Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Everton – VfL Wolfsburg

Tror mig ha hittat ett riktigt bra spel I torsdagens Europa League omgång mellan Everton - Wolfsburg



Everton är riktigt starka hemma på Goodison Park ,där är man inte lätt att ha att göra med. Föll i senaste hemma matchen mot Chelsea i en galen tillställning men annars är svår besegrade på hemma gräset. Har börjat liga spelet OK med 2 oavgjorda ,1 vinst, 1 förlust. Man har snittat 2 mål per match vilket hittills. Lukaku gjorde mål senast och det var viktigt för laget och för självförtroendet,Sen har man Eto´o,Miralles med flera som gör mål, Bra form i övrigt och uppträder stabilt.Evertons båda hemma matcher hittills har gått över 3,5 bla så det säger en del..

Evertons senaste:

WBA - Everton 0-2
Everton - Chelsea 3-6
Everton - Arsenal 2-2
Leicester - Everton 2-2


Wolfsburgsatsar i bundesliga och är ett tungt lag att möta speciellt har man offensiva kvaliteter i form av Ivica Olic,Gustavo,Rodriguez,Bruyne m.f . Har börjat liga spelet med att förlora mot Bayern på borta plan med udda målet och sedan har man spelat två oavgjorda matcher. Wolfsburg är ett känt lag att satsa offensivt och ibland glömmer man defensiven och det bäddar för en öppen match mo Everton.Satsar i år på bundesliga och kommer säkert kunna utmana en bit in på säsongenmen kommer nog inte räcka hela vägen fram men att dem ska kunna matcha förra årets femte plats är mlt möjligt.. Wolfsburg är ett lag som gör mål både hemma och borta och jag kan inte se att dem skall gå mål lösa från Goodison Park imorgon kväll ! Vilka startelvor vi kommer att få se imorgon kväll. Fotbolls godis !

Wolfsburgs senaste:

Hoffenheim - Wolfsburg 1-1
Wolfsburg - Frankfurt 2-2
Bayern - Wolfsburg 2-1


Motivering till spelet:

Jag går på att Everton är stabila hemma, spelar bra anfalls glad och varierad fotboll,skapar mycket chanser och gör även mycket mål i sina matcher. Defensiven är lite sisådär och det bådar gott inför denna match där båda lagen har sväng dörrar i försvaret.Man både släpper in och gör mkt mål. Wolfsburg lika så är också ett lag som hellre gör mål än håller nollan, fast dem har blivit lite bättre på försvarsspelet den sista tiden så ser jag ingen match framför mig där dem kommer hålla igen och spela för en pinne! Med dem spets spelarna i båda lagen kommer det bli svårt att hålla igen och vi kan förvänta oss en öppen och mål rik tillställning! Så min analys lyder som att båda lagen ställer upp med i stort sett bästa laget,båda gör mycket mål både i hemma spelet och borta spelet,Offensiva kvaliteter i lagen,spelar bra och anfalls glad fotboll som resulterar i mål !!

Detta spel är inget för den fega liraren !!!

Kanske 3-2 2-2 4-2.. Hur som helst är det ett bra spel och det ska bli intressant att följa matchen!

Som vanligt är jag så där halvt kass på att skriva ut reken men dem sitter och det är det viktigaste!

Ryggas på egen risk !
Spela på Betsson och få Se bonus här
Fotboll

Everton – VfL Wolfsburg

  • Postad:
    18 sep 2014
    01:07
  • Rekare: Viino2014
  • Spel: ÖVER 3.5
  • Insats: 2 000,00
  • Odds: 3,25
  • Betsson
  • Datum:
    18 sep 2014
    21:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Viino2014 2014-09-18 23:00

Vrs vännen - Den satt både snyggt och gjorde gott i kassan !

Slutresultat 4-1

Redbull 2014-09-18 22:57

Tusen tack för denna!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td