Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sampdoria – Bologna

Trettondeplacerade Sampdoria tar emot Bologna på 17:e plats. Här är förutsättnignarna.

Sampdoria.
Laget har verkligen gjort det bra efter sitt tränarbyte och ser för tillfället till att hålla ett visst avstånd till nedflyttningsstrecket.

Statistiken på hemmaplan är 3 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster. De fyra förlusterna har kommit, i undantag av en galen 3-4-match mot Sassuolo, mot Roma, Juventus och i derbyt mot Genoa.

Formkurvan visar på V-V-O-F-V-F, där förlusterna har kommit mot Napoli borta och Juventus borta i senaste omgången, en match där man stod upp väldigt bra.

Laget har inga avbräck av betydelse och tränare Mihajlovic tuffar på som vanligt efter sitt intåg i klubben.


Bologna.
I bortalaget ser det betydligt dystrare ut. Det bottenstreck Sampdoria håller avstånd från, ligger Bologna nu under. Laget har därför bytt tränare till Davide Ballardini, som på två matcher lyckats spela 0-0 mot Lazio och 2-2 mot Napoli. Han har fokuserat på defensiven, och det har sett mindre bra ut åt andra hållet.
I den här matchen är man utan Kone i anfallet på grund av avstängning och med stor sannolikhet saknas även Diamanti som väntas bli klar för flytt till Kina idag. Det innebär att lagets två bästa målskyttar saknas i ett redan offensivt svagt lag. Visserligen verkade Bianchi komma igång och gjorde två mål senast mot Napoli, men båda målen var på assist från Diamanti och jag har svårt att se honom få till det på samma sätt utan denna briljanta italienska landslagsman.

Bologna har under säsongen följande facit på bortaplan: En vinst, två oavgjorda och 6 förluster. Vinsten kom mot ett Cagliari med en man utvisad.

På de 6 senaste har Bologna följande resultat: F-F-V-F-O-O.


Visst kan Ballardinis resultat med oavgjort mot Lazio och Napoli se imponerande ut, men båda har kommit på hemmaplan och laget historiskt starka här. Bianchis två mål kom på inlägg från Diamanti och utan honom kan jag inte se var dessa bollar ska levereras ifrån. När dessutom Kone saknas för att stötta i målproduktionen har jag svårt att se att Bologna ska mäkta med att göra mål i denna match.

Sampdoria är traditionellt sett starka på Marassi och jag ser dem som spelvärda ner mot 1.75 i denna match mot ett Bologna som kommer få det oerhört svårt att klara sig kvar i Serie A efter Diamantis förmodade flytt till Kina.
Fotboll

Sampdoria – Bologna

  • Datum:
    26 jan 2014
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Seebbo 2014-01-24 21:16

Diamanti verkar nu bli kvar i Bologna

MrBwino 2014-01-24 18:51

Helt okej rek, men dock är det fult av dig att skriva att Sampdoria har förlorat mot Juventus bla bla bla... Bologna senaste 6 har förlorat mot Juventus, Fiorentina och tappat poäng mot Lazio och Napoli.

cezaire 2014-01-24 13:54

Infon ang. Diamanti känns för mig helt avgörande. Han bär anfallet i mina ögon. Det känns som att det är väldigt olika förutsättningar om han spelar eller inte. Uppdaterar du om han definitivt spelar eller ej kommer det bli ett bra betyg!

Oddsarn 2014-01-23 19:14

Bra rek! Rätt lik den jag skrev om i min dagbok, fast din är mer välskriven då!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td