Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Expertrekar (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/)
-   -   In på stora arenan! (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/28262-pa-stora-arenan/)

Lazlo 2017-02-18 16:47

In på stora arenan!
 
Riktigt härlig dag igår när vi sätter samtliga 4 spel som vi hade.

North får till lite bättre maps denna gången och hade inga som helst problem att krossa Optic med 16-2, 16-7.

Fnatic har nyligen fått tillbaka sin legendariska lineup men är långt ifrån den gamla formen som gjorde laget dominant. Laget ser inte harmoniskt ut och man splittrades ju på grund av lite interna stridigheter mellan spelarna och dom kanske fortfarande ligger där och spökar? Samtidigt så har motståndet utvecklats rejält sedan Fnatic dominerade för ca 1 år sedan och numera är det inte lika lätt att köra över motståndarna utan någon vidare strategi. Sen som jag skrev så lever Fnatic mycket på att "känslan" i laget ska vara bra och man samarbetar på ett enkel och smidigt sätt in-game. Det verkar inte finnas där för stunden utan det tar nog lite tid om man ska hitta det igen. Det hela leder till att Virtus.pro inte har några som helst problem att också dom vinna enkelt med 16-9, 16-2.

Nattmatcherna är betydligt jämnare men NiP lyckas vinna med 2-1 vilket även NaVi gör så att vi även får in den dubbeln.

Idag så äntrar spelarna den stora arenan och slutspelet börjar vilket är riktigt roligt. Visst går väl inte casinogolvet på MGM Grand i Las Vegas av för hackor men det känns väl lite sisådär. Nu blir det en helt annan nivå ska man in i den legendariska arenan på samma hotell och det kommer bli en stor scen med mycket folk på läktaren.

Kan väl också tillägga att samtliga starttider är preliminära för matcherna. Det är så att matcherna kommer starta efter varandra med ca 15-20 minuters mellanrum vilket innebär att match 2 kan starta både tidigare och senare än den planerade starttiden beroende på hur lång tid match 1 tar.

Dessa matcherna har vi idag:


Gambit - North, start kl 19:00

Den jämnaste matchen på förhand enligt oddsen och man är väl beredd att hålla med.

Gambit imponerade i gruppspelet när man vann som underdogs mot både Fnatic och Virtus.pro. Fnatic är inte på normal nivå så den matchen var ingen större skräll även om oddsen indikerade det. Att slå VP är dock starka papper, dock så tycker jag VP gjorde ett stort misstag när dom valde Cobblestone istället för Train som map när man fick det valet. Gambit är enormt starka på Cobble och jag tror nu att dom har 11 raka vinster där. VP kände nog att dom ville visa vilka som bestämmer på den mapen som också är bra för VP. Dock så spelade det Gambit rejält i händerna då man fick spela sin favoritbana vilket ökade deras chanser rejält och man kunde skrälla igen. VP är starka på Train också och hade man valt den så hade man fått Gambit ur sin "comfort zone" och det hade varit en större fördel för rutinerade VP. Nu trodde nog VP att man ändå skulle vinna mot Gambit trots Cobble men det visade sig vara ett felbeslut.

North fick till sina maps bättre igår mot Optic och kunde därför vinna enkelt. Mycket imponerande att lagets IGL (in-game-leader) MSL spelade så pass bra då han inte brukar ha så många kills. Med 42-19 över 2 kartor så var han bäst av alla och kan han hålla den nivån så blir North otroligt starka då övriga spelare normalt är bättre än honom. När svagaste länken i laget är bäst så blir man såklart otroligt mycket bättre.

Ska bli intressant att se vilka maps det blir här då det kan vara väldigt avgörande. North brukar alltid banna Train då man inte gillar att spela den mapen, men det skulle öppna för att Gambit får till sin älskade Cobblestone. Jag hoppas att North istället bannar Cobble och sätter käppar i hjulet för Gambit. Gambit själva vill sällan spela Train så jag tror North kan komma undan med att släppa igenom Train då Gambit bör välja någon annan map. Bör iaf bli en mycket spännande match detta!Mousesports - Virtus.pro, planerad starttid 22:00

Kan mousesports fortsätta överraska nu när motståndet blir av absolut högsta klass?

Nygamla tillskottet oskar har varit otroligt bra för mouse, tillsammans med Niko som alltså ska lämna efter turneringen. Det verkar som man släppt på alla tyglar och kan spela utan press vilket gynnar laget.

VP krossade Fnatic igår men frågan är hur mycket man kan ta ut av den segern eftersom Fnatic inte alls är i form. Man är dock ruskigt stabila i VP och brukar gå långt fram i många turneringar vilket gör att man måste ses som klar favorit här.

Att mousesports favoritmap dust2 inte längre finns med gör saken ännu svårare för laget nu när det är bäst av 3 maps.Astralis - NiP, planerad starttid 01:00

Astralis visade under gruppspelet att man fortsatt är världens bästa lag och ett NiP helt ur form ska inte vara några problem här.

Visst vann NiP igår men det var mot ett Cloud9 som har stora problem i laget och det var en krystad match mellan två lag som spelade rätt uselt. Den nivån håller aldrig mot Astralis och om inte NiP fått dunderhonung till frukost så lär man inte hänga med här.

Tycker också det ser väldigt tryckt ut i NiP lägret. Get_Right är med all tydlighet inte fullt frisk utan han ser nästan plågad ut vilket inte är ett gott tecken. Övriga i laget ser också ganska pressade ut och när motståndet idag är på en hög nivå så är det enligt mig stor risk att denna stora pressen som finns på NiP innebär att laget rasar samman totalt igen.

Astralis 2-0 känns bra här!SK - NaVi, planerad starttid 04:00

Bästa matchen för dagen är den sena mellan 3:an och 4:an på världsrankingen.

SK hade inga problem att enkelt vinna gruppen mot riktigt klena lag och med felps i laget så finns det ännu högre kapacitet än tidigare.

NaVi lyckades ta sig till slutspelet efter många svårigheter längs vägen. Igår fanns det en hel del problem mot ett FaZe som inte är i högform vilket tyder på att NaVi har en bra bit kvar till toppen.

NaVi har en enormt hög kapacitet men verkar alltmer sällan få till det. Jag trodde laget skulle komma rejält revanschsugna till detta eventet men eftersom man haft flera problem mot lättare lag hittills så känns det ändå inte som att man är på den höga nivån som finns där. Man kan givetvis vakna till liv nu men SK är så pass starka så att det krävs något extra för att NaVi ska vinna.

Spelar lagen som dom gjort hittills så vinner SK 2-0 här och jag tycker oddsen känns riktigt bra!
Spel Nr1:

Astralis vinner vs. NiP @ 1.30
SK vinner vs. NaVi @ 1.62

Totalt odds: 2.10 @ 188bet

Insats: 8 UnitsSpel Nr2:

Astralis -1.5 maps vs. NiP @ 2.09 (188bet) ... Insats: 6 UnitsSpel Nr3:

SK -1.5 maps vs. NaVi @ 2.95 (pinnacle) ... Insats: 4 Units

Någon annan som har något roligt från dagens matcher? :cheers:Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved