Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina Panthers – San Francisco 49ers

En sista rek för idag innan jag kryper tillbaka under filten och tycker synd om mig själv (nejdå, varken världssvält eller elak svärmor på besök, bara en vanlig hederlig förkylning). Tänkte att jag skulle försöka bena ut den på förhand mest svårtippade matchen mellan vinnarna av NFC South Panthers och tvåan i NFC West 49ers (tvåa bakom Seahawks).

Vi börjar som vanligt med statistiken (från grundserien). Offensivt (yards/game) slutade Panthers 26:a och 49ers 24:a (passing Panthers 29:a, 49ers 30:e, rushing Panthers 11:a, 49ers 3:a). Defensivt (yards/game) blev Panthers 2:a, 49ers 5:a (passing Panthers 6:a, 49ers 7:a, rushing Panthers 2:a, 49ers 4:a).

Tittar vi på senaste matcherna har Panthers 4-1 på de fem senaste och tre raka vinster medan 49ers är i kanonform och har vunnit de sju senaste matcherna (inkl förra veckan). Panthers hemmafacit är 7-1 och 49ers är NFL:s starkaste bortalag med 7-2 på bortaplan (inkl matchen förra veckan).

Skademässigt ser det bra ut för båda lagen, inga bekräftade out och några "limited participation in practice". En enda spelare listad som inte deltagit i träning och det är CB Carlos Rogers i 49ers och kan han inte spela så är det såklart en försvagning för 49ers.

Lagen möttes i week 10 och då vann Panthers med 10-9 på bortaplan.

Vad ska vi spela då? Ja precis som alla andra tänkte jag först på underspelet och linan på 41,5 känns väl helt ok, men jag tycker inte att den lämnar något större övervärde. Visst, två bra försvar och anfall som inte tuggat våldsamma mängder yards, men 49ers fyra senaste matcher har gått över den linan och QB Kaepernick tycker jag sett bra ut de senaste matcherna. Det finns absolut en möjlighet att han gör en jättematch och då ryker linan all världens väg. Jag tar istället bortalaget 49ers i denna match. Absolut är det så att Panthers är ett bra lag och starka hemma, men 49ers har en ruskig form och är bra borta. Kombinera det med att Kaepernick tycks spela bra under press så tycker jag att 1,94 på 49ers ML är klart spelvärt.

Jag spelar 49ers ML till 1,94 hos Marathon (näst högst just nu är Sbobet på 1,93, flera bolag ger 1,91). Jag skulle spela detta ner till ca 1.80. 1u är normalinsats för mig.

Matchen visas 18.30 söndag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare, självklart finns alla mina rekade spel med: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Du som läser reken - kommentera gärna. Ber dig också att sätta betyg efter eget huvud - jag tycks ha skaffat mig en ovän (fråga mig inte hur, jag som är så snäll) som alltid sätter ett gäng 0,5-röster utan motivering så snittbetyget ser ofta lägre ut än det blir på slutet när fler har röstat.

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Carolina Panthers – San Francisco 49ers

  • Postad:
    10 jan 2014
    13:53
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,94
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    12 jan 2014
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Schdefan 2014-01-13 11:28

Som sagt jag ryggade på samtliga dina tre vilket var ett bra beslut.. Snyggt jobbat!

Tomte 2014-01-12 22:07

Slut 10-23 och pengar på kontot :-) 49ers bättre laget sett över hela matchen och vann rättvist tycker jag.

Bra helg med 3/3 på rekarna - hoppas att ni är många som ryggat :-)

Tomte 2014-01-10 16:01

Tack för din vänliga kommentar Schdefan. Jag försöker vara tydlig i mina rekar med hur jag tänker så att folk kan göra en bedömning av huruvida de ska följa eller inte - snarare än att "hårdsälja" reken. Det finns inga säkra spel och då tycker jag att det är viktigt att redovisa så mycket som möjligt av tankebanan bakom.

Schdefan 2014-01-10 15:12

Mycket bra rek! Och jag som är ny på Sharps uppskattar mycket sådana här rek med mycket info och bra tänk!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td