Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Crawley Town – Peterborough

För att bryta den riktigt dåliga trenden i mina rekar ger jag mig ut på nya jaktmarker, skam den som ger sig!

Matchen vi ska fokusera på är Crawley - Peterborough i League One som spelas imorgon lördag. Spelet är ett udda spel - Under 1 mål i första halvek.

Hemmalaget - Crawley
Laget är på 18:e plats i tabellen med 35 poäng, vilket är 3 poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Man har dock en helt ok form då man är obesegrade (2 vinster och 3 oavgjorda) de senaste fem matcherna. Det intressanta är dock statistiken i halvtid för detta spel. Gör man en tabell med endast halvtidsresultat skulle Crawley vara näst sist med 31 inspelade poäng. Det intressanta är att endast 13 av dessa kommer från hemmaplan. Det mest häpnadsväckande är att man i halvtid har målskillnaden 4-7 på hemmaplan!

I de senaste fem matcherna totalt har man målskillnaden i halvtid 2-1.
I de senaste fem hemmamatcherna har man målskillnaden i halvtid 0-3.
Faktum är att man inte gjort mål på hemmaplan före paus sedan 28 september!

Bortalaget Peterborough
Peterborought är 6:a i tabellen och innehar den sista kvalplatsen, man har 5 poäng tillgodo på närmaste lag. Även här är formen ok med 3 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på senaste 5 matcherna. Boro är ett betydligt bättre halvtidslag än Crawley då man skulle ha spelat ihop 45 poäng före paus, vilket skulle gett dem en 8:e plats i den tabellen. Man har tagit ungefär lika många poäng före paus hemma som borta (23-22). Målskillnaden på bortaplan före paus är 12-7.

I de senaste fem matcherna totalt har man målskillnaden i halvtid 4-2.
I de senaste fem bortamatcherna har man målskillnaden i halvtid 3-1.

Noteras bör att i ovanstående matcher var en helt galen match mot Oldham på bortaplan där man ledde med 3-0 i paus men ändå förlorade med 5-4. Den matchen utgör alltså en fjärdedel av alla de mål de gjort på bortaplan innan paus, och alla mål de gjort på bortaplan i de senaste 5 matcherna innan paus.

Läget i lagen
Hemmalaget har en, för spelet, en intressant avstängning. Det är anfallaren Billy Clarke som gjort 5 mål på 18 matcher och är en av lagets bästa målskyttar. Man har även ett sent test på mittfältaren Andy Dunn (27/3).

Peterborough i princip ett helt friskt lag, förutom anfallaren Kyle Vassel (4/0) som saknas. Noterbart är att mittfältaren Jack Payne (25/2) är tillbaka från skada senast.

Vad talar för spelet?
Den kanske främsta orsaken är Crawleys ineffektiva spel före paus, särskilt på hemmaplan. Man har ju faktiskt inte nätat före paus på hemmaarenan på 5 månader! Peterborough gör inte heller många mål före paus, och man släpper inte heller in många. Man har varken gjort eller släppt in någon mål första 45 minuterna på de senaste tre matcherna.

En annan faktor är vädret. Det har (som vanligt) regnat mycket och planen har varit mycket dålig. Man gjorde dock en inspektion idag och man godkände då spel. Det ska dock fortsätta regna, och man låter presenningar ligga över planen. Jag antar att planen i alla fall inte kommer att hålla någon högre standard, vilket kommer att göra det svårt att spela en kreativ fotboll.

Vad talar mot spelet?
Bortsett från min urusla statistik på mina rekar så känns det som ett riktigt bra spel. Det är klart att det alltid kan trilla in en slumpboll, men eftersom vi spelar -1 så får vi i så fall pengarna tillbaka. Möjligen kan Crawley vara taggade då man inte spelat hemma, pga uppskjutna matcher, sedan 8 januari.

Bonusspel
Med ovanstående statistik känns ett spel på \"inget mål före 30 min\" till 1,83 som ett vettigt spel. Men kanske desto mer intressant är spelet \"flest mål i andra halvlek\" till 2ggr. Som beskrivits ovan gör lagen inte mycket mål i första halvlek, däremot görs en hel del mål i andra halvlek. Kolla denna statstik:

Crawley
Målskillnad 1:a halvlek (alla matcher): 12-15
Målskillnad 2:a halvlek (alla matcher): 20-21
Målskillnad 1:a halvlek (hemmamatcher): 4-7
Målskillnad 2:a halvlek (hemmamatcher): 9-8

Peterborough
Målskillnad 1:a halvlek (alla matcher): 24-14
Målskillnad 2:a halvlek (alla matcher): 27-27
Målskillnad 1:a halvlek (bortamatcher): 12-7
Målskillnad 2:a halvlek (bortamatcher): 19-19

Jag har inte letat efter andra odds då jag vanligen spelar hos Bet365 och Oddsportal.com inte erbjuder sökningar på dylika spel. Kommentera som vanligt spelet och/eller reken här nedan. Nu hoppas vi det vänder!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Crawley Town – Peterborough

  • Datum:
    01 mar 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

BroderH 2014-03-01 18:14

Äntligen!!! Alla tre spelen satt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td