Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Auxerre – Arles

Vi provar en första rek inför helgen, kommer forhoppningsvis fler.

Jag har hittat ett odds i Ligue 2 som jag tycker sticker ut en aning hos Pinnen.

Det är match i mittens rike i Ligue 2. 11:an Auxerre tar emot 9:an Arles. Den statistik som sticker ut i denna match är att båda lagen är mycket starka hemma men har ruskigt svårt att få till det på bortaplan.

Auxerre har följande rad hemma: 6-3-0 16-4 och har alltså tagit 21 poäng på hemmaplan. Borta har man bara lyckats skrapa ihop 3 ynka poäng och det är också anledningen till att man bara ligger 11:a. Man har dessutom bara lyckats göra 3 mål på bortaplan denna säsong.

För Arles är det samma historia, så här ser bortaspelet ut: 1-3-5 4-8, dvs 6 poäng på bortaplan. Hemma går det desto bättre där man plockat 19 poäng. Endast 4 av 14 mål har man petat in borta. Men, man släpper heller inte in så många mål på bortaplan endast 8 stycken vilket är minst i ligan.

Ligue 2 har haft juluppehåll och den senaste omgången spelades 20 december. Förra helgen var det cupspel då Arles vilade då man blivit utslagna tidigare. Auxerre vann med hela 6-2 mot Marcq-en-Baroeul som är ett amatörlag. Sista matchen i ligan förlorade man borta mot mittenlaget Le Havre. Dock har man bättre form på hemmaplan där man har 6 vinster på de 8 senaste.

Arles var alltså spellediga förra helgen, men avslutade höstsäsongen med att slå Tours med 1-0 på hemmaplan. Bortaspelet är som sagt svagt och man har 6 förluster på de 8 senaste.

Skadeläget ser rätt ljust ut för båda lagen, men bortalaget Arles saknar backen Cantini som är ordinarie och som gjort 18 framträdanden den här säsongen.

Jag grundar mitt spel på att Auxerre är starka hemma och Arles svaga borta. Dessutom tycker jag att Pinnens odds på 1,98 sticker ut. De övriga bolagen varierar med odds ner till 1,85 där jag tycker smärtgränsen går för ett bra spel. Arles har trots allt ett starkt försvar. Underspelet (2,5) är naturligtvis troligt men bolagen ligger mellan 1,55 och 1,60 vilket känns för lågt för ett underspel.

Kommentera som vanligt spelet och reken om ni har lust. Hoppas att jag inte jinxat matchen genom att reka, har ju tyvärr varit så på slutet.
Fotboll

Auxerre – Arles

  • Postad:
    09 jan 2014
    22:15
  • Rekare: BroderH
  • Spel: 1
  • Insats: 25,00
  • Odds: 1,98
  • Spreadsheet: 2014
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    10 jan 2014
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 2 Orange
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td