Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – dubbla ML

Spel Nr2:

Jazz ML @ 1.43
Warriors ML @ 1.44

Totalt odds: 2.12 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Dagens bästa spel är Jazz där jag också plockar ATS utan att tveka.

Jazz spelar riktigt bra och har gjort så ganska länge då man har 4 raka vinster och den streaken startade med en imponerande vinst mot Cavaliers. Jazz har 9 vinster senaste 12, dom 3 förlusterna har kommit på bortaplan mot topplagen Celtics, Raptors och Grizzlies. Jazz börjar mer och mer leverera som det 50+ vinster laget som alla trodde på inför säsongen. Man är också extremt utvilade inför denna matchen då man inte spelat sedan i måndags och är laget har därför fullt i tanken inför dagens match.

Mavericks har inte fullt i tanken, man spelade igår och förlorade borta mot Heat och har efter det resa i benen och ska idag upp B2B mot ett mycket bättre lag än det man förlorade mot igår. Mavericks har spelat 2 matcher sedan Jazz spelade sin senaste vilket gör att detta är Mavs 3:e match på 4 dagar och det kan säkerligen vara dåligt med energi i laget, framförallt efter resan och B2B situationen.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Jazz har vunnit båda mötena. Om lagens situation skulle vara likvärdig så håller jag Jazz som stor favorit i denna matchen då man är otroligt mycket bättre. När Mavericks nu också är B2B och spelar sin 3:e match på 4 dagar samtidigt så Jazz är helt utvilat och förberett inför denna matchen så ser jag inte hur Mavericks ska kunna hålla denna inom 10 poäng. Kvaliteten finns inte i Mavericks och när orken inte heller gör det så kan det bli riktigt illa i natt!


-----------------------------------------------------------

En kort och enkel förklaring är att Warriors är nästan alltid spelbart till en sån här låg lina då man är så pass mycket bättre än alla lag i ligan. När Warriors får till spelet så kan inget lag hålla sig inom 10 poäng, är Warriors inte på topp så kanske kanske ett annat topplag kan göra matchen jämn. Med sitt 36-6 record denna säsongen så är man i en klass för sig och det är sällan som laget sviker.

Laget har väl egentligen bara 3 förluster som svider lite extra tror jag. Man tappade en stor och klar ledning och förlorade med 1 poäng borta mot fjolårsmästarna Cavaliers som sved rejält, i början av denna veckan mötte man Cavaliers igen och skulle ha revansch vilket man också fick då man krossar Cavaliers med 35 poäng.

Premiären mot ligans näst bästa lag Spurs kom som en chock när Warriors förlorade men här har man ännu inte fått revansch.

Sedan så tror jag dubbel-OT förlusten mot dagens motståndare Rockets finns kvar i bakhuvudet hos Warriors spelarna och precis likt matchen mot Cavaliers så är det dags för revansch idag och finns bara viljan hos Warriors så har man goda chanser att vinna med 10+ mot alla lag i ligan.

Rockets är ett bra lag så det är inget snack om den saken men spelet på slutet har nog varit det sämsta på hela säsongen när man har 3 förluster senaste 5 matcherna och man har varit favorit i alla matcherna.

Ska Rockets kunna störa Warriors så måste man vara i högform vilket man inte är nu samtidigt som Warriors måste ha en dålig insats eller vara ointresserade. Här är det stor chans att Warriors vill ha revansch efter dubbel-OT förlusten tidigare mot Rockets och när då Rockets inte haft 100%-igt spel på slutet så är det stora chanser att Warriors vinner ännu en match mycket enkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – dubbla ML

  • Postad:
    20 jan 2017
    22:30
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,12
  • Bet365
  • Datum:
    21 jan 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-21 22:40

Jazz kämpade sig till segern och Warriors hade lekande lätt mot Rockets. Härlig vinst!

midcapking 2017-01-20 23:18

Håller med på Jazz, borde mala ner motståndet!? Sedan ska jag se rockets-warriors, hoppas det blir total Hawaii!? Warriors vinner såklart ändå?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td