Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Fotbolls-VM 2018 (https://www.sharps.se/forums/fotbolls-vm-2018/)
-   -   VM Dag 7! (20/6) (https://www.sharps.se/forums/fotbolls-vm-2018/32885-vm-dag-7-20-6-a/)

Lazlo 2018-06-19 23:28

VM Dag 7! (20/6)
 
Efter en inledning på VM där favoriterna såg ut att hålla måttet har vi nu fått bevittna x antal skrällar. En av de mest minnesvärda såhär långt är utan tvekan Islands 1-1 mot Argentina, men även tisdagen bjöd på en hel del oväntade resultat. Japan lyckades slå gruppfavoriten Colombia med 2-1 efter en dramatisk inledning. Senegal klippte Polen på näsan och Ryssland slog ett Egypten som övertygade mot Uruguay i första matchen.

Vi är nu inne i andra omgången av VM, och matcherna vi ska gå igenom är Portugal - Marocko, Uruguay - Saudiarabien och Iran - Spanien.

https://i.imgur.com/86hnvuR.jpg

Match: Portugal - Marocko

Datum: 20/6
Tid: 14:00
Arena: Luzjniki-stadion
Odds: 1.60 - 3.70 - 6.50

Kort info om Portugal
Förväntas ställa upp med en 4-4-2 uppställning enligt följande:

Patricio - Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares - Fernandes, Carvalho, Moutinho, Silva - Guedes, Ronaldo.

Samma spelare som spelade mot Spanien, men förbundskapten Santos väljer att frångå den 4-2-3-1 uppställningen man hade. Han väljer nu en mer balanserad uppställning och framförallt mer offensiv då man förväntas för matchen.

Kort info om Marocko
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Mohamedi - Mendyl, Saiss, Benatia, Hakimi - Ahmadi, Boussoufa - Harit, Belhanda, Ziyech - Kaabi.

Här går man från en mer offensiv uppställning man hade mot Iran till en mer defensiv sådan. Tråkiga nyheter för Marocko är att Nordin Amrabat tvingades kliva av p.g.a skada senast. Det man har gjort då är att flyttat upp Ziyech till offensiv mittfältare, och plockat in Mendyl i en 4-backslinje.

Analys av matchen:
Vi kan nog räkna med att Portugal kommer kliva ut och föra spelet. Portugal, eller ska vi säga Ronaldo, lyckades mäkta med 1 poäng mot Spanien, medan Marocko föll snöpligt mot Iran på tilläggstid i en match man annars dominerade. Faktum är att första halvleken av Iran - Marocko är en av de bästa halvlekarna i hela VM enligt många. Man bjöd på en fröjdig offensiv, där det mesta kretsade kring Nordin Amrabat egentligen som nu alltså är borta. Jag tror inte Marocko nödvändigtvis kommer backa hem, men man kommer helt klart vara mer nogranna i positionsspelet, men när tillfället ges tror jag inte de tvekar på att kliva.

Spelförslag:
Portugal och Ronaldo är stekheta, samtidigt som Marocko inte alls är ofarliga. Kontringar lär uppstå och spelet blir därför - Båda lagen gör mål.

https://i.imgur.com/PONd23M.jpg

Match: Uruguay - Saudiarabien

Datum: 20/6
Tid: 17:00
Arena: Rostov Arena
Odds: 1.16 - 7.00 - 19.00

Kort info om Uruguay
Förväntas ställa upp med en 4-3-1-2 uppställning enligt följande:

Muslera - Caceres, Godin, Gimenez, Varela - Nandez, Vecino, Bentancur - Arrascaeta - Suarez, Cavani.

Samma spelare som senast, men Oscar Tabarez går från den 4-4-2 uppställningen man hade mot Egypten till en något mer offensiv sådan. Arrascaeta har flyttat upp precis bakom Suarez och Cavani, vilket också ger mer yta åt framförallt Vecino på mitten.

Kort info om Saudiarabien
Förväntas ställa upp med en 4-1-4-1 uppställning enligt följande:

Al-Mayoof - Shahrani, Hawsawi, Hawsawi, Al-Burayk - Otayf - Dawsari, Faraj, Jassam, Shehri - Muwallad.

Man frångår den 4-5-1 man hade mot Ryssland i öppningsmatchen, och tur är väl det med tanke på hur löjligt dåliga man var.

Analys av matchen:
Det såg ut som Juan Antonio Pizzi trodde att hans saudiska landslag var Spanien senast. Man skulle spela sig ur alla situationer och felpassningarna var ingen bristvara. Man hade absolut inget att sätta emot Ryssland, och då är det inte helt orimligt att tänka att chanserna iallafall inte är större här. Uruguay lyckades precis knipa vinsten mot Egypten. Faktum är dock att man var klart bättre och bröt ner Egypten ju längre matchen led, och det var egentligen rättvist sett till 93 minuter. Nu är det ganska stor sannolikhet att Saudiarabien kommer backa hem mer, och sätta defensiven i tydligare fokus. Sedan om det räcker återstår att se.

Spelförslag:
Mittbackslåset i Godin - Gimenez ser löjligt starka ut, och jag ser inga som helst orsaker till att Saudiarabien ska kunna hitta ens en kvalificerad målchans. Ett bra spel är därför - Uruguay att vinna och hålla nollan.

https://i.imgur.com/Pjz3XVm.jpg

Match: Iran - Spanien

Datum: 20/6
Tid: 20:00
Arena: Kazan Arena
Odds: 19.00 - 6.75 - 1.19

Kort info om Iran
Förväntas ställa upp med en 4-1-4-1 uppställning enligt följande:

Beiranvand - Safi, Pouraliganji, Hosseini, Rezaeian - Ebrahimi - Ansarifard, Amiri, Shojaei, Jahanbakhsh - Azmoun.

Inte helt oväntad går man ifrån sin 3-backslinje man hade senast. Det är trots allt Spanien man möter nu, och även om den defensiva insatsen var urstark senast, kommer det med största sannolikhet att krävas ännu mer här. Truppmässigt är den hyfsat intakt med senast förutom att man ser ut att flytta på Cheshmi och Hajsafi till förmån för Hosseini och Safi.

Kort info om Spanien
Förväntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande:

De Gea - Alba, Ramos, Pique, Nacho - Iniesta, Busquets, Koke - Silva, Costa, Isco.

Man spelar med precis samma material som senast mot Portugal. Däremot har man formerat om laget från en 4-2-3-1 uppställning till nu en mer offensivt stark formation. Isco och Silva tar steget upp brevid Costa, vilket gör att Iniesta får bilda mittfältet tillsammans med Busquets och Koke.

Analys av matchen:
Spanien såg urstarka ur mot Portugal, och borde nog egentligen fått med sig 3 poäng, om det inte vore för Cr7 såklart. Givetvis kommer man som storfavoriter till denna drabbning, och kommer med största sannolikhet att föra spelet med järnhand. Iran å andra sidan stod för en riktig kämparinsats mot Marocko, och man är som nämnt en riktigt lagmaskin utan några egentliga stjärnor i laget. Defensiven såg verkligen urstark ut, och det ska bli intressant att se Spanien försöka bryta upp det. För spel mot ett mål, ja det kan vi nog räkna med.

Spelförslag:
Jag tror inte det är helt självklart att Spanien får spelet att klaffa direkt. Iran kan vara riktigt knepiga, och vi har sett flera gånger i turneringen hur topplagen har problem att näta inledningsvis. Ett bra spel känns därför som - Rätt resultat (0-0) i halvtid.


Passa på att ta 888sports erbjudande för VM:

https://i.imgur.com/8mWHYGZ.pngPowered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved