Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Knows Nothing – Övriga

Dagens bästa spel tycker jag vi hittar i gulddivisionen på Eskilstuna. Knows Nothing är en av hästarna i loppet som jag tror har absolut bäst chans att vinna loppet. Han trivs över den korta distansen, är snabb ut och klarar av att gå i dödens om det krävs. Jag tror att han kommer hamna vettigt till från start och att han ska sluta topp tre i det här loppet, ja det tror jag är mycket sannolikt. Han har slagit liknande gäng förut och Ulf Ohlsson som sitter upp är dessutom en säker kusk.

Vad får vi då för odds på ett platsspel på Reijo Liljendahls kuse idag? Unibet erbjuder 1,90. Ja, ni hörde rätt! Nästan dubbla degen på att han ska kriga sig till en plats bland de tre främsta.

Jag tycker att oddset är riktigt bra och det finns spelvärde här. Därför slänger jag in 4 / 5 units.



Det är troligt att jag även slänger in ett vinnarspel på Knows Nothing men avvaktar till värmningar och dylikt. Håll utkik på min twitter för fler spelförslag!



Twitter @ WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano

Nystartad blogg med mina travtips: http://westahtrav.blogg.se/?tmp=53414



Lycka till med era spel idag och njut av helgen!


Draxxler
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Knows Nothing – Övriga

  • Datum:
    07 nov 2015
    17:00
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Eskilstuna lopp 7
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td