Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Seatle Mariners – Oakland Atletics

Oakland Atletics vs Seatle Mariners

Oaklands startandepitcher idag är Sonny Gray. En ung mycket lovande pitcher vars största framgång än är att hankom in och räddade Oakland i slutspelsmatchen mot Tigers med en helt magisk
prestation. Det glömmer jag INTE. Nu har han börjat denna säsong på ett mycket bra sätt.Han började med att hålla nollan mot Clevelands vassa offensiv och släppa 5 hits och 3 walks under 6 innings.
Lite för många walks, men han var 100%ig med folk på baserna så han kom undan med det. Hans 7 strikeout bidrog starkt till det.
I hans andra match mötte han samma motstånd som han stöter på i natt och släppte då under sin 6 innings 1 run, 6 hits och 2 walks. Han hade 3 strikeouts. Vid detta möte så hade Seattle i matcherna innan manglat Angels med 8,10,10 runs
gjorda i sina 3 matcher så de var evrkligen i storform offensivt, men det blev ändå bara en run. Oakkland vann sedermera matchen med 6-3.
En sak som är väldigt intressant är att det var också samma pitcher för Seatle som pitchar idag. Han heter Erasmo Ramirez. Oakland gjorde 5 runs på honom under bara 4 innings. Man hade 7 hits och Ramirez bjöd på 3 walks
och hade bara en enda strikeout. Det var alltså inget som heslt snack om saken i förra matchen.

Vad talar för att det slutar på samma sätt idag förutom att det gjorde det förra gången dessa pitchar stod emot varandra?
Vi kan börja med att titta på Sonny Grays 2 möten förra året med Mariners.
I första möten gick han 7 innings, släppte 2 runs, 2 hits och 2 walks. Han hade 7 strikeouts. Mycket bra att bara släppa 2 hits. Den matchen vann senare Mariners med 7-4.
I andra matchen Gray gick höll han nollan över 5 innings och släppte bara 3 hits. Gav bort 2 walks och noterades för 8 strikeouts.
Det var faktiskt så att Erasmo Ramirez pitchade för Mariners även denna match. Han släppte 4 runs bara på dryga 1 innings innan han gick av så enormt mycket bättre av Gray. Oakland vann sedermera matchen med 9-0.


Oakland har alltså vunnit 2 av de 3 matcher som Gray startat mot Mariners. I matchen de inte vann var Gray ändå mycket bra och det var bullpens fel att de inte vann.

Jag har nämnt Ramirez match mot Oakland i år och den som slutade 9-0 till Oakland förra året, men jag har inte nämnt de 2 andra matcher han gick mot Oakland ännu.

De andra matcherna Ramirex gick var under 2012. Att gå mer än 1 år tillbaka är jag inte mycket för, men jag delger statistiken ändå.
Båda matcherna vann Oakland. Den ena med 1-0 och den andra med 5-2. Ramirez släppte 1 respektive 2 i dessa matcher. Han vet ännu inte hur detkänns att vinna mot Oakland.
Hans insatser 2012 var dock bra och där förtjänade han bättre.

Sonny Gray står på en era på 0.75 efter sina inledande 2 matcher. Han har släppte för mycket walks egentligen, men det gör inget om han är som bäst när det börjar brännas.
Kanske kanske kanske att det går mot mindre antal walks eftersom det var 3 i första och 2 i andra matchen, men det är ju omöjligt att dra en slutsats av. Det är ser ju bättre ut iaf än om det varit 2 i första och 3 i andra eller hur?


Hur har då Ramirez varit i sin andra match denna säsong?
Han släppte 2 runs, 6 hits och 0 walks under 7 innings mot Angels.
Det var dock i första matchen och hanssenaste match var ju mot Oakland där han fick storstryk.
Det finns inga garatier att han ska bli manglad idag igen. Så enkelt är ju inte spel, men den starten på minnet, med Grays start av säsongen och med den inbördesstatistik som finns i minnet, ja då ska
Oakland ha en mycket bra chans och då tycker jag att deras odds borde vara riktigt lågt.

Om vi släpper pitcherkollen och går över till att titta på offensiven så har Oakland gjort fler runs i sina 5 senaste.
6,4,7,6,4 runs närmare bestämt.
Seatle har gjort 3,3,5,0,6 runs.
Att just jämföra så här är ju bara dumt, men det är inget snack om saken att Oakland är i slagform. Det är ju något man vill känna sig inne på och det gör jag.

Igår när Oakland ställde upp med en svagare pitcher och Seatle med en starkare så stod det 6-0 till Seatle efter typ halva matchen, men Oakland gjorde hela 4 i 8:e inningen mot Seatles bullpen.
Seatle gjorde bara en run på Oaklands bullpen. Så fördel Oaklands bullpen där.
I de andra matchernamellan lagen har det blivit 0-0 mellan de olika lagens bullpen i en match. I en annan släppte Seatles bullpen en run och Oaklands 0 runs.
Slutligen i en match släppte Oaklands bull pen 0 runs och Seatles 2 runs.

Det måste sägas att skulle Oakland ligga under med en run i slutet så är det långt ifrån över med tanke på att de har övertaget sett till 3 av 4 matcher i slutet och i denna match så talar det mesta för en ganska klar ledning inför slutet.

1.78 på att vinna matchen mot Seatle är taget alla dar i veckan. Med givna förutsättningar så tycker jag att korrekt odds vore 1.50

Nu hoppas vi det sitter också.

Lycka till den som ryggar
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Baseball

Seatle Mariners – Oakland Atletics

  • Postad:
    13 apr 2014
    02:15
  • Rekare: MitchxMLB
  • Spel: 2
  • Insats: 8,50
  • Odds: 1,81
  • Info: Står i reken
  • Bet365
  • Datum:
    13 apr 2014
    03:10
  • Sport: Baseball
  • Land: Argentina
  • Liga: A-League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MitchxMLB 2014-04-13 09:00

Omoget att ge min rek 0 av 5 i betyg

MitchxMLB 2014-04-13 04:18

Spel som jag lagt i min spreedsheat på rekar.se är Tigers leda efter 5 inings. Leder 4.2 i bottom of the fifth
Brewers vs Pirates under 4.5 runs under de 5 första inningsen. Det blev 4 runs.
Ja sedan har jag denna reken då. Körde också en livedubbel på Oakland -2.5 mot Dodgers -3.5 för en 10 minuter sedan

MitchxMLB 2014-04-13 04:09

Såg det hela för sent för att hinna lägga ut det här bara

MitchxMLB 2014-04-13 04:09

Spel på Oakland vinna första inningen slängde jag in också när jag såg att Coco Crisp var med i laguppställnigen. 3.60 satt fint. Har spel på 2.10 att Oakland leder efter 5. Det ser lovande ut också. Jag tror Gray kommer göra stabilare innings nu än i första. Tror det kommer stå 3,4-1 efter 5. Heja!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td