Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Svetlana Kuznetsova – Maria Sharapova

Ryskt möte i andra omg WTA Wuhan Kina

Sharapova - Kuznetsova /
Pick: Sharapova vinna med 2-0 Set till 1,70

Sharapova har ej spelat sen uttåget av US Open. Hon går in i andra omg här och jag tror att hon riktigt sugen på att lira annars hade hon inte ställt upp.
En utvilad Sharapova är alltid ett stort hot i sina matcher. Hon har en tendens att trög starta för att sedan skruva upp tempot i sina matcher. Brukar tappa första set ganska ofta men idag tror jag inte att hon gör detta.
Hon är så klart extra taggad i form av att hon vill visa vem som är bäst i Ryssland ,det är alltid prestige i att möta landskollegor.
Deras inbördes har Sharapova bra statistik på men har som sagt tappat ett set många gånger. Jag tror att idag blir det en stabil och säker 2-0 vinst..
Har en tendens att göra mkt dubbel fel men när spelet väl stämmer är hon ostoppbar då. Hon slår hårt och går ofta på vinnare och försöker avsluta duellerna snabbt !
Rankad 4

Kuznetsova slog Nara Kurumi igår med 2-0 i set och har således fått en bra start på denna turnering. Jga tycker att hon ser trög ut i spelet och har ingen vidare serv heller vilket sharapova har, så även där är hon klart svagare än sin motståndare idag ! Kommer får kämpa idag.
Rankad 25

Maria Sharapova 2-0 Set Spel !!

OBS: Kan även spelas LIVE men jag väljer att lira Pre - Match denna gång pga tids brist..
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

Svetlana Kuznetsova – Maria Sharapova

  • Datum:
    22 sep 2014
    13:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: Wuhan R2
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Viino2014 2014-09-26 12:30

Ni hajjar vem man syftar på !!

sirlarsson 2014-09-23 15:46

Själv har jag alltid varit klar mer framgångsrik på prespel på tennis än live. Det är nog upp till var och en, svårt att säga att något är bättre utifrån endast egna erfarenheter.

Viino2014 2014-09-23 08:30

Håller med :realandrea..

Man ska egentligen överhuvudtaget inte PRE spel tennis "

Men "vissa" här på sidan fattar inte att LIVE spelet är det mest lönande att lira på när det kommer till tennis , bakset osv...!

realandrea 2014-09-23 01:06

Henne ska man lira på live om man kan just nu

sirlarsson 2014-09-22 15:24

Sharapova kan man aldrig lita på, en humörspelare som kan vinna mot vem som helst plättlätt men kan även dra 50 UE och 15 dubbelfel på en match och torska mot vem som helst.

Viino2014 2014-09-22 15:16

Sharapova var helt värdelös i första set. Blev bruten 3ggr ,hade 5 dubbel fel 52% första servar. Helt medioker insats ,tyvär från hennes sida.. Nu är det slut spelat på henne ...

Hon kommer säkert vända och vinna nu !
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td