Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Expertrekar (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/)
-   -   REK 2017-10-15 19:00 Parlay - Under + Over (NFL) (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/30343-2017-10-15-19-00-parlay-under-over-nfl/)

Lazlo 2017-10-15 11:07

2017-10-15 19:00 Parlay - Under + Over (NFL)
 
2017-10-15 19:00NFLParlay vs Under + Over 2 FT 8 2.130
Unibet
NFL veckan inleddes på ett bra sätt när vi sätter första benet i parlayen i torsdags enkelt då det blir 51 poäng mellan Panthers - Eagles vilket var med god marginal för vårat spel på Över 39.5 poäng i den matchen.

Andra delen av parlayen spelas ikväll och linan där har stigit ett par poäng sedan vi tog spelet så vi sitter i en bra sits inför kvällens match.

Jag väljer att fylla på med ytterligare en totalparlay med köpta linor för kvällens matcher och det blir följande:


Spel Nr1:

Falcons - Dolphins = UNDER 52.5 @ 1.49
Texans - Browns = OVER 40.5 @ 1.43

Totalt odds: 2.13 @ unibet

Insats: 8 Units


Motivering:

Bara som en kort jämförelse så erbjuder bet365 oddset 1.77 på samma spel så värdet är stort på oddsen hos Unibet.


Falcons är omgångens största favorit med hela 13 poäng inför matchen hemma mot Dolphins och en så här förväntat ojämn match har stor risk att bli avslagen mot slutet när favoriten bara ska bevaka sin ledning.


Det är svårt att säga att det är kris i ett lag som är 2-2 efter 4 matcher men Dolphins har all anledning att känna sig oroliga då man hittills inte lyckats nå 20 poäng framåt i någon match. Efter skadan på sin QB Tannehill under försäsongen så valde Dolphins att ge Jay Cutler chansen och tyvärr har fansen nere i södra Florida fått uppleva det som alla Chicagofans fått kämpa med under många år dvs att Cutler inte är någon QB som tar laget till nya höjder.

Snittet på 10.2 poäng framåt per match är klart sämst i hela ligan och man är också det laget som producerar klart minst yards på sitt offense så det finns mycket som inte stämmer hos Dolphins offensiv.

Anledningen till att Dolphins är 2-2 är för att man har en riktigt stark defensiv som inte släppt till mer än 20 poäng i någon av matcherna hittills.

Som stor underdog borta mot Falcons så är det återigen defensiven som måste leverera om man ska ha en chans i denna matchen för det är minimal chans att Dolphins offensiv kan mäta sig med Falcons. Så gameplanen bör vara tydlig, döda tid och håll bollen så mycket som möjligt så att Falcons offensiv inte är på planen så mycket och när den väl är det så ska Dolphins defensiv steppa upp och spela bra som dom gjort hela säsongen.


Falcons kommer från en BYE-week och är således både väl förberedda och utvilade inför denna matchen så det lär vara ett heltaggat och välspelande Falcons som kliver ut inför sin stora hemmapublik i den nya arenan.

Falcons åkte på sin första förlust senast när man stötte på ett lag som är ganska likt Dolphins i form av Bills som spelar i samma division. Då blev det en tajt och lowscoring match där Bills defensiv spelade riktigt bra och jag tror Dolphins har goda möjligheter att skapa en liknande matchbild.

Falcons snittar 26 poäng framåt och 22 poäng bakåt denna säsongen och har 2 matcher som inte toppat 40 poäng men också 2 matcher som nått 56-57 poäng. Så det har varit lite blandad kompott men matcherna som gått över denna linan har varit mot offensiva lag i form av Lions och Packers medans matcherna som inte gått över 40 poäng var mot defensiva lag med lite begränsad offensiv i form av Bears och Bills.

Det är ingen tvekan om att Dolphins är ett lag likt Bears och Bills vilket gör att jag tror att vi återigen kan få se en match där det blir lite mer defensiv prägel.

Dolphins har dock betydligt större problem i sin offensiv än dom lagen Falcons tidigare mött och när hemmalaget nu kommer från en BYE-week så kan det bli ännu svårare för Dolphins att producera framåt.

Finns även goda chanser att Falcons avgör denna matchen tidigt och bara spelar av denna matchen mot slutet.

Inget av lagens senaste 11 möten har gått över denna linan och snittet för totalen över dessa 11 matcherna som sträcker sig hela vägen tillbaka till 2005 är låga 32 poäng per match. Dock har majoriteten av dessa matcherna varit under försäsongen vilket gör att man får ta siffrorna med en stor stor nypa salt.

Jag tror inte Dolphins offensiv klarar av att producera i nivå med att en sån här lina ska spräckas men jag tror deras defensiv har goda chanser stå emot så att inte Falcons springer iväg för mycket.


-------------------------------------------------------

Texans offensiv har varit glödhet denna säsongen och rookie QB:n Deshaun Watson spelar på en nivå som får alla att tappa hakan.

Senaste 3 matcherna har Texans producerat en hel del poäng framåt och totalerna i dessa matcherna har varit 69, 71 och nu senast 76.

Offensiven flyger fram för Texans och det finns absolut inget att klaga på där så en hemmamatch mot usla Browns borde inte vara några som helst problem utan jag räknar med att Watson kommer fortsätta leverera och jag blir inte förvånad om laget når 30+ poäng för fjärde matchen i rad ikväll.

Problemet för Texans är deras defensiv som tidigare iaf var ganska stark på pappret men inte riktigt levererat ändå. Dock så var senaste matchen mot Chiefs än tung afton då man dels förlorade matchen men också förlorade enormt många viktiga spelare på defensiven. Lagets superstjärna och kanske hela ligans bästa defensiva spelare JJ Watt bröt benet senast och han missar resten av säsongen. En annan viktig defensiv spelare i form av Mercilus skadade sig också senast och missar resten av säsongen.

Utöver det så har man flera skador på defensiva spelare vilket gör att det finns enorma hål att fylla i Texans defensiv och det är helt enkelt omöjligt att ersätta så här bra spelare så det kommer garanterat bli så att Texans defensiv blir klart sämre resten av säsongen med dessa spelarna borta.

Texans har tidigare år varit ett lag med usel offensiv men otroligt stark defensiv. Nu är läget precis tvärt om, offensiven verkligen flyger fram och är en av ligans bästa med Watson i spetsen medans defensiven har varit klen och kommer vara ännu sämre nu med alla tunga skador man fick i senaste matchen.

Med Browns är det väl ungefär precis som vanligt, man har inte lyckats vinna en enda match av sina 5 denna säsongen och man är usla på nästan allting i spelet.

Nu har coach Hue Jackson iaf tröttnat på rookien DeShone Kizers klena spel så att i senaste matchen lät han backupen Hogan kliva in efter halvtid. Hogan gjorde det otroligt bra under andra halvlek och pressade Jets i en match som kunde slutat med vinst åt vilket lag som helst. Hogan verkar ha betydligt mer självförtroende och nu när han får chansen att starta mot en Texans defensiv i lite kris så tror jag att Browns offensiv bör kunna leverera.

Defensiven i Brown håller ingen högre nivå och borta mot Texans offensiv som presterar på högst nivå så lär det bli riktigt svårt att stå emot.

Texans är storfavorit i matchen för att deras offensiv radar upp 30+ poäng på löpande band numera och mot usla Brown bör man väl kunna göra det igen. Browns offensiv bör kunna få en liten skjuts i rätt riktning med Hogan som QB och framförallt i en match när man möter ett försvar som är otroligt skadedrabbat.

Texans kan klara denna linan själv om dom kommer igång men visst ska väl Browns kunna få till en hel del poäng själva och jag skulle inte bli förvånad om båda lagen når 20 poäng i denna matchen och linan klaras enkelt.


Fyller säkerligen på med lite fler spel under dagen, kanske blir det någon mer rek men helt säkert blir det iaf spel som läggs in i spreadsheetet för er som är intresserade av det.


BOL! :cheers:Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved