Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Leganes

MSN strikes back - Leganes får fortsätta ligga ner!

Det har inte varit någon trevlig vecka för Barcelona, men fotbollsgudarna har trots allt gett Barcelona en livlina inför söndagskvällen: Leganes. Barcelonas 0-4-smäll mot PSG i tisdags sved som glödande kol på fel ställe, men det finns inget bättre sätt att bota en sådan upplevelse än att vinna matchen efter. Det är svårt att föreställa sig ett lättare La Liga-motstånd än Leganes.

Alla som såg Barcelona-förlusten i tisdags kan vittna om ett lag ur funktion, såväl defensivt som offensivt. Det gäller dock att behålla kylan som utomstående analytiker. En match är en match. Ett motstånd är ett motstånd. Kom ihåg att det dagarna före 0-4-förlusten mot PSG talades vitt och brett om Barcelonas "toppform" på grund av 6-0-vinsten mot Alaves. Det svänger snabbt i den här branschen och ett enda resultat ska inte övervärderas. Det är dessutom väl värt att understryka att PSG spelade suveränt bra i tisdags.

När Barcelona går in till match ikväll utan avstängde Busquets samt skadade Vidal, Mascherano och Arda Turan kommer det att vara mot ett motstånd från en annan planet än PSG. Leganes har precis som Barcelona ett gäng avbräck (totalt sex skadade spelare) och i gästernas fall svider avbräcken ännu mer.

Leganes har bland annat två defensiva mittfältare otillgängliga: avstängde Ruben Perez (1186 minuter i ligan) och skadade David Timor (1378 minuter i ligan). Blytungt att sakna två sådana kuggar i hjulet i en match där mycket spel förväntas förläggas på den del av planen där de två spelarna är ordinarie.

I skuggan av Barcelonas krisläge så hanterar Leganes en egen och minst lika betydande resultatkris. Laget har 12 raka tävlingsmatcher utan vinst! Förra helgen spelades en viktig bottenmatch hemma mot Sporting Gijon. Leganes fick åtnjuta 11 mot 10 under sista 20 minuterna. Resultatet? 0-2-förlust!

Allt talar för att Barcelona kommer ut taggat till tusen för att rätta till hedern efter veckans PSG-match. MSN-trion där framme - Messi, Suarez, Neymar - lär få leka av sig fritt mot ett Leganes som har brister på innermittfältet. Barcelona storvinner och Asian Handicap -2.50 till 1.81 är klart spelvärt!

Fotboll

Barcelona – Leganes

  • Postad:
    19 feb 2017
    14:59
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 -2.50 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,81
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    19 feb 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td