Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Utsiktens BK – Ljungskile

Utsikten är helt klart bättre hemma på Ruddalen än på bortaplan, har trots svårt spelschema stått upp bra mot tufft motstånd på hemmaplan.
Ljungskile är betydligt sämre borta än hemma, har plockat sina bortapoäng mot lag med knackigt hemmafacit.
Utsikten har skapat fler avslut och lika många avslut på mål på sina tre senaste hemmamatcher där man mött två av seriens bästa bortalag än vad Ljungskile skapat i sina tre senaste bortamatcher där man mött tre av seriens åtta sämsta hemmalag.

Utsiktens formkurva pekar oförtjänt mycket nedåt, framförallt på hemmaplan har man varit bättre än tabellen anger. Samtidigt tycker jag att Ljungskiles formkurva pekar oförtjänt mycket uppåt, 7 poäng på de tre senaste matcher är lite i överkant vad gäller rättvis utdelning.
Jag tycker att Ljungskile är för stora favoriter i denna match.

Denna rek gäller alltså den raka ettan på Utsiktens BK med medellåg insats.

Utsikten var det bästa hemmalaget förra säsongen med 29 poäng och 22-12 i målskillnad på 13 matcher och även det bästa bortalaget med 26 poäng och 25-14 i målskillnad på 13 matcher (Division 1 Södra 2014).
Denna säsongen har börjat i samma mönster (starkare hemma än borta) om än i mer blygsam skala; på de 7 inledande hemmamatcherna har man spelat ihop 10 poäng med 10-7 i målskillnad och på de första 7 bortamatcherna har man skrapar ihop 4 poäng med 5-14 i målskillnad.
Schemat hemma på Ruddalen har varit tufft, i 5 av 7 matcher har man mött lag från övre halvan i tabellen men ändå har man stått upp bra. I två av de tre senaste hemmamatcherna mot serieettan Jönköping och serietvåan Östersund höll man jämna steg i antal avslut men saknade skärpan för att kunna avgöra till sin fördel. Nu senaste slog man bottenlaget Värnamo med 3-0.
(Senaste bortamatchen blev Utsikten \'överkörda\' av GAIS vilket kanske bidrar till att höja oddsen, men Utsikten hade otur i en match där GAIS fick utdelning på allt under en period. GAIS-Utsikten 5-2. 18-18 i avslut, 9-7 i avslut på mål, 7-3 i hörnor. Tre av GAIS mål kom på skott som ändrar riktning på försvarare, stolpe in och straff.)

Utsiktens tre senaste hemmamatcher:
Utsikten-Värnamo 3-0. 17-10 i avslut, 11-6 i avslut på mål, 8-7 i hörnor.
Utsikten-Jönköping 1-2. 7-7 i avslut, 3-3 i avslut på mål, 1-4 i hörnor.
Utsikten-Östersund 0-2. 11-10 i avslut, 2-7 i avslut på mål, 6-9 i hörnor.

Ljungskile var det näst bästa hemmalaget förra säsongen med 36 poäng och 33-11 i målskillnad på 15 matcher men det tredje bästa bortalaget med 24 poäng och 27-14 i målskillnad på 15 matcher (Superettan 2014).
Denna säsong har inletts på ungefär samma vis med undantaget att man inte alls kommit upp i samma standard på resande fot; på de 7 första hemmamatcherna har man samlat ihop 16 poäng med 13-7 i målskillnad men på de 7 första bortamatcherna har man bara fått ihop 5 poäng med 8-9 i målskillnad. De 3 senaste bortamatcherna har man mött motstånd från nedersta halvan av tabellen och visserligen spelat in merparten av bortapoängen (4 poäng), men 1 poäng kom mot seriens fjärde sämsta hemmalag Assyriska och 3 poäng kom mot ett oinspirerat AFC som gjorde kanske säsongens sämsta match.

Ljungskiles tre senaste bortamatcher:
AFC-Ljungskile 0-4. 7-12 i avslut, 5-9 i avslut på mål, 4-9 i hörnor.
Assyriska-Ljungskile 0-0. 15-4 i avslut, 6-3 i avslut på mål, 3-4 i hörnor.
Frej-Ljungskile 1-0. 10-11 i avslut, 5-5 i skott på mål, 2-3 i hörnor.

Alltså: Jag tycker att Ljungskile är för stora favoriter och att det finns värde i att spela den raka ettan på Utsikten till alla odds över ca 3,15.


Uppdatering 150627:
I Utsikten saknas sedan tidigare Jonas Hellgren (spelat 13 matcher denn säsong) och Niklas Tidstrand (10 matcher). Nu saknas även lagkaptenen Robin Jonsson (spelat 14 matcher denna säsong) p g s avstängning.
I Ljungskile saknas sedan tidigare Gabriel Altemark-Vanneryr (7 matcher), Linus Dahl (6 matcher), Alexander Mellqvist (9 matcher). Nu saknas även Niclas Andersén (13 matcher) och Philip Hofvenström (1 match). Ljungskiles tränare Tor-Arne Fredheim till lagets hemsida: -Jag trodde vi hade nått botten på vår skadesituation, men tyvärr inte. Det tuffa matchandet i en period med vår tunna trupp har inneburit ytterligare skador. Känns oerhört skönt att vi nu har några veckors uppehåll efter dagens match, kommer mycket lägligt.
Jag tror fortfarande att Utsikten har betydligt större chans att skrälla än vad oddsen indikerar. Nu har oddsen på den raka ettan rört sig något uppåt och jag väljer att öka insatsen något litet från 2,25 till 2,5 units.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Utsiktens BK – Ljungskile

  • Datum:
    27 jun 2015
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Calatan 2015-06-27 13:17

Uppdaterat reken med info ang skadeläget i trupperna.

backlunden 2015-06-27 10:22

nice fan
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td