Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Ishockey (https://www.sharps.se/forums/ishockey/)
-   -   NHL 15/16 (https://www.sharps.se/forums/ishockey/24942-nhl-15-16-a/)

Galeocerdo cuvier 2015-10-06 10:05

NHL 15/16
 
Snart är säsongen här! Mindre än två dygn kvar. Skapar den här tråden som en tråd för snack om spel på NHL under säsongen 15/16 då det är trögt att skapa nya trådar inför varje matchdag.

Har ni börjat titta på spel inför premiären?

Galeocerdo cuvier 2015-10-06 18:45

Sådär, då var oddsen hos Pinny släppta.

https://i.imgur.com/fzYONB5.png

Emanresu 2015-10-06 20:58

Så jädra trist att inte pinnen släppte dom oddsen som Marathon hade i början.. 2x på Canadiens och liknande på Flames, det hade varit mumma det!

Galeocerdo cuvier 2015-10-06 21:19

Citat:

Ursprungligen postat av Emanresu (Inlägg 459791)
Så jädra trist att inte pinnen släppte dom oddsen som Marathon hade i början.. 2x på Canadiens och liknande på Flames, det hade varit mumma det!

Hade Pinnacle erbjudit Marathons odds så hade många av oss varit rika vid det här laget. :)

Lunkan 2016-01-27 19:17

Slår ett slag för underspelet i Staples Center inatt. Om vi börjar med H2H och kikar på lagens 9 senaste matcher (senaste två säsongerna) så finner vi att dessa lag endast en gång har gått över linan. 5 gånger har lagen gått under, och resterande 3 har det blivit exakt 5 mål.

Vidare så har LA om vi kollar på senaste 5 matcherna inte gått över linan, men man har ändock bara gått under en gång. Kings har gillat att hamna på exakt 5 mål på slutet alltså.

Avalanche har varit mycket stabila fram till gårdagens match då man åkte på dyngstryk med 6-1 mot ett formstarkt Sharks. Detta är också orosmolnet för detta spel: om det var en plattmatch eller om Avs från ingenstans tappat formen helt och hållet. Innan gårdagens match hade nämligen Avs gått under i 7 raka matcher. Detta beror till stor del på ett ruggigt stabilt försvars- och målvaktspel.

Och såvida inte denna stabilitet har vänt helt och hållet, så är U5 till 2.11 hos pinnen ett mycket bra spel - ja allt till 2.00 och mer är bra enligt mig. Även om nu försvarskollapsen är ett faktum så är det ett OK spel med hänsyn till H2H samt att Kings ofta är relativt målsnåla. Släpper man in 6 kassor som igår, blir det ju dock givetvis svårt att gå under linan - så vi får hoppas på bättring till inatt. =)

Målsnittet för lagen ligger på 4.6 respektive 5.3, kollar vi H/A skiljer det inte mycket och då snarare till U favör. Notera att Avs målsnitt de senaste 10 legat på 4.7, trots 6-1 förlusten mot Sharks igår alltså.

Lunkan 2016-02-04 20:59

Toronto - New Jersey

Jag känner att spelbolagen har övervärderat det faktum att Devils har några spelare på skadelistan till denna match.
Spoiler:
Mike Cammalleri F Out Indefinitely (hand)
Patrik Elias F Out Indefinitely (knee)
Jon Merrill D Out Indefinitely (upper body)
John Moore D Out Indefinitely (lower body)

Det är bra spelare, men det är mycket annat som talar för att Devils ska ha en god chans borta mot Maple Leafs inatt.

Devils som är på 9:e plats i East för tillfället, och man är faktiskt med i jakten på slutspelsplats. Man har samma poäng som Pens, laget man närmast jagar. Dock har man 2 matcher mer spelade.

Toronto på 15:e plats i East, och sist i sin division. Slutspel kan vi nog glömma för Maple Leafs i år också. Till detta faktum skall vi dock inte lägga alltför stor betydelse, det är ofta man har gett motivation alltför stor betydelse i NHL. Det är helt enkelt så att spelarna mer eller mindre alltid är motiverade, helt enkelt för att man spelar i världens bästa liga och fansen har höga krav.

Dock ger ju placeringarna ett hum om hur bra lagen har spelat denna säsong. Devils med 57p och Leafs med 45. Kollar vi vidare på home/away så har Toronto skrapat ihop 21p på hemmais medan Devils har 30 på bortais. Här har dock Devils spelat 4 fler matcher, men vi kan ju om inte annat konstatera att det faktum att Leafs spelar hemma ikväll inte har någon större betydelse än vanligt.

Devils är i bra form, man har skrapat ihop 8p på sina 5 senaste matcher och vann också senast hemma mot Rangers. Leafs har skrapat ihop 4p på lika många matcher, och är alltså i sämre form men vann dock borta i Boston senast vilket givetvis var bra gjort. Kollar vi senaste 10 matcherna är motsvarande siffror 12p för Devils och 6p för Leafs.

H2H så har lagen möts en gång denna säsong, också i Toronto. Denna match vann Toronto i straffläggning 3-2. Förra säsongen vann Devils 3/3 matcher.

Form och hur lagen spelat så här långt denna säsong talar starkt för Devils tycker jag. Och jag anser att man bör varit favoriter utan skadorna på viktiga spelare. Med skadorna ser jag snarare detta som en coin-toss, därför anser jag att allt över 2.00 på Devils är bra. Pinnacle verkar vara marknadshögst med 2.34.

WizardofAhhs 2016-03-12 14:24

Skröplig aktivitet här. Hur spelar ni ikväll?



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved