Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Broberg/Söderhamn – Vänersborg

Underspelet i Krasnodar satt under gårdagen och resultatet var ingen riktig chock, men två spel ifrån Ryssland in på två dagar och vi hänger kvar i ett litet ryskt tecken genom bandy hemma här i Sverige.

Broberg kommer som vanligt vara ett lag som slutar tätt över kvalspels platserna neråt, enbart för att den individuella glansen inte finns. Kollektivet är det inget fel på och det är ett tight och sammansatt lag, men utan den sista touchen finns det inte mycket att hämta mot de bättre lagen.
Bästa poängplockare i Broberg hittar vi i Jonas Engström. Han återfinns först på 44:e plats i poängligan vilket visar på att Broberg kommer få det tufft. Man har spelat åtta matcher den här säsongen och endast mäktat med att göra 25 mål.

Brobergs fem senaste matcher:
Kalix 2-4 Broberg (6)
Broberg 2-4 Edsbyn (6)
Bollnäs 6-1 Broberg (7)
Broberg 5-3 Tillberga (8)
Västerås 7-3 Broberg (10)

Vänersborg däremot har kvar stora delar av förra säsongens trupp och har fyllt på med t.ex. Sveriges bästa junior, Robin Öhrlund från (Örebro SK) det här kommer göra att laget säkerligen kommer vara mycket nära minst en semifinal plats det här året.
Samarbetet mellan Sergei Lomanov Jr och Jocke Hedqvist är väldigt fint att se på, jag drar jämförelsen mellan Sedin bröderna i NHL, tillsammans på 9 matcher har man gjort 36 poäng.

Vänersborgs fem senaste matcher:
Vänersborg 3-6 Västerås (9)
Sirius 7-4 Vänersborg (11)
Vänersborg 7-5 Hammarby (12)
Sandviken 4-1 Vänersborg (5)
Vänersborg 12-3 Tellus (15)

Det blir fler mål i Vänersborgs matcher, enkelt draget så blir det så för att Vänersborg spelar en mer offensiv bandy, vilket även gör att man har lättare att släppa in mål själva. Men med Brobergs taskiga offensiv så ser jag inte att det kommer bli så många mål i kvällens match.

Senaste fem matcherna mellan lagen:
Vänersborg 5-5 Broberg (10)
Broberg 1-9 Vänersborg (10)
Broberg 2-3 Vänersborg (5)
Vänersborg 5-3 Broberg (8)
Broberg 4-6 Vänersborg (10)

Ikväll spelas första matchen mellan lagen den här säsongen och jag tror att det kommer bli en jämn sådan.
I Vänersborgs matcher har det i snitt blivit 9.67 mål per match, då har man spelat mot Tillberga, Tellus och Gripen som är tre av de fyra sämsta lagen i serien.
I Brobergs matcher har det i snitt blivit 6.88 mål per match under säsongen och det är där någonstans jag tror det slutar idag. Mellan 6 till 7 mål.

Önskar lycka till idag igen och följ mig på twitter för att diskutera spelen. Där hittar ni mig under namnet @bkBrunkers.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Bandy

Broberg/Söderhamn – Vänersborg

  • Datum:
    25 nov 2016
    19:00
  • Sport: Bandy
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td