Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-04-19, 17:54   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Favoriterna håller igen?


Reken i NBA igår sitter väldigt enkelt då Bulls +12 till och med vinner sin match med hela 14 poäng och Bulls vinner faktiskt varenda quarter i matchen, imponerande.

Jazz håller tillräckligt jämna steg med Clippers för vår höga lina på Jazz +14 och man ligger aldrig under i matchen med mer än linan vi hade. Segermarginalen blir 8 poäng för Clippers tillslut och därmed sitter dubbeln enkelt.

Dagens utbud innehåller också 3 matcher men i dessa 3 serierna så var det favoriterna och hemmalagen som vann i match 1. Kommer vi få se någon förändring till dagens match 2 eller blir det samma visa som senast?

Jag väljer att reka följande från nattens NBA:


Spel Nr1:

Wizards ML @ 1.44
Rockets -3 @ 1.40

Totalt odds: 2.07 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Hemmastarka Wizards hade inga större problem att vinna game 1 mot Hawks med 114-107 och jag tyckte man redan då såg klara skillnader mellan lagen, precis som väntat. Wizards har varit riktigt heta mot slutet av säsongen och lagets guardduo Wall+Beal kan mäta sig med dom allra bästa i ligan. Det finns ett helt gäng med spelare som kan bidra i Wizards och hela 6 spelare gjorde minst 10 poäng i game 1, samtliga starters gjorde det.

Hawks spelade ganska uselt mot slutet av säsongen och det kändes ett tag som man skulle kunna tappa slutspelsplatsen men man behöll den ändå. Laget kommer in i slutspelet med flera frågetecken kring laget och det finns inte alls samma stabila kärna som Wizards har. Det är också betydligt färre spelare i Hawks som kan gå in och avgöra i viktiga lägen. Schroder är väl på gång och blir bättre, Millsap är väl bra i sina stunder men annars är det ganska klent där bakom.

Wizards har nu 4 raka segrar mot Hawks och man är otroligt hemmastarka. Jag tycker denna linan och oddset är väldigt generöst satta då det fortfarande finns mer att hämta hos Wizards men Hawks kan med enkelhet gå ner en nivå och då vinner Wiz med 10+ här!


------------------------------------------------

Rockets krossade Thunder i game 1 med 118-87 och Westbrook fick inte alls till det i den matchen. Under grundserien så gjorde Westbrook mer poäng i Harden när man möttes i samtliga 4 matcher, ändå var det Harden och hans Rockets som vann 3 av 4 matcher. Nu i slutspelet så var Harden bättre än Westbrook i game 1 och segermarginalen blev hela 31 poäng. Man får väl tro att Westbrook kommer vara bättre till dagens match men 30 poäng är mycket att hämta igen och tidigare under säsongen så har ju Rockets visat att man har så många fler nivåer i spelet så man kan vinna mot Thunder även om Westbrook bombar in 40 poäng.

Precis som för Wizards så innebar segern i första matchen att Rockets nu har 4 raka vinster mot Thunder. Rockets är otroligt hemmastarka dom också och precis som jag var inne på ovan så finns det så många fler bra spelare i Rockets så att det ska mycket till om Westbrook slår dom alla.

Tycker det finns betydligt fler scenarion här då Rockets vinner enkelt igen än att Thunder ska hålla matchen jämn. 40 poäng från Westbrook räcker förmodligen inte och han måste vara otroligt bra om hans Thunder ska rå på Rockets borta, framförallt efter det momentumet som byggdes upp i game 1.

Är Harden dålig och Westbrook gör närmare 50 poäng så blir matchen säkert jämn men chanserna att det inträffar är betydligt mindre än oddsen indikerar utan jag tror Rockets vinner enkelt igen!




Hörs förmodligen senare ikväll med någon MLB spel!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td