Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Expertrekar (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/)
-   -   REK 2018-11-28 21:00 Napoli - Crvena Zvezda (Champions League, Grupp C) (https://www.sharps.se/forums/expertrekar/34343-2018-11-28-21-00-napoli-crvena-zvezda-champions-league-grupp-c/)

AmaerildeRimfrost 2018-11-27 14:08

2018-11-28 21:00 Napoli - Crvena Zvezda (Champions League, Grupp C)
 
2018-11-28 21:00Champions League, Grupp CNapoli vs Crvena Zvezda +2 FT 4 2.100
Bet365
Napoli - Röda Stjärnan +2 @ 2.10 (Bet365), insats 4 units (ca 2%)

Även ifall jag hamnat snett på det här klassiska laget från Serbien så måste jag inte och boxas igen känner jag. Deras två tidigare bortamatcher i Champions League har dock varit av en annan värld med förlustsiffror på 6-1 mot PSG och 4-0 mot Liverpool.

Vi vet dock att laget är bra i grunden och hemma är de obesegrade med noll insläppta mål och senast fick Liverpool åka hem med svansen mellan benen. Så nu är det bara att de ska kunna bemästra spöket på bortaplan men de har vetskapen av att spela 0-0 mot Napoli på hemmaplan vilket jag tror är en fördel här.

Det är även en match som betyder oerhört mycket för bägge lagen då det efter fyra omgångar skiljer två poäng mellan ettan Napoli och fyran Röda Stjärnan. Vid en förlust för italienarna så är de så pass illa ute att de t o m riskerar att missa slutspelet i Europa League vilket tredjeplatsen betyder. Det kommer att låsa matchen och i första hand kommer lagen prioritera att inte släppa in mål. Sen finns så klar risken att det rinner iväg om Napoli får en drömstart och hoppet förtvinar i bortalaget.

På Napolis senaste tio hemmamatcher i Champions Legaue har de segrat med fler än två mål endast en gång, då mot Shakhtar Donetsk. Men de har även möt lag som Dynamo Kiev, Nice och Feyenoord. Totalt har tre matcher slutat med exakt två måls segermarginal medan övriga sex matcher slutat med förlust, oavgjort eller endast med ett måls segermarginal.

Napoli rätta favoriter så klart men vi ska inte glömma bort Röda Stjärnan när de hämtade upp 2-0 underläge borta mot Salzburg i kvalspelet och tog sig till gruppspelet. De kan stå upp på resande fot även om det varit två fiaskon hittills. Till fina 2.10 måste vi spela då vi får push på alla tvåmålsförluster. Det här är minst en 50/50 i normalfallet anser jag även om risken finns med tidiga mål och att matchen rinner iväg. BOL! :cheers:



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved