Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Fantasy Sports (https://www.sharps.se/forums/fantasy-sports/)
-   -   Draft Premier League - Snabba bud! (https://www.sharps.se/forums/fantasy-sports/33325-draft-premier-league-snabba-bud/)

AmaerildeRimfrost 2018-08-09 18:37

Draft Premier League - Snabba bud!
 
Jag kommer köra en Fantasy Premier League Draft med några vänner och vi hoppades nå åtta personer men just nu är vi enbart fem stycken dessvärre. Så finns det några här som är lite gamla rävar på sajten (eller möjligen nya också) så skicka ett PM till mig, om någon är sugen att joina. Det är dock snabba bud då det är Deadline på draften kl 21.45 ikväll (tors 9/8). Så helst i god tid innan dess för er egen skull.

Reglerna är att den som leder efter Game Week 4, 9, 14 och 19 får 50 kronor per etappslut av de som ligger på tredje till sista plats i ligan. När säsongen är slut får vinnaren 200 kronor av samtliga andra i ligan. Så totalt kan det bli en utgift på 400 spänn för en säsong.

Vi kommer köra swish efter varje etapp då vi känner varandra så vi vill ju att du är pålitlig - därav hellre en gammal räv :) Jag avgör om du får vara med.

Skicka PM till mig om det är någon som är intresserad att hoppa på och piska oss på fingrarna!

AmaerildeRimfrost 2018-08-09 20:22

Bumpar då tiden för deltagande börjar rinna ut. Om 80 minuter kör draften igång nämligen!Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved