Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Amerikansk Fotboll (https://www.sharps.se/forums/amerikansk-fotboll/)
-   -   NCAAF w13 (https://www.sharps.se/forums/amerikansk-fotboll/5215-ncaaf-w13/)

Arch 2010-11-26 20:56

NCAAF w13
 
En underbar match börjar nu, men jag kunde inte hitta nåt vettigt.

21:30
Colorado +17.5 1.5u
Huskers (9-2) är ett bättre lag, men deras QB hade en fotledsskada och troligen missar, deras topp RB blev trampad på i slutet av sista matchen och kan få känningar, mycket drama och konstigheter runt tränare, men få detaljer är kända. Hur som helst leder nog Green anfallet och han är inget bra på att kasta långt. Huskers har ett bra running offense med 3 mycket bra RBs, men Buffaloes (5-6) har vänt om senaste tiden iom att man sparkade tränaren. Colorado uppfattar denna match som rivalitet och de kommer att flytta (från Big 12) till Pac 10 nästa år så det är deras sista match mot Huskers och (enligt rapporterna) de är mycket taggade. Man är ett lag som inte spelar bra borta och möter ett bra försvar nu och man hoppas på en vinst.
Jag tror att Nebraska kan vara lite skakiga och blickar framåt, men även om de leder med 2 TD sent, är det chans att de väljer att springa av tiden, för att skydda den oerfarna QBn.


Arizona St -13 1u
Såg denna och tänkte först att det var konstigt att Sun Devils (4-6) är nästan 2 TD favorit. Jag vet att UCLA har sugit, men jag har inte följt Devils värst mycket, så jag kollade. Här är lite nummer så det inte blir ingående, Bama leder mot Auburn, måste gå kolla.

Sun Devils har topp 20 runD i landet, men deras passD är tveksam. UCLA har topp 30 run offense, men deras passing är sämst i landet. Faktum är, deras offense är mycket usel och de kan knappt skapa nåt. Avsaknaden av vettigt offense bör ge bollen till Arz St så pass mycket att de kan täcka.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved