Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Los Angeles Kings – Minnesota Wild

Som sist, så bryr jag mig inte om Rek-tävlingen. Utan detta är bara ett spel som jag vill rekommendera folk om.

Minnesota Wild:
Spelar inte lika bra som i början av säsongen. Minnesota är ett lag som oftast gör få mål och släpper in lite, tajta matcher.
För ca 2 veckor sedan så blev Parise skadad. Parise har varit en utav deras bästa spelare tillsammans med målvakten Harding. Sedan Parise vart skadad så har Minnesota förlorat 4 och vunnit 2 matcher. Dom två matcherna som dom vunnit har varit de två senaste mot Buffalo och Washington. Att vinna mot Buffalo på hemmaplan är inget imponerande då dom är sämsta bortalaget, och arguably sämsta laget i NHL.
Mot Washington så vann dom med 5-3. 3 utav målen kom på Powerplay. Men det ska noteras att detta var på hemmaplan. Wild är betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan.
Bäckström stod i målet i dessa två matcher och kommer stå inatt mot LA också. Harding som varit otroligt bra, som sagt en av Minnesotas bästa spelare utan tvekan är skadad och missar denna matchen.
Inte nog med att Parise och Harding är borta, så är även Mikko Koivu borta. Koivu som har flest poäng i Minnesota med 35p. Stort avbräck.
Även försvararen Spurgeon är borta inatt.

Los Angeles Kings:
Vilka är skadade? Ja ingen. Jonathan Quick gjorde sin comeback senast och vann matchen mot Vancouver. Oavsett vem som kommer stå som målvakt inatt för LA Kings så kan man känna sig ganska säker då alla målvakterna spelar väldigt bra.
Kings har haft en tuff period. Där dom förlorade alla matcher i sin road trip nu senast. Men kom hem och vann sista matchen mot vancouver med 3-1. Nu är det alltså andra matchen på hemmaplan, självklart där LA trivs bättre. Jag tror att Kings får en momentum shift från den dåliga roadtrippen nu efter Vancouver matchen och på hemmaplan.
LA är det svåraste laget att göra mål på, släpper in minst mål i hela NHL.
2.02 GA/G
Minnesota ligger på 28e plats i NHL på att göra mål 2.30 GF/G.
Och nu saknar dom deras två bästa offensiva spelare Koivu och Parise.

Kings ligger på 10e plats i Penalty Kill medan Minnesota ligger på 25e plats. Det lär bli svårare får Wild att göra mål i PP nu när 2 utav deras spelare från 1 line i PP är borta.

5mot5 så ligger Kings på 4e plats. Det är 5mot 5 dom är bra på. Wild ligger på 14e plats.

Ja jag vet inte riktigt vad som bör sägas mer. Minnesota är sämre på bortaplan än hemmaplan. Nu möter man Kings som är skadefria medan Minnesota saknar deras 3 bästa spelare: Koivu, Parise och Harding. Inte nog med att Minnesota är begränsad offensivt, att sakna två viktiga offensiva pjäser blir inte lättare mot ett Kings som släpper in minst mål i hela NHL.

Los Angeles Kings -0.5 blir spelet för 900kr vilket är ett standardbet för mig.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Los Angeles Kings – Minnesota Wild

  • Postad:
    07 jan 2014
    15:32
  • Rekare: Omid_ad
  • Spel: 1 -0.5
  • Insats: 900,00
  • Odds: 1,83
  • Bet365
  • Datum:
    08 jan 2014
    04:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2014-01-08 10:04

Ja, detta var en bra rek som var värd ett bättre resultat! 40-17 i skott! Sjukt ändå, Is-lotto

Puppym12 2014-01-08 09:40

Sjukt att han går in och gör 39 räddningar

Omid_ad 2014-01-07 23:51

Målvakten för Wild blir inte Bäckström som jag trodde utan en AHL målvakt som jag har ingen koll på.

"Kuemper has started one game and has one relief effort this season, in those two games he is 0-1-0 with a 6.13 GAA and .625 SV%? Yep. In the AHL he is 7-10-0 with a 2.47 GAA and .929 SV%. Obviously it is a small sample size for his NHL performances this season, but the matchup with the Kings is an ugly one."

Enligt Dailyfaceoff.

Om något så tror jag detta förbättrar chanserna för LA Kings.

Omid_ad 2014-01-07 21:39

@Jocklon
Det är sant 1.8 brukar jag väldigt sällan spela en regulation match på, men jag tycker att det är värt det i den här matchen

@Gufimuse
Jovisst anledningen till förlust av "lätta" matcher är till stor del underskattning och not showing up , men frågan är kommer det ske någon underskattning här utav Kings? Jag tror inte det med tanke på att dom hade en dålig roadtrip med 4 förluster, kommer hem och vann mot Canucks. Nu så tror jag dom kommer se till att bygga på det. Sen är frågan hur kommer moralen vara i Wild's nu när även Koivu blir borta. Kan dra en jämförelse med Pittsburgh Penguins. Penguins hade 5-6 skadade försvarare och Malkin, Dupuis. Men spelade ändå otroligt bra. Det var för att dom andra "steps up". Och så har det varit i Penguins i några år nu, när tex Malkin skadar sig så spelar Crosby och dom andra betydligt bättre och vice verse. Kommer detta ha samma effekt på Minnesota Wild. Det tror jag absolut inte. Jag tror dom kommer tänka "when it rains it pours". Dom kommer sjunka som ett lag, moralen och motivationen kommer vara sämre.

gufimuse 2014-01-07 21:19

Lycka till! Du är rätt ute med tanke på omständigheterna kring skador osv. MEN jag tycker även att moneyline-oddset på Minnesota @2.80 är spelvärt då Kings rätt som det är tenderar att förlora på förhand "lätta" matcher även hemma. Tänker på Calgary till exempel. Dock så kommer Kings att fortsätta vara ett vinnande lag i längden och den här matchen bör vinnas med 3-1 eller liknande siffror. Jag tror inte på någon målrik match.

jocklon 2014-01-07 17:11

Tycker det var en klockren analys, med bra och intressant skadeinfo framförallt... Alla som följt Minnesota vet ju hur enormt viktig Hardings har varit, och utan han så har dom det bevisligen tuffare.. detta är ett givet spel tycker jag också, sen är ju sällan 1,8 ett bra odds i just NHL.. Men i denna matchen känns oddset ändå spelbart!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td