1500 kr - gullegris
2. 750 kr - Tomte
3. 250 kr - NicklasJ

Under maj månad var det 3 personer som kvalificerade sig för prispengar ledda av gullegris. Stort grattis till er! Pengarna kommer som vanligt att delas ut på söndag till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

Eftersom VM-tävlingarna kommer löpa under juni och juli månad är nu rektävlingen i dess nuvarande form pensionerad tills vidare. Tack för alla era välskrivna rekar! Vi hoppas med nya versionen av Sharps att kunna skapa en ännu bättre tävling där antalet deltagare är ännu fler och reglerna ännu tydligare.

Sharps 3.0
Vi arbetar fortfarande väldigt intensivt med den nya versionen av Sharps och under senaste månaden har vi främst arbetat med själva kärnan. Utan att lova för mycket kan vi säga att vi förbättrar Sharps på alla fronter; design, användarvänlighet, spreadsheet, tävlingar och mycket vilket ytterligare kommer att befästa Sharps position som det allra bästa spelcommunitiet i Sverige. Dessvärre har vi inga nya smakprova att bjuda på denna månad då vi inte jobbat med designen utan bara fortsatt bygga grunden som hela Sharps kommer vila på. Tills nästa nyhetsbrev kommer vi däremot bjuda på ett nytt smakprov så håll ögonen öppna!

Ha en trevlig start på sommaren!
Sharps Crew

Kommentera (11)


Sharps.se

1
0
5
4
BESÖKARE
ONLINE

Senaste rekarna
Fotboll: Genoa vs Juventus
2016-11-27 Serie A
Postad av Hermansson Upplåst 65 gånger.
3.3 i snitt på 65 röster.
Fotboll: Brentford vs Birmingham
2016-11-26 Championship
Postad av Hermansson Upplåst 43 gånger.
2.9 i snitt på 43 röster.
Bandy: Broberg/Söderhamn vs Vänersborg
2016-11-25 Elitserien
Postad av Hermansson Upplåst 35 gånger.
3.4 i snitt på 35 röster.
Fotboll: Krasnodar vs RB Salzburg
2016-11-24 Europa League
Postad av Hermansson Upplåst 46 gånger.
2.7 i snitt på 46 röster.
Fotboll: Rostov vs Bayern München
2016-11-23 Champions League
Postad av Hermansson Upplåst 22 gånger.
3.1 i snitt på 22 röster.

Senaste inläggen

Top 10 spreadsheets
Samlade livespel 122.88%
Simpanes 150622 - 117.49%
KirtapAlpina 116.15%
The Winged Hussar 115.69%
2016 115.36%
Lilltjobba 115.21%
Danielsbetting 114.89%
PerSimen (NHL , Over 2,5) (2014/2015/2016/2017) 112.92%
Alla samlade spel 112.51%
PerSimen (Fotball over 1,5 ) (Kun singler) 111.61%
Top 10 senaste veckan
November 2016 192.56%
Innebandy Kryss 176.42%
Övrigt 16/17 172.33%
Pushspel Sportbladet 158.94%
ArashMB 144.44%
Champions League 143.19%
AndersG88 136.28%
Rok dagens 134.65%
NCAAB 2016/2017 - matcher 134.15%
EMM 132.41%
Top 10 flest rekar
Tomte (70)
Skubb14 (53)
patrik_g (45)
Calatan (37)
Krille25 (32)
gullegris (31)
Pacman (31)
Pilkast (29)
BroderH (28)
NicklasJ (26)
Mest ryggad i spreadsheet
boored (25110)
GOWI (24794)
motsi (19133)
Pacman (18970)
Lazlo (15698)
maddmax (10959)
greed (8795)
Inside (8639)
graem (8324)
RobinD (7453)


Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23