Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Partizan Belgrade – Tottenham Hotspur

Jag tycker mig ha hittat ett riktigt bra spel i torsdagens Europa League-match mellan Partizan och Tottenham!

Partizan har gått som tåget i ligan och inlett med fem raka segrar och sitter på målskillnaden 18-4.
Enligt oddsen är Tottenham klara favoriter. Jag tror dock inte på någon enkel match för Spurs här. Partizan är urstarka på hemmaplan vilket inte minst förra säsongens hemmatabell visar: 13-3-0 slutade deras resultat på då. Dem gjorde mål i alla sina hemmamatcher förutom 1, vilket imponerar!
Jag är fullt medveten om att det är ett helt annat motstånd nu när Spurs kommer på besök, men jag tror absolut att Partizan kan störa dem på torsdag.

Över till Tottenham då. Tottenham har inlett säsongen ok, men inte mer än så. Man startade visserligen med två trepoängare men det har följts upp utav en 0-3 förlust mot Liverpool samt en 2-2 match mot Sunderland. Fem insläppta på dem två senaste matcherna alltså och försvaret har inte imponerat.
Offensivt har det sett bättre ut och där besitter man kvalité i spelare som exempelvis Adebayor, Lamela, Eriksen, Chadli. Just Lamela har sett riktigt bra ut och denna säsong blir en nystart för honom. Även Chadli har sett vass ut!
Givetvis kommer man rotera en del i den här matchen men det anser jag bara vara positivt för mitt spel. Skulle kunna tänka mig att Harry Kane får chansen från start och att Adebayor vilas. Möjligen vilas även Lloris i målet men det återstår att se.
Vertonghen, Soldado och Kyle Walker saknas till den här matchen. Helt klart bra för spelet att just Vertonghen saknas då jag anser att han är Tottenhams bästa back.

Det känns troligt att Partizan lyckas få in åtminstone en boll här på Spurs eftersom dem är så starka på hemmaplan. Nu kommer dem dock att få möta en mycket bättre offensiv än vad dem är vana med att göra i ligan och jag tror absolut inte att de lyckas hålla nollan.
Nordicbet anser alltså det är 52 % chans att båda lagen gör mål i den här matchen vilket känns som en lite väl låg värdering enligt mig på Partizans hemmaplan.

Mitt spel i den här matchen är Båda lagen gör mål @ 1.92 som tas med 1.5u.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Partizan Belgrade – Tottenham Hotspur

  • Postad:
    15 sep 2014
    23:05
  • Rekare: DD
  • Spel: 1 Ja
  • Insats: 1,50
  • Odds: 1,92
  • NordicBet
  • Datum:
    18 sep 2014
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td