Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Skövde – Eslöv

Förra reken på Heid -1,5 i halvtid satt fint då de vann första halvleken med exakt två bollar och spelet satt därmed till fina 1,96 vilket resulterade i nästan fyra units plus!



Idag är det återigen dags för en rek från damernas elitserie i handboll. Matchen det gäller är Skövde - Eslöv som drar igång 19:00 ikväll.

Skövde har börjat säsongen dåligt då de förlorat två av två matcher. De har dock mött två bra lag då de i premiären förlorade med 24-25 hemma mot Skuru och i den senaste matchen de spelade så mötte de H65 Höör borta och båda dessa matcher är svåra uppgifter för Skövde. Idag ställs de mot lite enklare motstånd då Eslöv kommer på besök. Jag tror att Skövde kommer plocka hem sina första två poäng ikväll. Dock väljer jag inte att spela något handicapspel på Skövde utan jag kör Skövde ö24,5 mål i matchen istället. Varför undrar ni? Låt mig förklara.

I de två inledande matcherna har Skövde gjort 24 (på hemmaplan mot Skuru) och 23 (på bortaplan mot H65 Höör) mål. Det har alltså inte varit någon magnifik utdelning framåt för Skövde men det har varit matcher mot två lag med bra försvars- och målvaktsspel. Idag tror jag att Skövde kommer att stå upp bra i försvaret och kanske lyckas få till lite kontringsspel. Jag tror dessutom att det kommer lossna anfallsmässigt idag mot Eslöv.

Eslöv kommer från en ganska svidande förlust senast i hemmamatchen mot nykomlingarna Hellton där de förlorade 20-23. Laget har inte direkt imponerat inledningsvis trots en seger i premiären mot Kristianstad Handboll på bortaplan.

Ser vi till historiken mellan Skövde och Eslöv så har det ofta varit målrika matcher de senaste säsongerna. Skövde har gjort (räknar med både borta- och hemmamatcherna från tidigare säsonger) 38, 27, 31,28 och 24 mål i de fem senaste inbördes matcherna lagen emellan. Jag tror att de klarar linan även ikväll!

Blev en lite kortare rek än vanligt idag, men jag har absolut känsla för att Skövde ska kunna klara av att smälla in minst 25 mål ikväll!



Därför lirar jag Skövde ö 24,5 på unibet till mycket fina 1,85 och jag smäller in 4 / 5 units



Rygga på egen risk och lycka till med era spel idag!

Draxxler



Följ gärna mig på twitter @WestherAnton för fler tips och tjabb!

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano
Spela på Unibet och få Se bonus här
Handboll

Skövde – Eslöv

  • Postad:
    01 okt 2015
    14:14
  • Rekare: Draxxler
  • Spel: Skövde ö 24.5
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,85
  • Unibet
  • Datum:
    01 okt 2015
    18:59
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Handboll damer
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Draxxler 2015-10-02 12:44

Det håller jag med om, men jag trodde ändå att de skulle lyckas göra ett mål mer än vad de gjorde.... Helt sjukt att de inte lyckas med det! Men men, ibland är det stolpe ut med rekar.

simb chaplin 1 2015-10-01 16:49

En anledning till Skövdes ganska trista inledning beror delvis på stora skadebekymmer. Anna-Maria Johansson, Malin Larsson, Sofia Berndtsson, Sara Johansson, Malin Håkansson och Hanna Edvardsson saknas samtliga även ikväll. Tror ändå också på en hel del mål trots detta. Blir dock ej överraskad om Eslöv kan göra en riktigt tajt match av detta...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td