Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Eskilsminne – Qviding

Båda lagen har svårbedömda formkurvor. De fem senaste matcherna har såväl Eskilsminne som Qviding mött fyra lag från nedre halvan av tabellen samt ett lag från övre tredjedelen av tabellen. När det bjöds svårare motstånd föll Eskilsminne med 5-2 mot tredjeplacerade Oddevold medan Qviding slog femteplacerade Öster med 3-0.
Tycker att det är en helt öppen match på förhand och så länge oddsen indikerar att hemmalaget är favorit finns det värde i att spela på bortalaget.

Denna rek gäller alltså spel på den raka tvåan med medellåg insats.

Eskilsminne började säsongen sensationellt bra med 7 poäng på de inledande 4 matcherna, och då mötte man bl a Trelleborg och ÖIS (som man slog med 2-1 hemma).
De senaste 6 matcherna har formen mattats något, man har visserligen 2 segrar men de har kommit mot Halmia och Lunds som båda huserar på nedflyttningsplats. Bland de 6 senaste matcherna finns även 2 oavgjorda matcher mot tiondeplacerade Oskarshamn och elfteplacerade Husqvarna. När det bjudits på motstånd utanför den nedre tredjedelen av tabellen har det blivit klara förluster.

Qviding verkar ha svårt att hålla uppe kvalitén i fler än tre-fyra matcher i rad. Man inledde säsongen lite trevande med två 0-0-matcher sen tvålade man till serieledarna Trelleborg med 1-2 borta för att i nästa match göra en riktigt platt insats mot ÖIS. Sen studsade man tillbaka och tog tre segrar på rad för att sen knappt vara med på plan mot Norrby. Senaste matchen hittade man formen snabbt igen och slog Halmia med 3-1. I säsongsinledningen har man alltså blandat flera fina insatser i rad med riktigt usla prestationer.
Qviding var det femte sämsta hemmalaget förra säsongen med 17 poäng på 13 matcher men samtidigt det fjärde bästa bortalaget med 18 poäng på 13 matcher (Division 1 Södra 2014).
Även denna säsong har man visat att man är ett dugligt bortalag: 7 poäng på de inledande 5 bortamatcherna.
I ett större perspektiv har man haft ett bra spel hela säsongen med inslag av riktiga bottennapp.

Så länge Eskilsminne är favorit enligt oddsen tycker jag att det finns värde i den raka tvåan på Qviding.
Men det finns även ett kul kuriosaspel: Eskilsminne har haft ledningen i halvtid i alla hemmamatcher hittills denna säsong (men tappat ledningen till oavgjort i en match). Qviding har, i de 4 matcher man släppt in mål, vänt från underläge i halvtid till vinst i 2 matcher. Eskilsminne brukar således inleda sina hemmamatcher starkt, men Qviding har bra moral och kan mycket väl vända ett underläge. Halvtid/Fulltid 1/2 med mycket låg insats har jag svårt att bedöma ev värde i, men ett kul spel hur som helst.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Eskilsminne – Qviding

  • Datum:
    21 jun 2015
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 1 Södra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MrPoker 2015-06-21 12:34

Fast på Stryktipset så är Eskilsminne understreckat och rätt väg att gå.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td