Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Baseball (https://www.sharps.se/forums/baseball/)
-   -   Nybörjarfrågor om baseball (https://www.sharps.se/forums/baseball/21763-nyboerjarfragor-om-baseball/)

bonustrading 2014-10-01 08:53

Nybörjarfrågor om baseball
 
Hej!

Jag bettar på baseball men har tyvärr rätt begränsade kunskaper om sporten. De matcher jag bettar på spelas inom Major League Baseball (MLB). Jag har under de senaste två dagarna märkt att det spelas färre och färre matcher, inte ens alltid en om dagen. Jag undrar alltså:

1. Vet någon varför det spelas färre matcher nu? Kan det vara för att MLB-säsongen går mot sitt slut? Läste hastigt på Wikipedia att säsongen spelas normalt mellan första söndagen i april och första söndagen i oktober (vilket är nästa söndag).

2. Är det endast under MLB-säsongen det finns baseball-matcher att betta på? Vore toppen om ni kunde förklara hur det ser ut, för visst har de "träningsmatcher" utöver säsongen?

Tackar så mycket på förhand för svar, skulle hjälpa mig mycket!

Mvh

BroderH 2014-10-01 09:11

Kan heller inget om baseball, men spontant känns det som du ska läsa på ordentligt om sporten/ligan/lagen innan du börjar satsa pengar. Detta gäller oavsett sport.

HPs 2014-10-01 09:15

Slutspelet börjar nu vilket ger betydligt färre matcher. Precis som BroderH säger borde du kanske läsa på lite mer innan du börjar satsa pengar på sporten :)

laban1982 2014-10-01 12:15

Var första Wildcard matchen igår och nästa spelas ikväll vilket är en enkel match. Sedan startar slutspelt på riktigt och spelas i första omgången bäst av 5, sedan de sista två bäst av 7. Så slutet va säsongen blir väl i slutet av oktober. Själv säsongen brukar börja i starten av april, träningsmatcherna som även de kan spelas på starar en månad före det.

maddmax 2014-10-28 01:55

Vinterligorna (främst Venezuela och Mexico) går att spela på. Svårare att få adekvat information men det går. Pinnacle erbjuder hyffsad återbetalning där.Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved