Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dynamo Moskva – Omonia Nicosia

Boylesports sover!

Egentligen skulle första matchen spelas på Cypern, men eftersom Apollon och Omonia delar stadion, och bägge lottades på hemmaplan i EL i första matchen, så bestämde Omonia och Dynamo att byta hemmamatcher, vilket betyder att Dynamo har hemmaplan!

1.70 är högre än vad jag skulle sätta Dynamo på som bortalag i första matchen. Man har som jag skrivit i en tidigare rek höga ambitioner och en kvalitet som få lag matchar i pengastinna Ryssland, en trupp med spelare som Kokorin (som redan hunnit med 4 mål på 2 matcher i inhemska ligan) Kuranyi, Valbuena, Buttner, Samba mfl. Finns en grundkapacitet som är enorm.

Det visade sig direkt i ligan och speciellt offensiven att laget är giftiga, 7-3 hemma emot Rostov imponerade. Sedan gick man vidare, små problem till trots, med sammanlagt 3-2 emot Schmona (med mersmak!).

Senast i ligan blev det förlust emot ett av dem förmodade topplagen CSKA, men med dubbla ribbträffar, 66% bollinnehav och 17-4 i goal attempts borde den matchen ha slutat annorlunda.

I helgen har man en \\\"bekväm\\\" bortamatch där man inte ska behöva ödsla alltför mycket energi emot nykomlingen Arsenal Tula (med det menat att man inte förlorar 6 poäng på laget om man förlorar och att man förmodligen kommer ha mycket boll) och det passar alldeles utmärkt som genrep.

Som måttstock kan vi använda Zenit (ryskt lag) som i förra rundan mötte ett bättre Cypriotiskt lag i form av Apollon och spelade ut dem fullständigt, trots förlusten borta (där Zenit hade 17-1 i skott mot mål och fick en man utvisad) vann man med 3-1 sammanlagt och där såg man en gigantisk skillnad i kvalité.

Jag rankar Zenit som lite bättre än D. Moskva, men jag rankar även Apollon högre än Omonia.

Alla andra bolag har sänkt till runt 1.45-1.50, Boylesports ligger kvar på 1.70.

4/5 uts.
Am Fotboll

Dynamo Moskva – Omonia Nicosia

  • Postad:
    12 aug 2014
    19:30
  • Rekare: tompa87
  • Spel: 1
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,70
  • Bolag: Boylesports
  • Datum:
    21 aug 2014
    19:45
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: Argentina
  • Liga: A-League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

tompa87 2014-08-21 23:14

Haha, ja det får man ju säga.. Många skumma resultat när dem ryska lagen lirar, varför är man förvånad ? :P

kusagwa 2014-08-21 19:32

Tur det såhär i efterhand

tompa87 2014-08-20 13:21

Japp, same here :-/

kusagwa 2014-08-19 21:49

Kanske inte det mest oväntade men Boyle har voidat spelet för min del.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td