Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Ishockey (https://www.sharps.se/forums/ishockey/)
-   -   Asplöven-Kalix (https://www.sharps.se/forums/ishockey/27868-asploeven-kalix/)

BennyGuldfot 2016-12-26 11:21

Asplöven-Kalix
 
Premiär för Allettan och högst upp i norr startar ett back to back derby mellan Asplöven-Kalix. Asplöven som degraderades från allsvensk spel ifjol och som går in i Allettan norra som favoriter, men har hittills under säsongen inte infriat förväntningarna. Laget bygger på mycket inviduell skicklighet, och känslan är att man har stor potential när man jobbar i medstuds, men litegrann saknar lagandan & moralen att kriga i motstuds. I direkt motsats till motståndaren Kalix som har ett kollektiv, en tight defensiv framför en under säsongen storspelande målvakt i Christoffer Rifalk vars framgångar denna säsong inte gått obemärkt förbi. Han har tränat med Luleå Hockey och under säsongen och var på väg att lånas ut för matchspel till Björklöven innan dom hittade annan lösning.

Kalix kommer till spel med bra form efter en imponerande avslutning av Div 1 norra, där man kvalificerade sig för spel i allettan efter seger borta mot just Asplöven 4-3 och 4-4 i ordinarie tid mot Piteå, en match man var snubblande nära att vinna.

2-1 för Kalix i inbördes möten denna säsong mot Asplöven
Man har dessutom förstärkt med en transatlant som enligt initierade källor både är spelklar inför matchen och ser sjukt vass ut på träning.

9.20 på Kalix seger på monopolet är taget

27 december spelstopp 19:00

Slurf 2016-12-27 20:18

Stiligt hörru. Spelade själv x2. Får tacka för den.

Enligt min kusin i Kalix så hade de tydligen många i laget som varit lite sjuka på slutet men gick ju utmärkt ändå.

Xavier 2016-12-27 21:30

Äntligen en kvalitetsrek igen i forumet. Oavsett slutresultat fanns det onekligen spelvärde. Känslan jag fick av dina rader gjorde att jag testade. Tack för den BennyGuldfot!

BennyGuldfot 2016-12-27 22:50

Tack! Nyförvärvet Troy Barrs gjorde förövrigt hattrick i matchen och var en starkt bidragande orsak till segern. Blir intressant att se hur marknaden reagerar inför torsdagens returmatch hemma i Kalix.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved