Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-05-18, 16:28   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tidig MLB + CS!


Gårdagens rekar slutar med lite plus samt en bra start på spelet för hela matchserien mellan Celtics - Cavaliers.

I NBA var det väl inget snack om saken då Cavaliers visar sig ett nummer för stort för ett slitet Celtics precis som jag anade. Cavaliers drog ifrån till 11 poängs ledning efter 1Q som sedan utökades till 22 pts ledning i HT och då var väl matchen i stort sett över. Cavaliers var uppe och nosade kring 30 poängs ledning innan man sedan slog av på takten mot slutet så Celtics kom tillbaka en aning och vinstmarginalen blev 13 poäng tillslut. Ingen fara för vårt spel på Cavaliers -5 till ett högt odds och det var som sagt inte något snack om saken här. Återstår att se om Celtics kommer kunna ladda om till game 2 imorgon, tveksamt är väl känslan just nu.

I MLB så förlorar vi underspelet på 10.5 efter att matchen landar på 12 runs tillslut. Eflin för Phillies hade en urusel start då han släpper till hela 7 runs på 4 innings och det är mer än dubbelt så många runs som han haft i någon av sina tidigare 5 starter denna säsongen. Cashner gjorde ännu en solid insats för Rangers men Eflin var lite för dålig för att vi skulle klara underspelet, ändå var det ganska nära trots att Eflin inte var i närheten av hur han spelat tidigare denna säsongen. Hade han bara gjort sin sämsta start denna säsongen med liten marginal hade vi klarat oss, nu var han mer än dubbelt så dålig jämfört med alla tidigare matcher och då gick det inte att klara underspelet. Idag när lagen mötts igen har vi sämre pitchers men en lägre lina än den vi hade igår, ganska underligt...

Idag har vi en hel del tidiga matcher i MLB och så har vi också en hel del intressant i CS. Jag väljer att börja med att reka följande idag:


Spel Nr1+2: Minor Championship - planerad start kl 19:00

Outlaws +5.5 rundor vs. Heroic @ 1.85 (188bet) ... Insats: 7 Units

Outlaws vinner vs. Heroic @ 4.00 (bet365) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Bolagen verkar lite oense angående denna matchen då t.ex. pinnacle har linan på +3.5 medans 188bet, bet365 har linan på +5.5 och unibet har lagt sig därimellan på +4.5.

Outlaws har vi lirat en del på och således snackat mycket om på slutet och man är ju i lysande form. Nu har man tagit sig till det viktiga kvalet för storturneringen i Polen, en så kallad Major, med 1 miljon dollar i prispotten. Outlaws är hetaste laget från dom lägre divisionerna och om man kan fortsätta spela bra så skulle man kunna skrälla sig vidare genom detta kvalet vilket vore enormt stort för detta laget.

Motståndet här i kvalet blir dock på en högre nivå vilket gör att Outlaws inte kommer krossa motståndare på löpande band som man gjort senaste månaderna.

Heroic som man stöter på här i första matchen har hängt på en högre nivå en längre tid nu även om man är långt ifrån dom allra bästa. Heroic blandar och ger en hel del då man stundtals hänger med mot dom bästa lagen för att sedan förlora klart mot sämre lag och det finns inte alls samma stabilitet eller självförtroende här som Outlaws kommer in med.

Jag tycker det är bra läge att fortsätta rida med Outlaws och deras fina form som dom har för stunden. Detta kvalet är årets match för Outlaws som kommer lägga all krut på att prestera på topp här samtidigt som kvalet nästan bara är besvärande för Heroic som kommer stöta på lag som är både luriga och som ger allt i matcherna.

Svårt att bedöma kvalitetsskillnaderna mellan lagen så man inte mötts tidigare och man spelar normalt på olika nivåer men så som Outlaws spelat på slutet så är skillnaderna mellan lagen nu mindre än någonsin tidigare.

Jag tror inte marknaden har så bra koll på Outlaws framfart från dom lägre divisionerna utan går mer på att Heroic har mer meriter sedan tidigare vilket kan vara felaktigt.

Det återstår att se hur Outlaws presterar mot tuffare motstånd men jag anser att skrällchanserna är betydligt högre än oddsen indikerar och jag skulle inte bli förvånad om Outlaws vinner denna matchen!



Spel Nr3:

Orioles -1 @ 1.92 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Alldeles för jämna odds i denna matchen enligt mig då Orioles har en enorm fördel i pitchingduellen.

Bundy som startar för Orioles fortsätter spela lysande denna säsongen och har nu en ERA på 2.26 och en WHIP på 1.03 över 8 starter vilket är otroligt starkt. Han har inte släppt till mer än 3 runs i någon match och han har pitchat minst 6 innings i varenda match så det finns inte mycket att klaga på, Bundy levererar varje gång han kliver upp på kullen.

Tigers startar med Zimmermann som inte får till det i Detroit. Zimmermann var bra i Nationals i flera säsongen innan han inför förra säsongen signade ett stort kontrakt med hög lön hos Tigers istället. Tyvärr för hans och Tigers del så har Zimmermann inte klarat av flytten till tuffare AL där man mötet DH batters utan Zimmermanns statistik från ifjol var usel och denna säsongen är det ännu värre. Han har en ERA på 6.38 och en WHIP på 1.66 över 7 starter vilket är bland det sämsta i hela ligan. Över hans senaste 6 starter har han släppt till minst 3 runs i samtliga, i 5 av dessa har det blivit minst 4 runs.

Zimmermann har nästan alltid en sämre match än någon av Bundys 8 denna säsongen vilket gör att det ska vara mycket som förändras idag om Zimmermann ska kunna prestera bättre än Bundy.

Orioles offensiv är också den starkare än Tigers och idag när Detroits superstjärna Miguel Cabrera vilas så är laget försvagat en hel del.

Enligt mig solklart övertag för Orioles på alla viktiga delar av spelet och den här enorma skillnaden i pitchingduellen + att Tigers saknar en av sina bästa batters gör att jag tror Orioles vinner denna matchen enkelt!


Ha en härlig torsdag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Yoast (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-18, 18:55   #2
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Grattis till oss som gick med glödheta Outlaws igen då man krossade Heroic med 16-6 trots att man låg under 0-3 i början av matchen. Det var inget snack om saken och då var oddset ändå 4 gånger pengarna, en riktig guldklimp!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!

Senast redigerad av Lazlo den 2017-05-18 klockan 18:56.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-18, 19:35   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 358
Sharp$: 1297
Standard

Grym form! Tack för riktigt bra spel!

Fegade och tog bara handikappet
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Yoast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td