Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Queens Park Rangers – Stoke City

Jag väljer att vända blickarna mot den tidiga lördagsmatchen i Premier League mellan QPR och Stoke City på Loftus Road.

Förra helgen valde jag att reka QPR +1.75 eftersom jag trodde dem var på gång efter segern i matchen innan mot Sunderland. Det visade sig att jag då var helt fel ute. QPR var bedrövliga ärligt talat. De såg livrädda ut den matchen och blev överkörda av ett pånyttfött Manchester United. Trots att United bjöd dem på ett par gratischanser så lyckades dem inte förvalta det.
Försvarslinjen i QPR ser minst sagt skakig ut och framåt är man väldigt uddlösa. Man har bara lyckats hitta nätmaskorna en enda gång i Premier League på de fyra första matcherna. Målskillnaden är nu på 1-9.

Stoke har inte heller imponerat i säsongsinledningen och parkerar på en 14:e plats i tabellen. Jag rekade dem förra helgen hemma mot Leicester då dem överraskande förlorade med 0-1. Man dominerade stora delar av den matchen och resultatet var verkligen inte rättvist. Man vann bland annat hörnorna med 16-3 och skott på mål med 5-0.
Stokes försvar ser annars stabilt ut, som vanligt. Man har bara släppt in tre mål på de fyra första matcherna. Det är produktionen framåt som det måste jobbas på. Man har några fina offensiva spelare som måste komma igång och den här matchen är ett perfekt tillfälle för det.

Skador QPR:
Taarabt
Barton (Late fit test)
Mutch (Late fit test)
Faurlin

Skador Stoke:
Arnautovic (Late fit test)
Walters (Late fit test)
Pieters (Late fit test)
Odemwingie
Cameron
Ireland (Late fit test)

Som vi ser så är det två ganska skadedrabbade lag men med spelare på väg tillbaka. Det skulle vara mycket positivt för mitt spel om Arnautovic hann tillbaka till den här matchen. Han var med på bänken senaste så det är mycket möjligt att han kommer till spel imorgon.
Jag baserar mycket av mitt spel på hur lite förtroende jag har för QPR just nu. Deras defensiv läcker och man har noll kvalité offensivt efter tappet av Remy. Kaos bakåt och fantasilöst framåt är sannerligen ingen bra kombination. Det ser som sagt inte bra ut för dem och man kommer att få det väldigt tufft i den här matchen mot ett revanschsuget Stoke.
Stokes offensiva spelare i Moses, Crouch, Bojan och Diouf tror jag kommer att göra det jobbigt för QPR:s tröga backlinje. Jag förväntar mig en målsnål match men att vi får se ett Stoke som för den här matchen och tar sin andra trepoängare för säsongen.
Jag trodde att Stoke skulle vara lite större favoriter än vad spelbolagen värderar dem. Förväntade mig ett odds på max 1.85 på Stoke +0 men Stoke +0 @ 1.96 finns i skrivande stund och tas med medelinsats.

Let's get a win!
Fotboll

Queens Park Rangers – Stoke City

  • Postad:
    19 sep 2014
    18:14
  • Rekare: DD
  • Spel: 2 +0
  • Insats: 1,50
  • Odds: 1,96
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 sep 2014
    13:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DD 2014-09-20 15:51

Haha 2-2 FT.. Kranjcar drar in en drömfrispark och kvitterar i 88:e. Skrattretande. Push på spelet istället för vinst. 1.96 var dock helt klart ett överodds

DD 2014-09-20 14:45

1-1 HT. QPR är så dåliga. Absolut noll kvalité! Stoke borde ha en tvåmålsledning egentligen. Jobba andra nu Stoke!

sirlarsson 2014-09-19 22:21

Ett tips för er som spelar på matchen via Nordicbet:

"Om både QPR och Stoke gör mål i matchen får du en andra chans. Då återbetalar vi förlustspelen gjorda innan start på utvalda spel upp till 500 kronor totalt per kund. Spelen är: Rätt slutresultat, Förste målskytt, Halvtid/Full tid och Halvtidsresultat."
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td