Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Levante – Sevilla

Väljer att göra ett litet besök i Spanien, där jag hittat ett pick jag gillar mycket.

Levante tar emot Sevilla i en i mina ögon otroligt viktig match. Vinnaren tar rygg på Europa-kvalplatserna till nästa säsong. Real Sociedad innehar den sista kvalplatsen till CL med sina 47 poäng och bakom där så innehar Valencia den sista kvalplatsen till EL med 45 poäng.

Levante innehar för närvarande 11:e plats i tabellen med 37 poäng och Sevilla platsen framför med 38 poäng, tre poäng för vinnarna i kvällens match är otroligt viktigt med andra ord!

På hemmaplan denna säsong snittas det 2.9 mål i Levantes matcher, de två senaste har dock slutat 0-0 mot Getafe och 0-2 mot Osasuna, i den sistnämnda skapade de tillräckligt med chanser för att åtminstone trycka dit en boll. I Sevillas bortamatcher har det snittats 2.7 mål/match, de tre senaste har slutat med +3 mål (förvisso har de haft motstånd som Real Madrid och Barcelona i två av dessa).

Inbördes möten mellan dessa med Levante som hemmalag har 3/6 slutat med minst tre mål.

Till kvällens match får Levante klara sig utan följande spelare: De två försvararna Pedro Lopez och Sergio Ballesteros (ordinarie) är avstängda denna match. Mittfältaren Nabil El Zhar (ordinarie) är också han avstängd. Tveksamma till dagens match är mittfältarna Valdo och Jose Barkero (ordinarie).

Skadeläget hos Sevilla ser något ljusare ut då det endast är tre långtidsskador på mittfältarna Campana, Diego Perotti samt Piotr Trochowski.

Jag hoppas på ett tidigt mål som kommer öppna upp matchen väldigt mycket. Räknar dock med en väldigt öppen match, framförallt eftersom Sevilla är en av de deltagande parterna ikväll. De kan verkligen inte spela defensivt och lågt, utan det ska vara offensiv och massa härliga, snabba kombinationer offensivt. Då är Sevilla som bäst, hoppas de har vaknat på den sidan idag!

Summa summarum, väljer att kliva in här med 3u då jag gillar överspelet och till 2.15 känns det mycket bra! Tycker snarare det ska vara strax under dubbla degen.
Fotboll

Levante – Sevilla

  • Postad:
    30 mar 2013
    19:57
  • Rekare: performance
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    30 mar 2013
    22:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Liga BBVA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

performance 2013-03-30 23:00

Levante v Sevilla 1-0 HT

Skönt det kom ett mål i 1H att bygga på i andra halvlek. Två till nu, kom igen!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td