Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Amerikansk Fotboll (https://www.sharps.se/forums/amerikansk-fotboll/)
-   -   NFL - Week 10 (https://www.sharps.se/forums/amerikansk-fotboll/30719-nfl-week-10-a/)

Lunkan 2017-11-10 02:10

NFL - Week 10
 
Seahawks @ Cardinals:

Tror på en tight match här som går av stapeln 02:25 inatt, dvs ganska snart. Seahawks är 5-3 såhär långt denna säsong medan Cardinals är 4-4. Eftersom jag tror på en tight match så gillar jag Cardinals som homedog här. Seahawks är ett bra lag men detta främst tack vare deras defensiv imo. Seahawks är 2-2 borta och Cardinals de facto 2-1 hemma (man spelade en match i London där man fick stå som hemmalag men var ju de facto just i London, alltså ej hemma i Arizona)

Hemma i Arizona har Cardinals vunnit mot Tampa Bay och San Fransisco men förlorat mot Dallas. Linan står på 6 här och jag kommer spela Cardinals +6 till odds 1.95. Båda lagen jagar LA Rams i NFC West och även om det inte är omöjligt att Seahawks drar det längsta strået här så tror jag det blir med fåtalet poäng.

För övrigt har Cardinals gått under totalen i 6/8 matcher såhär långt medan Seahawks gått under 5/8. Linan är dock därefter: på 40.0 varför jag hellre spelar Cardinals med marginal här.Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved