Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Heid – Kristianstad Handboll

Det var ett tag sedan jag senast rekade en handbollsmatch här på Sharps men idag vänder vi blickarna mot elitserien i handboll för damer där Heid ska ta emot Kristianstad Handboll. Det blir Heids första hemmamatch för säsongen och jag tror att de kommer få en viss boost av att det är just hemmapremiär!


Om vi börjar med att kolla på lagens första matcher i Elitserien den här säsongen så gjorde inget av lagen någon särskilt bra match. Heid förlorade med 16-28 på bortaplan mot lagmaskinen Lugi, vilket kanske inte är så mycket att säga om då Lugi länge varit och fortfarande är ett väldigt starkt lag med många unga duktiga spelare. Kristianstad imponerade definitivt inte i sin premiär på hemmaplan där de redan i paus låg under med 6-19 mot Eslöv och matchen slutade 17-25 till Eslöv efter att Kristianstad ryckt upp sig något i andra halvlek samtidigt som Eslöv nog tappat motivationen något vid en så stor ledning i halvtid, vilket är lätt hänt.

Idag är det andra förutsättningar för båda lagen. Kristianstad ska bege sig ut på sin första bortamatch i Elitserien någonsin och Heid laddar upp för sin hemmapremiär inför hemmapubliken. Det brukar ofta vara en väldigt stor fördel att spela på hemmaplan och i handboll är det så att vissa lag kan vara riktigt usla ibland då de spelar på bortaplan medan de sedan spelar ett helt annat, bättre och finare, spel när de spelar på sin trygga och bekvämare hemmaplan med publiken i ryggen.

Jag har en känsla för att Kristianstad kommer att få det tufft mot ett Heid som vill gå ut och visa sin publik vilka det är som ska hålla i taktpinnen och bestämma i den här matchen direkt från början. Min matchbild är att Heid tar hand om kommandot tidigt i matchen och sedan släpper de aldrig greppet under resten av matchen och går undan till en ganska trygg seger mot nykomlingarna från Kristianstad. Därav väljer jag att spela Heid -1,5 i halvtid då jag tror att de kommer att skaffa sig en behaglig ledning redan i inledningen av matchen och alltså gå till pausvila i ledning.

Värt att tillägga är att jag själv kommer från Kristianstad och bor fortfarande i Kristianstad så jag har viss koll på laget då de under denna säsong gör debut i den svenska damhandbollens finrum. Enligt mig kommer de att få det tufft att hålla sig kvar i högsta serien, men de kan klara sig kvar om de plockar poäng i rätt matcher. De matcher jag har i åtanke är matcherna som ska spelas på hemmaplan mot de lite mindre rutinerade lagen. Denna bortamatch mot ett Heid som, på hemmaplan, har slagit så pass bra lag som Skuru och Lugi under den förra säsongen är inte en match som jag ser Kristianstad ta några poäng i. Dock slår nykomlingarna från underläge och det är enligt mig deras kanske enda fördel i matchen, annars ser det mycket svårt ut på förhand.


Jag slänger in 4 / 5 units på att Heid löser -1,5 i halvtid och tycker att oddset vi får för detta är väldigt bra i 1,96. Spelstopp är 15.00!


För mer snack om betting och annat skoj, följ mig på twitter @WestherAnton

Rygga som vanligt på egen risk och lycka till, nu kör vi! Trevlig helg på er alla!

Spreadsheet för mina rekar: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano



/Draxxler
Spela på Unibet och få Se bonus här
Handboll

Heid – Kristianstad Handboll

  • Datum:
    26 sep 2015
    14:59
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien Damer
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td