Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – West Ham United

Jag skulle vilja tipsa om det här spelet redan nu då jag tror att oddsen kommer att sjunka ytterligare snart.

På lördag tar United emot West Ham hemma på Old Trafford och här tror jag på mål.
Kollar man på United nu för tiden så ser man att dem är väldigt vassa framåt med spelare som Di Maria, Falcao, Van Persie och Rooney. Bakåt ser det dock värre ut. Minst sagt. Man förlorade senast mot nykomlingen Leicester med 5-3. Fem insläppta mål mot en nykomling är katastrof. Speciellt eftersom man ledde matchen med 1-3.
Backlinjen ser väldigt osäker ut just nu och man låter motståndarna komma igenom i anfall efter anfall.
Som om det inte vore nog med att backlinjen är osäker så åkte man också på en utvisning och en skada i backlinjen mot Leicester. Både viktige Evans och Blackett missar alltså matchen mot West Ham. Tunga avbräck på en redan tunn backlinje.
Saknas sedan innan gör även härföraren där bak, Phil Jones.
Backlinjen skulle kunna se ut något såhär på lördag:
Rafael-Smalling-Rojo-Shaw.
Detta skulle vara en backlinje som inte alls är samspelt i och med att Rojo ännu inte spelat som mittback utan som vänsterback och att Shaw och Smalling precis kommit tillbaka från skador.

Båda lagen har gjort mål i 5/5 senaste matcherna för West Ham och i 2/5 senaste matcherna för Manchester United. Nu är det dock nya förutsättningar för United i och med de tunga avbräcken.

West Ham kommer från en mycket stark 3-1 seger senast hemma mot Liverpool och deras anfallsspel har börjat fungera rätt bra med tanke på att man har gjort 5 mål på de senaste 2 matcherna nu. Jag tycker framför allt att Enner Valencia och Sakho ser vassa ut framåt för West Ham. Dessa två kommer garanterat att skapa problem för backlinjen i United.

Jag ser verkligen inte hur United ska lyckas med att hålla nollan här. Försvarsspelet sitter inte alls och det vilar en osäkerhet runt hela Uniteds defensiv för tillfället. Framåt ser det desto bättre ut och hemma på Old Trafford gör man ”alltid” mål.
Det bästa spelet i den här matchen anser jag vara Båda lagen gör mål @ 2.05 som tas med 2/3U. Jag ser spelvärde ner mot ca. 1.80-1.85.
Fotboll

Manchester United – West Ham United

  • Postad:
    21 sep 2014
    20:10
  • Rekare: DD
  • Spel: Annat ja
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Bwin
  • Datum:
    27 sep 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DD 2014-09-27 16:55

BLGM sitter redan i 37e minuten

7Sjuan 2014-09-27 12:37

Ja just därför kommer dem spela annorlunda idag !!
Först gör man mål sen tänker man försvar - Vilket man inte gjort tidigare denna säsong !

DD 2014-09-27 11:35

United har inte kunnat parkera bussen på 1 och en halv säsong så ser inte hur man ska kunna göra det idag med nästan hela backlinjen borta och en junior som mittback, tyvärr.

7Sjuan 2014-09-27 10:45

Manchester gör ett par mål och sedan parkerar man bussen !!!

3-0 kanske 4-0 är att vänta idag !

DD 2014-09-25 09:07

Update: Smalling har skadat sig nu också. Det ser ut att bli Rojo-Fletcher som mittbackar alternativt Rojo-Carrick om Carrick hinner tillbaka.
Bra för spelet.

2santos 2014-09-23 23:06

ryggar

Cazzius 2014-09-23 10:45

Spelet är väldigt intressant det håller jag med om. Oddsen har droppat en del och 1,85 som bäst i skrivande stund. Bwin nere på 1,75 t.o.m.

Serj 2014-09-22 20:09

Även om reken känns ganska spekulativ och kanske saknar den där riktigt vassa djupa analysen så gillar jag spelet och motiveringen. Ryggar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td