Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Southampton – Liverpool

Denna rek gäller alltså mötet mellan Southampton och Liverpool. I ligacupen. Jag tror att många läser in alldeles för mycket av Liverpools imponerande form i ligan. Men detta är som sagt Ligacupen! Jag tycker det finns förhållandevis stort värde i att spela den raka ettan på Southampton med medelhög insats, men även visst värde i spel på att Southampton vinner med minst 2 mål (spelas med låg insats).

Motivering i korta drag:
  • Southamptons motivation borde vara större än Liverpools, Licscupen är hemmalagets bästa chans på titel medan bortalaget fortfarande slåss om både ligan och Europa League.
  • Sett till hur de båda lagens startelvor i tidigare matcher i cupen har Southampton ställt upp med betydligt mer rutin och matchtränade ben.
  • Skadeläget är betydligt ljusare för Southampton; Liverpool har en del skador på viktiga spelare och några nyckelspelare precis tillbaka i full träning. Hur mycket vågar de chansa i Ligacupen?

2015-12-02 20:45Capital One CupSouthampton vs Liverpool 1 FT 4 2.750

2015-12-02 20:45Capital One CupSouthampton vs Liverpool -1.5 AH FT 1 5.800


Motivering i lite längre drag:

Southampton slog i senaste omgången av Ligacupen ett nära på ordinarie Aston Villa med 2-1. Vann bollinnehavet med 51-49 men förlorade avslut på mål 3-7. Noterbart är att Southampton ställde upp med 11 spelare där samtliga matchats i Premier League denna säsong, i snitt 622 minuter per spelare. Inkl förstemålvakten Stekelenburg och interna skytteligaledaren Pellè.
Nu enstaka skador på spelare långt från startelvan.

Liverpool vann i senaste omgången av Ligacupen med 1-0 mot ett Bournemouth som inte ställde upp med bästa laget. Bollinnehavet var helt jämnt och Bournemouth vann avslut på mål med 4-5.
Anmärkningsvärt i den matchen är att endast 6 av 11 i Liverpools startelva matchats i Premier League i år (i snitt 274 minuters Premier Leageu-action per spelare). T ex vilades förstemålvakten Mignolet samt de offensiva stöttepelarna Coutinho och Benteke (som tillsammans stått för över hälften av lagets mål hittills). Tre av fyra mittfältare helt utan speltid i ligan i år.
Nu dessutom skador på en handfull spelare i eller i närheten av startelvan. Hur mycket vågar man riskera i Ligacupen när man har häng på täten i Premier League och har slutspel i Europa League att tänka på?
Onsdagens match blir Liverpools fjärde på elva dagar och inför matchen sa tränaren Klopp: You can\'t ignore the last game. You can\'t ignore the next game. Usually, you need the full squad. Jag tolkar det som att han ämnar använda sig av hela truppen för att orka med alla matcher, långt ifrån ett toppat lag imorgon.

Ligacupen är Southamptons absolut bästa chans på titel i år. Liverpool har fortfarande chans på både ligan och Europa League.
Ställer lagen upp med liknande startelvor som i senaste omgången i Ligacupen ser jag en stor fördel för Southampton; får man grepp om Liverpools omatchade mittfält kan det bli riktigt många lägen för hemmalaget.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Southampton – Liverpool

  • Datum:
    02 dec 2015
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Capital One Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Maijadona 2015-12-02 11:34

Fin rek men tänk på att Fonte är borta idag, Tycker han är hamtons bästa försvarare.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td