Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Osters – Djurgardens

Ännu en match i Allsvenskans sista omgång, mellan ett lag som måste vinna och Allsvenskans formstarkaste lag.

Öster måste vinna denna match för att ha en chans att hamna på kvalplats och undvika direktnedflyttning. Öster har inte imponerat på sistone och möter ett Djurgården som inte har så mycket att spela för (slutar sexa eller sjua), men, och detta är ett viktigt men, Djurgården har visserligen sovit i början av de två senaste matcherna och tappat in ett mål i början, men såväl mot Kalmar där man vände och vann och nu senast mot Gefle där man nådde oavgjort i en match som man sett till chanserna borde ha vunnit, har man kommit tillbaka och dominerat matchbilden.

Till denna match storsatsar Djurgårdens supporterklubb Järnkaminerna och i organiserad form kommer tretton bussar att åka från Stockholm. Utöver detta säkerligen ett antal bilar . totalt väntas ca 2000 djurgårdssupportrar till Växjö - kort sagt - publikstödet kommer med största sannolikhet att vara störst för bortalaget, även om Öster skulle lyckas få hemmapubliken att sluta upp.

Matchen på Stockholms Stadion tidigare i år vann Djurgården med 2-0 i sista matchen på Stockholms stadion, en match som Djurgården dominerade och siffrorna kunde ha varit större om inte Östers målvakt Alexander Nadj hade storspelat.

Öster måste som sagt vinna, men i detta fall tror jag inte att motivation slår klass. Öster har under året varit ojämna och varvat hyggliga insatser med riktiga bottennapp. Av det vi sett på sistone, där laget inte tagit en seger sedan omgång 21 i slutet av augusti, så har jag svårt att se att man plötsligt skulle resa sig och vinna mot ett helt skadefritt Djurgården som senast förlorade i omgång 22 i början av september.

Inga avstängningar i någondera laget.

Med förutsättningarna så tycker jag inte att Öster ska vara favoriter och jag gillar 2,06 på Djurgården AH 0 hos Marathon skarpt, spelbart ner till ca 1.90 tycker jag. Anledningen till att jag väljer AH 0 istället för rak seger trots att Öster måste vinna står att finna i att det är sista omgången. Skulle det vara oavgjort i slutet och Halmstad leder mot Brommapojkarna så är det möjligt att luften går ur Östers anfallslusta. Likaväl kan Djurgården vara nöjda med en poäng om Elfsborg antingen ligger under eller leder stort mot Gefle (i det första fallet går man förbi och i det senare fallet kan man inte gå ikapp målskillnaden om man inte vinner med 19 mål mot Öster) 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Fotboll

Osters – Djurgardens

  • Postad:
    01 nov 2013
    16:56
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 AH 0
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,14
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 16:56

Slut 1-1 och push på spelet. Totalt litet plus på dagens rekar.

Tomte 2013-11-01 22:00

Ser nu att det finns en typo i den löpande texten. Jag spelar till 2.14 (står 2.06) hos Marathon, finns även exempelvis 2.10 hos Bet365 och BetVictor just nu.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td