Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Redbergslid – HK Malmö

Förra reken på Skövde -2,5 och över 49,5 mål i matchen satt mycket fint! Jag hoppas att någon hann läsa igenom den och rygga



Redbergslid ? Malmö

Idag är det sista omgången i herrarnas elitserie i handboll. Det är full omgång förutom för Hammarby som egentligen skulle ha lirat mot H43 men de har gått i konkurs sedan ett tag tillbaka. Jag vänder först och främst blickarna mot Göteborg och Lisebergshallen där ett glödhett Redbergslid ska ta emot skåningarna Malmö. Denna match är, precis som många andra i dagens omgång, väldigt viktig för båda lagen. För Malmö är det en fråga om slutspelsplats då de vid vinst idag säkrar en slutspelsplats. Redbergslid har chansen att vid en vinst idag knipa femteplatsen i serien. Det är bäddat för en tuff och kul match som lär vara väldigt rolig att se framför tvn!

Om vi börjar med Malmö så slog de i senaste matchen Önnered på bortaplan vilket inte är något direkt styrkebesked i mina ögon men det är ändå en vinst vilket självklart är bra. Malmö har spelat alla sina fem senaste matcher på bortaplan och tagit som sagt en vinst mot Önnered, två oavgjorda mot Alingsås och Sävehof vilket är starkt gjort, samt två förluster mot Hammarby och Drott. Därmed tycker jag att formen är svårbedömd för laget som idag ställs mot ett av seriens tuffaste lag att möta på bortaplan. Jag anser dock att det är starkt av Malmö att ha kämpat till sig en chans till slutspelsplats, upp till bevis ikväll om de klarar av att ta vara på chansen eller inte.

Ser vi till hemmalaget så har de som sagt chans att knipa femteplatsen i serien vid vinst ikväll. Laget har bra form med oavgjort borta mot Alingsås i den senaste matchen vilket är en stark insats. Vinster mot Drott och Guif hemma samt två förluster på bortaplan mot Ricoh och Lugi är deras resultat i deras fem senaste matcher. Ser vi sedan till Redbergslids form på hemmaplan så har de fem raka vinster där mot Drott, Guif, Sävehof, Kristianstad och Hammarby. Det är riktigt starkt av Redbergslid som jag tycker har visat sig vara ett riktigt bra lag på hemmaplan den här säsongen och jag blir inte förvånad över om de lyckas slå vilket lag som helst i den här serien på hemmaplan i det stundande slutspelet.

Redbergslid har 14 matcher med 11 vinster och endast 3 förluster på hemmaplan denna säsong. De vann bortamötet med Malmö den 9/10 - 2014 med 29-28 och har nu alltså fördel av hemmaplan och form enligt mig. Malmö har spelat 14 matcher på bortaplan denna säsong med resultatet 4 vinster, 3 oavgjorda och 7 förluster. Jag ser inte riktigt hur Malmö ska kunna knipa slutspelsplatsen i form av en vinst borta mot Redbergslid som jag dessutom tror vill avsluta snyggt för hemmapubliken i Göteborg. Det blir helt enkelt en för tuff match för Malmö och därför blir mitt spel i den här matchen att Redbergslid ska vinna med minst två mål.



Mitt spelförslag är alltså Redbergslid -1,5 @ 2,16 med 6/10 units på U N I B E T.



Följ gärna mig på twitter för fler spelförslag och diskussioner i allmänhet @WestherAnton

Spreadsheet för mina rekar: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano


Det kan vara så att jag hittar något mer spel i matchen och om så är fallet så lägger jag till det här eller i kommentarer så håll utkik!

Lycka till med era spel idag! Nu kör vi!


/Draxxler
Spela på Unibet och få Se bonus här
Handboll

Redbergslid – HK Malmö

  • Datum:
    01 apr 2015
    19:15
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td