Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Seattle Seahawks – New Orleans Saints

OK, en till match i andra slutspelshelgen i NFL. Vinnarna av NFC West Seahawks (13-3) tar emot tvåan i NFC South Saints. Det här kan väl bara sluta på ett sätt, eller?

Vi börjar med statistiken från grundserien. Offensivt (yards/game) slutade Seahawks 17:e och Saints 4:a (passing Seahawks 26:a, Saints 2:a, rushing Seahawks 4:a, Saints 25:a). Defensivt (yards/game) blev Seahawks 1:a och Saints 4:a (passing Seahawks 1:a, Saints 2:a, rushing Seahawks 7:a, Saints 19:e)

Tittar vi på senaste matcherna har Seahawks 3-2 på de fem senaste och vann senaste matchen medan Saints har 3-2 och två raka vinster (inkl matchen förra veckan). Seahawks hemmafacit är 7-1 och Saints bortafacit är 4-6 (inkl matchen förra veckan).

Skademässigt är inga spelare bekräftade out. Den spelare som spelat mest och som inte deltagit i träning är OLB K.J. Wright i Seahawks. Ingen nackdel för spelet om han inte skulle kunna spela.

Lagen möttes i week 13 och då körde Seahawks över Saints och vann med 34-7.

En lina på 45,5 låter ju inte jättehög, men det är två duktiga försvar som möts. Seahawks springer gärna vilket ju gör att spelet går lite långsammare. Självklart blir man lite orolig för underspelet när man tittar på utskåpningen i week 13 (dock under dagens lina som synes) då Seahawks QB Wilson kastade 310 yards och tre TD. Seahawks är ju dessutom bra på att springa. I min bok vinner Seahawks, inte tu tal om det, men ML ger i nuläget 1,29 och 78% sannolikhet – nja det är väl att ta i. Linan på -8 är intressant och jag klandrar ingen som tar den, men personligen gillar jag underspelet bättre. Ingen av Seahawks fem senaste matcher har gått över denna lina och visserligen har 3 av de fem senaste Saintsmatcherna gått över 45,5, men det har alla varit matcher där Saints har vunnit och gjort 31, 42 resp 26 poäng - Seahawks har släppt till max 19 poäng på de fem senaste.

Jag spelar under 45,5 till 1,97 hos Marathon (näst högst i skrivande stund är Pinnacle på 1,95). Jag skulle spela detta ner till ca 1,75-1.80. 1u är normalinsats för mig.

Matchen visas 22.35 lördag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare, självklart finns alla mina rekade spel med: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Du som läser reken - kommentera gärna. Ber dig också att sätta betyg efter eget huvud - jag tycks ha skaffat mig en ovän (fråga mig inte hur, jag som är så snäll) som alltid sätter ett gäng 0,5-röster utan motivering så snittbetyget ser ofta lägre ut än det blir på slutet när fler har röstat.

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Seattle Seahawks – New Orleans Saints

  • Postad:
    10 jan 2014
    12:51
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 45.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,97
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    11 jan 2014
    22:30
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-01-12 04:45

Tack Grnvit - och självklart tack luggen77 för din kompletterande info. Borde såklart tänkt på att tacka själv - tur att Grnvit är bra uppfostrad :-)

Grnvit 2014-01-12 03:15

Fint rekat som vanligt, Tomte!
Måste även passa på att ge en klapp på axeln till luggen77. Alltid positivt med kommentarer som kan komplettera reken, trots att den redan innehåller all nödvändig info man behöver.

Tomte 2014-01-12 01:49

Slut 23-15 och pengar på kontot. Kändes hur lugnt som helst, med 16-0 inför sista quartern och 23-8 med ca 35 sekunder kvar. Lite spännande sista 30 sekunderna när Saints lyckades med en onside kick efter att ha gjort touchdown och med maxflyt kunde ha fått in en touchdown + 2 Point conversion vilket hade lett vill förlängning.

luggen77 2014-01-10 13:52

Jag håller med om underspelet. Eftersom Seattles pass-defense är så otroligt bra så kommer nog Saints att spela liknande som de gjorde i senaste matchen mot Eagles, dvs med mer rushing-game, vilket som du också antyder ovan gör att klockan inte stannar lika ofta och det borde hålla poängskörden nere. Det vankas också uselt väder på lördag, regn och vind upp mot 10 m/s, vilket borde stärka möjligheterna för ett underspel.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td