Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Expertrekar (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/)
-   -   REK 2017-10-08 19:00 Parlay - Överspel (NFL) (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/30262-2017-10-08-19-00-parlay-overspel-nfl/)

Lazlo 2017-10-08 15:49

2017-10-08 19:00 Parlay - Överspel (NFL)
 
2017-10-08 19:00NFLParlay vs Överspel ANNAT 2 FT 7 1.930
Unibet
Skrev en hel del om Lions - Panthers i reken för singelspelet där men jag fyller även på med ett överspel här med köpta linorna.

Panthers hade en lowscoring inledning på säsongen men har på slutet kommit igång med 63 poäng senast och 47 poäng matchen innan det. En pånyttfödd Cam Newton ska enligt mig ha goda chanser att leverera mot ett Lions defense som inte är ett av dom bättre i ligan.

Lions spelade en ovanlig low scoring match senast men borta mot tuffa Vikings så kan det bli hemmalaget dom bestämmer matchbilden. Det innebär att Lions kommer försöka bestämma matchbild i dagens match som spelas hemma i Detroit på Ford Field och i sina 2 hemmamatcher hittills denna säsongen har man haft 56 och 58 poäng.

Väldigt låg lina vi får här och jag anser att överspelet känns riktigt starkt då båda lagen bör kunna nå 20 poäng i denna matchen.


------------------------------------------


Jaguars offensiv har varit riktigt bra denna säsongen med 27.3 poäng per match framåt i snitt och man kan luta sig tillbaka mot ett av ligans bästa springspel vilket är ett bra recept för att hela tiden skapa sig lägen för att göra poäng.

Steelers har ligans bästa running back i Le'veon Bell vilket gör att man alltid kommer kunna hota på marken. Utöver det så har man ju en av ligans bästa WR kår också med Brown i spetsen så Steelers offensiv tillhör ligans bästa även om man inte riktigt fått igång det fullt ut denna säsongen. Man snittar för stunden 22.5 poäng per match framåt vilket räcker gott och väl för linan vi har idag men det finns som sagt rejält med sparkapital hos Steelers som brukar kunna leverera 30+ poäng med sin offensiv.

Båda lagen är otroligt starka i springspelet och båda lagen är otroligt klena på att försvara mot just springspel vilket gör att jag tror starkt på överspelet då båda lagen kommer kunna tugga yards med det "säkrare" springspelet och kan man inte stoppa springspelet så trillar poängen in regelbundet. Jaguars är sämst i hela ligan på att försvara mot springspel så Bell borde kunna ha lekstuga idag.

Låg lina i en match där båda lagen brukar leverera offensivt och återigen så tror jag båda lagen har goda chanser att nå 20 poäng vardera i denna matchen.


BOL! :cheers:



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved