Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gillingham – Sheff Utd

Har hittat ett frestande odds i morgondagens League One-match mellan Gillingham och Sheffield United.

Gästerna är favoriter vilket jag tycker är fel. Sheffield United har haft en fantastisk framgångssaga i FA-cupen där man slagit ut Premier League-lag som Aston Villa och Fulham, och senast i helgen slog man ut topplaget från Championship Nottingham. Jag tycker dock inte man ska dra för stora växlar av cupmatcher då dessa matcher alltid är speciella. De mindre lagen har en tendens att höja sig när de möter storlag, och de större lagen tenderar att underskatta de "sämre" lagen. Dock så brukar cupframgångarna sällan avspegla sig i ligan då man är "tillbaka till vardagen".

Lite statistik inför matchen:

Hemmalaget Gillingham är 11:a i tabellen, man ser inte ut att ha någon realistisk chans att kvala sig uppåt, och till nedflyttningsstrecket är det hela 8 poäng. Man är ett helt ok hemmalag med raden: 7-4-5 23-20. De senaste matcherna har varit lite upp och ner för Gillingham, och under de senaste sex matcherna har man vunnit och förlorat varannan match. Man är dock ett betydligt bättre hemmalag än bortalag och på hemmaplan har man för tillfället tre raka segrar, dessutom mot bra lag.

Sheffield United har, förutom cupframgångarna, haft det tufft. Man är 22:a i tabellen med två poäng upp till säker mark. Man är ett bedrövligt bortalag, faktiskt ligans sämsta med 1-3-10 8-24. Senast slog man förvisso bottenkollegan Shrewsbury hemma, men hade innan det en oavgjord och tre förluster. På bortaplan har man tre raka förluster, bland annat mot bottenkollegorna Crewe Alexandra och Notts County.

Inget av lagen har några nya skadebekymmer, även om Sheffield United får tillbaka några spelare som var cup-tied i helgen. Men jämfört med ligamatcherna är det intet nytt. I Gillingham kan lånet från Crystal Palace Ryan Inniss göra debut. Dessutom får man tillbaka backen Elliot Hewitt efter avstängning.

I november vann Gillingham det första mötet lagen emellan med 2-1 i Sheffield.

Ytterligare en faktor som talar för mitt spel är att Gillingham var spellediga i helgen medan Sheffield som sagt hade en tuff cupmatch mot Nottingham.

Jag kan inte säga att den här matchen är någon given etta, men när oddsen erbjuder över 3 ggr på hemmaseger är det för bra för att inte prova. Jag tycker att lagen har lika stor chans att vinna, eller t o m liten fördel för Gillingham.

Jag har lirat hos Bet365 som erbjuder 3.10, andra bolag erbjuder från 2.80 och uppåt. Högst när jag spelade var Marathon med 3.20.

Kommentera som vanligt reken och/eller spelet här nedan. Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Gillingham – Sheff Utd

  • Datum:
    19 feb 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

BroderH 2014-02-20 21:02

Slurf: Ja någon slags förändring måste till. Även om inte övriga spel går jättelysande så är det långt ifrån så här illa som rekade spel. Det känns smått komiskt då lag efter lag bryter sina dåliga trender precis när jag rekat. Det spelar ju ingen roll om jag rekat favoriter eller underdogs heller.

Men skam den som ger sig!

Slurf 2014-02-19 23:38

BroderH: Jag klagar inte på dina rekar. Jag känner dock igen mig själv lite i typen att spela på. Det är logiska utfall och mönster vi försöker hitta, men det sättet att spela på verkar ofta innebära att man träffar av de avvikelser som sker. Att sitta och försöka läsa av skadelägen och form och sedan hitta troliga vinnare har inte fungerat speciellt bra för mig, den jag anser vara logiskt vägrar ofta att inträffa. Jag blir mer och mer inne på specialspel, h2h, ö/u på t ex mål och hörnor. Ska jag lira AH eller 1x2 så har börjat titta mer på att spela spel veckor i förväg på Marathon som jag intuitivt vet är överodds, jag klarar av att slå sådana knasiga öppningsodds, men att genom analys försöka mig på att slå oddsen närmare spelstopp är ruskigt svårt.

BroderH 2014-02-19 23:08

Slurf: Du har helt klart en poäng. Tar gärna emot tips på vad som kan förbättras. Tycker jag har väl underbyggda fakta i mina rekar, men precis allt går emot.

Slurf 2014-02-19 22:48

Antagligen så är det väl det faktumet att BroderH har rekat som får bookies att justera oddsen. 3/21 senaste spelen i sheetet har suttit och då är inte ens alla bokförda (t ex Forest - Watford X och Millwall mot Sheff W). Klagar inte på rekarna/spelen och vi alla har ju svackor, men det är nästan lite surrealistiskt att bomma så mycket.

MrBwino 2014-02-19 19:40

Inte den blekaste, jag har kollat jättemycket på lagens hemsidor och där verkar allt normalt. Gillingham själva beskriver chanserna som riktigt bra då man får tillbaka spelare från skador och avstängningar till den här matchen, och att man spelade bra förra mötet mot Sheffield Utd då man vann med 1-2.

BroderH 2014-02-19 18:59

3.50 på Gillingham hos Bet365 nu, vad är det som händer? Vad vet bookisarna som inte vi vet? Fattar inget....

MrBwino 2014-02-19 13:07

Kom hit för att posta en rek jag har lagt ut på annat håll också och slogs av att du också hade lagt ut samma spel typ. Vilket är bra alltså, blev bara positivt överraskad! Kolla in min rek också, lycka till gubbar!

Twelvee 2014-02-19 11:56

Uppe i 3.25 på bet365 nu, lockande.

Schdefan 2014-02-19 09:26

Bra rek, denna provar vi!

boateng4 2014-02-19 08:45

Var själv inne på den. Delar dina tankar helt angående värdet. Kämpa!

Tomte 2014-02-18 19:53

J-vla T9 ;-)

Tomte 2014-02-18 19:52

Välskrivet och välmotiverat. Knep up the god work.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td