Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kurumi Nara – Johanna Larsson

Hej!

Jo, då ska jag dela med mig av mitt spel för första gången.

Hoppas att jag får en bra start på detta så ni inte blir missnöjda

Kurumi Nara mot vår svenska storstjärna(?) Johanna Larsson. Har sett Nara två gånger i år redan och Johanna en. Nara\'s svaghet är serven. Hon får det väldigt svårt mot spelare som straffar henne med snabba och tunga returer.

Ni som följer Johanna vet dock att hon gärna returnerar med spinn hellre än med fart. Detta kommer göra detta till en sevärd match med många dueller. Visst, Johanna gillar det också men Nara är här väldigt säker plus att hon har hittat ett fint djup i sina grundslag redan så tidigt in i säsongen.

Johanna vann sin match enkelt senast men mot en motståndare som inte många hade förlorat mot för dagen. Här räcker hon inte riktigt men kan med lite marginaler ta ett set.

Kortfattat så är Nara väldigt duktig mot spelare utan dödande slag plus att hon har hittat en fin form. Johanna har mycket att bevisa efter en dålig säsong bakom sig.

Nara spelas.



(Till er som har tänkt sig att följa mitt spreadsheet så ser ni att M.Keys spelas. Hon har öppnat säsongen helt otroligt. Hon kommer bli en av säsongens rakter efter sin debut på resande fot förra säsongen. Hon har en väldigt intressant coach nu i Lindsay Davenport och detta ser väldigt lovande ut. Hennes motståndare Pironkova tog en tung seger för några timmar sen mot Pennetta men här kommer det att gå undan. Hon räcker inte!)
Tennis

Kurumi Nara – Johanna Larsson

  • Datum:
    13 jan 2015
    01:05
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: W Hobart R16
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td