Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers

2014-01-13 01:05NHLChicago Blackhawks vs Edmonton Oilers -1.5 FT+OT 500 7.500
(Notera att -1.5 spelas för 1/5 U)
ML finns till 3.60 på Marathonbet. 3.36 på PinnacleSports vilket också är spelbart. Svår match att sätta gränsvärde i tycker jag, men spelbart ned till 3.30 skulle jag vilja säga.


God dag, kära spelvänner! Känner att jag sitter på ett väldigt fint värde på Oilers som jag gärna delar med mig utav.
Bemöda er inte med att rösta ned mitt betyg då detta med största sannolikhet är den enda reken jag kommer ha lust att skriva på lääänge. Fem stjärnor, annars kan det va!


Verkligen toppen mot botten i den här matchen när andra-placerade laget i västra konferensen, Chicago Blackhawks, tar emot jumbon Edmonton Oilers.
Visst är det inget snack om att Blackhawks ska vara stora favoriter, men i och med att de inatt spelade en tuff match borta mot Montreal medan Edmonton haft en vilodag efter sin vinst mot Pittsburgh förändrar det saker.

Om vi går tillbaka lite till Blackhawks match mot Montreal som spelades inatt så blev det en Montreal-vinst efter förlängning. Matchen slutade 2-1 och det var mycket tack vare Blackhawks målvakt, Corey Crawford, som matchen ens gick till förlängning.

http://www.youtube.com/watch?v=Lk5KvY3lBCk här har vi ett klipp på en utav hans monsterräddningar. Definitivt en av kandidaterna till \"årets\" räddning.

Med största sannolikhet vilar Crawford idag. Skulle bli väldigt förvånad om han spelar idag igen. Ni som väljer att hänga på spelet får dock gärna avvakta till någon målvakt blir confirmed. Jag själv kommer inte kunna hålla någon vidare koll på starter, även om jag tvivlar på att oddset på Oilers kommer sjunka om nu Raanta blir confirmed.

Blackhawks har förvisso inte haft några problem att spela B2B och har ett record på 8-0-1-2 utan vila, men jag väljer att bortse från det idag. P.K Subban slukade energi av framförallt kapten Toews igår och han är förmodligen inte den ende som inte har fulladdade batterier.

Inga nämnvärda skador i lagen vad det rapporterats om så här långt, men även där finns det en fördel om ni avvaktar.

Formmässigt har Blackhawks tre raka förluster, varav två av dem varit på hemmaplan.

Oilers vann med 4-3 i förra matchen (eft. förlängning) mot Penguins, ska dock sägas att backup-målisen Jeff Zatkoff stod i Penguins-kassen.
Oilers har två vinster de senaste tre matcherna.

Nu är det ni som får avgöra vilken sida ni vill välja:
Den \"sääääkra\" sidan med ett Blackhawks som bara SKA vinna på hemmaplan mot ett så uselt lag som Oilers...
eller ett uselt Oilers som ska vinna på bortaplan mot oslagbara Blackhawks.

Plattfall eller champagnefrukost?

Med det slutordet tror jag inte vi får se en enda kotte som spelar hemmavinst här.


God fortsättning på det nya året!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers

  • Datum:
    13 jan 2014
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td