Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Fotbolls-VM 2018 (https://www.sharps.se/forums/fotbolls-vm-2018/)
-   -   VM Dag 3! (16/6) (https://www.sharps.se/forums/fotbolls-vm-2018/32863-vm-dag-3-16-6-a/)

Lazlo 2018-06-15 22:24

VM Dag 3! (16/6)
 
https://i.imgur.com/hCGNn5Z.jpg

Vi är två dagar in i VM, och herregud vad fredagen bjöd upp till dans. Samtliga matcher var riktigt sevärda, för att inte tala om Portugal - Spanien. Hela 6 mål i en och samma match. Det är vi inte vana vid i VM-sammanhang. Spanien imponerade verkligen, och i stort sett var det Spanien mot Ronaldo. Cr7 presenterade sig genom att göra hattrick, och det vore konstigt om förväntningarna inte stack iväg nu efter denna ruskigt fina inledning.

Lördagen bjuder på hela 4 matcher. Bänkad i tv-soffan hela dagen med andra ord. Toppnationerna Frankrike och Argentina ska in i mästerskapet, samt Kroatien som ligger lite i bakvattnet på de riktigt stora nationerna. Den matchen som vi däremot tycker sticker ut mest är den mellan Peru och Danmark. Det är en match som känns väldigt öppen på förhand, och även om Danmark är favoriter, ska det bli spännande att se vad Peru kan komma med, och hur de ska handskas med Christian Eriksen.

https://i.imgur.com/UdRrny5.jpg

Match: Frankrike - Australien

Datum: 16/6
Tid: 12:00
Arena: Kazan Arena
Odds: 1.25 - 6.50 - 10.00


Kort info om Frankrike
Förväntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande:

Lloris - Hernández, Umtiti, Varane, Pavard - Pogba, Kanté, Tolisso - Dembéblé, Greizmann, Mbappé.

Didier Deschamps har en hel del spelare att välja mellan, och kan formera sitt lag på många olika sätt, med många olika system. T.ex förväntas Umtiti och Sidibe slåss om ena mittbackspositionen, medan Kimpembe och Pavard om högra wingback. På mitten kan man välja på Tolisso och Matuidi. På toppen kan Deschamps spela antingen Dembélé om han vill ha mer fart och teknik, eller Olivier Giroud om han behöver en mer targetspelare och tyngd inne i boxen. Mbappé klev av träningen senast p.g.a känningar i fotleden vilket gör att han är oklar för spel i premiären.

Kort info om Australien
Förväntas ställa upp med en 4-5-1 uppställning enligt följande:

Ryan - Behich, Sainsbury, Milligan, Risdon - Nabbout, Luongo, Mooy, Jedinak, Leckie - Juric.

Inga konstigheter egentligen. En enormt kompakt uppställning, och vi tror att vi kan förvänta oss en dubbeldäckad buss i Australiens straffområde. Tim Cahill som väntat på bänken.

Analys av matchen:
Le Bleus är stora favoriter, och man kliver in i turneringen som en av titelaspiranterna. Vi vet att premiärer kan vara nerviga, men Australien är ett lag man bara ska slå. Vi tror att Frankrike kommer sätta högsta fart från början, och att Australien kommer backa hem från minut 1. Skulle Le Bleus få in ett tidigt ledningsmål tror vi att det kan rinna iväg målmässigt då Australien skulle tvingas upp i banan. Skulle det istället stå 0-0 in i paus kan vi nog räkna med ett frustrerat Frankrike, och bytena lär flöda.

Spelförslag:
Det är premiärmatch, och det är inte alltid lätt att spela mot en uppställd buss som vi tror Australien kommer med, men Frankrike känns alldeles för starka, och kan hota på många plan. Både i det fartfyllda spelet, men även på huvudet med b.la. Giroud. Vi tycker därför att ett bra spel är - Frankrike -1.5 mål.

https://i.imgur.com/3EqDrXx.jpg

Match: Argentina - Island

Datum: 16/6
Tid: 15:00
Arena: Spartak-stadion
Odds: 1.32 - 5.10 - 10.00


Kort info om Argentina
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Caballero - Tagliafico, Rojo, Otamendi, Salvio - Biglia, Mascherano - Di Maria, Messi, Meza - Agüero.

Manuel Lanzini har skadat knät och kommer förmodligen vara borta resten av året. Ersättarna är Meza och Pavon som förväntas slåss om den positionen. Annars inga konstigheter. En fruktansvärd offensiv, precis som väntat.

Kort info om Island
Förväntas ställa upp med en 4-4-1-1 uppställning enligt följande:

Halldórsson - Magnússon, Sigurdsson, Ignasson, Saevarsson - Bjarnasson, Hallfredsson, Gunnarsson, Gudmundsson - Sigurdsson - Finnbogasson.

Gylfi Sigurdsson kommer till spel, men frågan är hur formen är då han matchats måttligt den senaste tiden. I övrigt är det i princip samma trupp som EM 2016. En kompakt lagmaskin.

Analys av matchen:
Argentina, med ruskigt många världsstjärnor, får så sällan till det. Man snubblar sig vidare gång på gång, och vi tror en riktigt viktig nyckel här blir att få hål på Islänningarna tidigt. Helst innan 30 minuter. Annars tror vi att det är mycket möjligt att det lätt blir irriterat då förväntningarna är skyhöga. Island ligger rätt i positionerna i 93 minuter, och är stenhårda i närkampsspelet. Vi tror att det kommer handla mycket om hurvida Argentina lyckas ta sig igenom köttmuren centralt, då man inte har mycket vunnet i luftduellsspelet mot vikingarna.

Spelförslag:
Det är absolut ingen lätt match Argentina står inför. Med skyhöga förväntningar ska man försöka städa av en homogen lagmaskin. Vi ställer oss tveksam till det, och tycker att möjligheten att man fortsätter “snubbla” sig vidare känns stor. Vi väljer att presentera 3 spel som känns riktigt bra:

Rätt resultat (0-0) i halvtid.

HT/FT (X/1)

Rätt resultat (1-0) till Argentina.

https://i.imgur.com/6lMApzl.png

Match: Peru - Danmark

Datum: 16/6
Tid: 18:00
Arena: Mordovia Arena
Odds: 3.15 - 3.15 - 2.38


Kort info om Peru
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Gallese - Trauco, Ramos, Rodriguez, Advincula - Tapia, Yotun - Flores, Cueva, Carillo - Guerrero.

Inga konstigheter alls egentligen. Det enda värt att nämna är att anfallaren Paolo Guerrero är tillgänglig igen efter sin avstängning.

Kort info om Danmark
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Schmeichel - Larsen, Christensen, Kjaer, Dalsgaard - Kvist, Delaney - Sisto, Eriksen, Paulsen - Jørgensen

Åge Hareide bygger tydligt sitt lag kring stjärnan Christian Eriksen. I övrigt är det som väntat. Vestergaard och Christensen förväntas slåss om ena mittbackspositionen brevid kaptenen Simon Kjaer.

Analys av matchen:
Vi tycker att det på förhand känns som en väldigt öppen match. Danmark presenteras som aningen favoriter, och känslan är att ett avgörande moment är för Peru att kunna stoppa stjärnan Christian Eriksen. Lyckas man med det har man reducerat Danmark till 50% ungefär. Gör man inte det tror vi att man kommer få det tufft.

Spelförslag:
Det känns som en oviss match i våra ögon, där första 30 minuterna troligtvis kommer visa en del. Lyckas Danmark få hål tidigt - eller lyckas Peru hålla emot? Vi tycker det känns hugget som stucket, men att det kommer bjudas på en del målchanser. Spelet blir därför - Över 2.5 mål i matchen.

https://i.imgur.com/ePkJDUP.jpg

Match: Kroatien - Nigeria

Datum: 16/6
Tid: 21:00
Arena: Kaliningrad-arena
Odds: 1.71 - 3.70 - 5.00


Kort info om Kroatien
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Subasic - Strinic, Vida, Lovren, Vlsaljko - Brosovic, Rakitic - Perisic, Modric, Kramaric - Mandzukic.

Kroatien ställer som väntat upp med ett urstarkt mittfält. Många har spekulerat i hurvida Rakitic eller Modric är kuggen i laget. Vi på Sharps vill nog hävda att Modric är “key” för att detta Kroatien ska kunna gå långt, men vi kan nog mötas vid att båda är extremt duktiga hur som helst.

Kort info om Nigeria
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Uzoho - Idowu, Omerou, Troost-Ekong, Shehu - Mikel, Ndidi - Iwobi, Etebo, Moses - Ighalo.

Spännande lag som Nigeria ställer ut. Man väljer den 19-årige Uzoho i målet, och en viktig pjäs på mitten i Leicesters Ndidi som är tillbaka från skada. Han kommer givetvis att axla en stor roll i defensiven. I offensiven ser man ut att sätta Ihenacho på bänken till att börja med, då man har fullgoda ersättare.

Analys av matchen:
Kroatien har enligt många kanske VM´s bästa fötter centralt på mitten. Med den egenskapen är man givetvis tunga favoriter till att föra matchen. Så tror vi även blir fallet, och det ska bli intressant att se vad Nigerias motbud blir då man har haft problem med det defensiva spelet. Framåt har man mycket kraft, och kan mycket väl skapa några farliga målchanser.

Spelförslag:
Vi tror att Nigeria med sin offensiv har bra möjligheter att hitta nät någon gång under matchen. Samtidigt känner vi att det nästan är garanti på att Kroatien målar - Därför tycker vi att ett bra spel är - Båda lagen gör mål.



Inför dagen har Betfair ett kanonerbjudande för nya kunder på dagens första match mellan Frankrike - Australien så ta chansen att bli medlem genom att klicka på bilden nedan:

https://i.imgur.com/hCGNn5Z.jpg



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved