Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Millwall – Sheff Wed

Testar en rek i tisdagens Championshipmatch mellan Millwall och Sheffield Wednesday.

Hemmalaget Millwall har varit en besvikelse så här långt och parkerar på 21:a plats, bara en poäng ovanför nedflyttningsplats. Såväl fans som styrelse har såklart inte varit nöjda med detta och sedan två veckor tillbaka är Ian Holloway utsedd till ny manager. Jag tycker mig skönja en positiv tendens sen han tog över rodret. I hans första match spelade man bra mot Huddersfield på bortaplan men fick se sig snöpligt besegrade på övertid. Senast tog man en mycket efterlängtad seger hemma på The Den då man slog Ipswich som jag kvalplats på den övre halvan av tabellen. Ett mycket positivt trendbrott.

Millwall är normalt mycket hemmastarka framför sin fanatiska publik på The Den, och Ian Holloway har betonat att det är mycket viktigt att ta tillbaka kommandot på hemmaplan. Statistiken i år är långt ifrån dålig, men match på The Den är något som bortalagen brukar mest av allt på hela säsongen. Millwalls hemmfacit så här långt är: 5-3-5 17-20. Inte alls dåligt som sagt men fansen är vana bättre!

I förra rundan i FA-cupen blev man snöpligt utslagna av Southend vilket gjort att man fått välbehövlig vila inför denna match, hela 10 dagar. Under uppehållet har man passat på att värva MK Dons mittfältare Shaun Williams (25 matcher / 8 mål i League One i år) samt lånat Blackburns anfallare DJ Campbell som ifjol gjorde 10 mål på 17 matcher för Ipswich i Championship.

Man har frågetecken för målvakten Matt Forde som skadade sig senast, samt att man sedan tidigare saknar mittfältaren Richard Chaplow och anfallaren Jermaine Easter.

Bortalaget Sheffield Wednesday har en positiv trend med sex matcher i rad utan förlust. I helgen vann borta i FA-cupen mot Rochdale. Senaste tidens resultat har gjort att man tagit sig upp på 19:e plats, en poäng före Millwall.

Laget är dock betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan vilket bortastatistiken bevisar: 1-8-4 10-18.

Till denna match saknar man avstängde vänsterbacken Joe Mattock. Men vad viktigare är så har anfallaren Conor Wickham kallats tillbaka från sitt lån till Sunderland. Wickham gjorde 8 mål på 12 matcher för The Owls och var lagets främste målskytt.

För att summera:
- Millwall är hemmastarka och Ian Holloway börjar få ordning på laget.
- Millwall har tidigare haft problem med målskyttet men värvningarna av Williams och Campbell kan förhoppningsvis ändra på det.
- Sheffield W är svaga på bortaplan.
- Avsaknaden av Wickham kommer bli stor.

Matchen är mycket viktig för båda lagen och tre poäng gör att man kommer bort från den omedelbara bottenstriden. Jag skulle spela Millwall ner till ca 2.00 vilket gör att 2.50 är riktigt bra i mina ögon. Mitt rekade odds hos Bet365 är bland marknadens högsta.

Kommentera som vanligt reken och/eller matchen nedan.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Millwall – Sheff Wed

  • Datum:
    28 jan 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lejf11 2014-01-28 20:45

bra rek!

roadan 2014-01-28 15:20

Japp jag har samma feeling som dig här.Har ingen feeling på en tvåa här. 1 x på europa tipset känns Bra.

tompa87 2014-01-28 12:50

Bra rek! Spelas.

benny28hbg 2014-01-28 09:32

mycke intressant info!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td