Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Expertrekar (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/)
-   -   REK 2018-04-10 20:45 Fulham - Reading (Championship) (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/32159-2018-04-10-20-45-fulham-reading-championship/)

jonassjoland 2018-04-10 11:36

2018-04-10 20:45 Fulham - Reading (Championship)
 
2018-04-10 20:45ChampionshipFulham vs Reading -1 FT 8 1.970
Svenska Spel
Då var det dags för ännu en omgång i Championship, nu börjar det bli tajt och varje poäng räknas både i topp och botten. De som ligger mitt i och inte har något att spela för vill vinna och kör på utan att tänka så mycket, serien är slut för deras del, framförallt om man har bortaplan. Det bästa som finns är de sista omgångarna då man kan få in flera över 2,5 mål, alla vill framåt. Men vi är inte där ännu.
Givetvis tittar jag inte på en match där ett lag inte har något att spela för, det vore ju för enkelt! Det är ju egentligen galet, men som spelare letar jag alltid efter bättre odds och större alternativ, självklara inte det ultimata.


Ett spel på odds som ligger på ca 1,35, om det inte är ett Paralys spel är inte spelbart då insatserna för att vinna inte håller jämfört med chansen att förlora.
I dagens rek fokusera jag på en toppen mot botten match och det är
Fulham FC – Reading FC.
Spelar också denna match på min Spreadsheet en Parlay 3 spel.

TYP AV SPEL / Singel
MATCH / Fulham FC – Reading FC
LIGA/LAND / Championship England
ARENA / Craven Cottage
SPELSTOPP / Tisdag 10/4 20.44

SPEL 1 / Asien Fulham -1 och 1:a
ODDS / 1,97
BETTINGBOLAG
/ Svenska Spel
UNITS / 8=2000 SEK

SPEL 2
/ Parlay 3
Fulham FC – Reading FC 1.a
Rochadale – Wigan 2.a
Gillingham – Blackburn 2.a

ODDS / 4,233
BETTINGBOLAG / Bet365
UNITS / 7=1750 SEK

SPELMOTIVERING

Fulham FC hemma är som en tornado och det är det laget som går absolut bäst i Championship just nu, de kan tydligen inte förlora hemma! I Serien har de inte förlorat sen 31 oktober lägg där till att det är bara två kryss på 12 matcher. Lit smolk i bägaren när de kryssade mot QPR 17/3 men sen har de vunnit hemma igen senast mot Leeds. De har dessutom inte förlorat en seriematch sen 16/12 2017. Nu är det ju så att desto fler vinster desto närmare en förlust kommer de.
Reading FC är en besvikelse i år de spelade playoff förra året och hade absolut samma förväntningar i år, nu ligger man långt ner i tabellen och det är faktiskt kamp om överlevnad. Alltså en toppen mot botten match igen och de är alltid farliga. Jag ser det ändå som troligt att Fulham FC på hemmaplan ska göra jobbet och kliva ett steg närmare PL. Formen är hysterisk och tror inte den grusas ikväll.

På Parlay är det två starka lag i Wigan och Blackburn som båda slåss om att gå direkt upp, oavsett bortaplan så tycker jag att dessa ska vinna.

ANALYS IF Fulham FC
Har en fantastisk form och den har tagit den ändå upp till en tredje placering. De jagar just nu Cardiff som ligger tvåa och bara är två poäng före. Wolverhampton har fortfarande första platsen och det är elva poäng upp dit. De två första platserna är direkt kvalificering till PL nästa år. Fulham FC form är bättre än Cardiffs så de känner just nu att det verkligen finns möjligheter att ta denna plats. De har dessutom en mycket bättre målskillnad vilket kan vara avgörande i slutet när vi summerar säsongen. Förra året spelade Fulham FC playoff till PL och missade där en uppflyttning, i år är det i stort sett klart för samma sak men helst vill man givetvis ha direktplats. Fulham har den absolut största avslutsprocenten i ligan och det har gjort att de har satt bollen i mål hela 71 gånger. Det är bara Wolverhampton som har en bättre målskörd. I sista matchen satt det dock långt inne och det blev mål först i 78:e minuten av Alexander Mitrovic som äntligen är tillbaka efter en långskadeperiod. Alexander skadade sig under höst spelet 2017 men har nu redan visat att han är redo igen. Det var annars ett massivt övertag från Fulhams sida men det gäller att få in bollen i mål och matchen slutade 0-1 till Fulham FC

SENASTE MATCHEN

Sheffield Wed – Fulham FC 0-1
Bollinnehav 24% - 66%
Målchanser 4–22
Skott på mål 0-8

RESULTAT/MÅLSKILLNAD HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

VINST 4/5
OAVGJORT 1/5
FÖRLUST 0/5
MÅLSKILLNAD 11-2

LAGETS SKYTTEKUNG

Ryan Sessegnon England (endast) 17 år har gjort hela 14 mål och 6 assist, han har dock gått mållös sen 6 mars så det är kanske dags att börja hitta rätt igen. Ryan spelar också i Englands U21 landslag. Alexander Mitrovic Serbien 23 år har trots sina skadeproblem gjort 9 mål och 1 assist. Han är livsfarlig vilket han visade senast.

SKADELÄGET
-
ANALYS Reading FC
Var ett lag som förra året spelade playoff precis som Fulham FC, i år är det en missräkning när man istället får fokusera sig på att försöka klarar kontraktet. Just nu en placering på en 19:e plats och det är absolut inte godkänt. Nu kan det ha kommit en vändning då man i sista matchen vann över topplaget Preston hemma med 1-0 efter mål av
Modou Barrow 26 år från Gambia, målet gjordes redan i 12: minuten. Efter detta var det fullständig dominans från Prestons sida men de fick inte in bollen i mål. Reading hade bara två skott på mål under matchen och det får man se som en bra utdelning när man vinner med 1–0. Reading borta har inte gjort fansen, de har spelat tre matcher i rad där de släppt in tre mål i varje match. Det ska givetvis inte bli så även ikväll och man kommer att parkera den berömda bussen, sen får man leva på kontringar. Skulle Fulham FC få hål på nollan tidigt i matchen kan det mycket väl bli tre mål bakåt även i denna match. Reading måste fokusera på att ta en poäng borta och sen verkligen vinna hemma för att klara kontraktet.

SENASTE MATCHEN
Reading FC – Preston FC
Bollinnehav 39% - 61%
Målchanser 5–17
Skott på mål 2–13

RESULTAT/MÅLSKILLNAD BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA
VINST 0/5
OAVGJORT 1/5
FÖRLUST 4/5
MÅLSKILLNAD 4–12

LAGETS SKYTTEKUNG
Modou Barrow 26 år från Gambia har gjort 10 mål och 4 assist han är också gambiska landslagets skyttekung.

SKADELÄGET
Paul McShane Omar Richards, Tommy Elphick, Tyler Blackett, Jordan Obita

RESULTAT INBÖRDES MÖTEN

Har blivit på fem matcher 2 kryss och 2 Reading vinster och bara en Fulham vinst.
I senaste mötet slutade matchen 1–1

VARNING FÖR!
Fulham börjar närma sig en förlust desto fler matcher med vinster desto närmare kommer denna.
Fulham jagar Cardiff och vid vinst ikväll och med rätt resultat Aston Villa – Cardiff kan de vara förbi.
Reading är i fara för nedflyttning och ett lag i fara jobbar hårdare än vanligt för att ta poäng med sig hem.
Vädret ska bli dåligt och det ska regna rejält detta kan ställa till det för det spelande Fulham.

AmaerildeRimfrost 2018-04-10 21:58

Du har skrivit asian i ditt spreadsheet men tror det är european handicap -1 (dvs trevägs) som du spelat när det gäller Fulham mot Reading!



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved