Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Qviding – Lunds BK

Detta gäller alltså mötet Qviding-Lund i Division 1 Södra där hemmalaget efter 11 omgångar huserar på plats 4 med 19 poäng och bortalaget efter en katastrofal inledning parkerar på sista plats i serien med 4 poäng.
Qviding är det femte bästa hemmalaget i serien med 9 poäng och 8-2 i målskillnad på de tre senaste hemmamatcherna.
Lund är seriens sämsta bortalag med 0 poäng och 1-11 i målskillnad på de tre senaste bortamatcherna.
Qviding har noterats för fler avslut och fler avslut på mål i sina tre senaste hemmamatcher än Lunds motståndare i Skånelagets tre senaste bortamatcher.

Jag tror att vi kommer få se en matchbild som passar Qviding utmärkt, hemmalaget för spelet och radar upp målchanser. Man har lyckats skapa många avslut och avslut på mål mot betydligt bättre motstånd än Lund och jag tycker att det är mer sannolikt än vad oddsen indikerar med vinst för Qviding med minst 3-4 måls marginal.

Denna rek gäller i första hand spel på Qviding -2,5 AH med medelinsats, men även -3,5 AH med medellåg insats är intressant.

Qviding inledde säsongen lite trevande med två 0-0-matcher sen tvålade man till serieledarna Trelleborg med 1-2 borta för att i nästa match göra en riktigt platt insats borta mot ÖIS. Sen studsade man tillbaka och tog tre segrar på rad för att sen knappt vara med på plan borta mot Norrby. Näst senaste matchen hittade man formen snabbt igen och slog Halmia hemma med 3-1 och nu senast spelade man 1-1 mot hemmastarka Eskilsminne. Qvidings tränare Bosko Orovic till ettanfotboll.se: -Ja du, att det var spel mot ett mål kan man väl säga, vi förde matchen fullständigt och det var väl ett rättvist resultat i första halvlek för vi var närmre 4-0 än dem var ett mål. Jag tycker att Eskilsminne är ett bra lag men vi förtjänade tre poäng, vi känner oss inte nöjda alls med den poängen vi fick med oss hem därifrån. Det är således ett revanschsuget Qviding som kommer till spel på lördag.
I säsongsinledningen har Qviding alltså blandat flera fina insatser (framförallt på hemmaplan) med några riktigt usla prestationer på bortaplan.
Qviding är dock det femte bästa hemmalaget i serien med 11 poäng och 9-3 i målskillnad på de fem första matcherna. Formen är mycket god, hemma på Valhalla IP har man radat upp tre vinster i rad och på dessa matcher gjort 8 mål.

Qvidings tre senaste hemmamatcher:
Qviding-Halmia 3-1. 15-5 i avslut, 8-1 i avslut på mål (varav 1 i Halmias målställning).
Qviding-Öster 3-0. 13-10 i avslut, 9-7 i avslut på mål.
Qviding-Kristianstad 2-1. 13-5 i avslut, 9-5 i avslut på mål.

Lunds BK slutade visserligen trea i serien förra året men efter en nära-konkurs-upplevelse fick klubben erfara en åderlåtning där i princip alla rutinerade spelare sökte sig till andra uppdragsgivare. Årets upplaga av Lund består av unga talanger och har som väntat haft svårt att hävda sig mot mer erfaret motstånd. De senaste matcherna har den unga och tunna truppen dessutom varit drabbad av en handfull skador. Senaste matchen saknades den ordinarie trion Pedersen, Cederholm, Möller; oklart om de är med i truppen på lördag men det blir hur som helst inte mer samspelt när tre, fyra, fem ordinarie saknas till och från.
De fyra poäng som Lund trots allt har spelat ihop denna säsong kom på hemmaplan i inledningen av serien mot nykomlingarna Höllviken och bottenkollegan Halmia.
På bortaplan är det tämligen nattsvart: noll poäng och 1-17 i målskillnad.

Lunds tre senaste bortamatcher:
Kristianstad-Lund 1-0. 16-5 i avslut, 11-0 i avslut på mål (varav ett i målställningen).
Hamlia-Lunds 8-0. 11-1 i avslut, 9-0 i avslut på mål.
Oddevold-Lunds 2-1. 10-2 i avslut, 5-1 i avslut på mål.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Qviding – Lunds BK

  • Datum:
    27 jun 2015
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 1 Södra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

erek 2015-06-26 12:41

Mycket välskrivna rekar, stort tack för det!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td