Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Ishockey (https://www.sharps.se/forums/ishockey/)
-   -   REK 2011-10-04 Frölunda - Färjestad (Elitserien) (https://www.sharps.se/forums/ishockey/9116-2011-10-04-froelunda-faerjestad-elitserien/)

Plux 2011-10-03 00:26

2011-10-04 Frölunda - Färjestad (Elitserien)
 
https://www.sharps.se/forums/includes...17596430-1.jpg
Datum: 2011-10-04
Tid: 19:00
Sport: Ishockey
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Match: Frölunda - Färjestad
Period: ft

Spel: Frölunda
Insats: 50.00
Odds: 1.900
Bolag: bet365

Motivering:
Min första rek här och det är på tisdagens match mellan frölunda(1) och färjestad(12).

Frölunda har börjat säsongen strålande och kan ses nog av många som en stark kandidat till guldet. De har vunnit sina sex senaste hemmamatcher varav två tillhör denna säsong och en tillhör försäsongen.

Förra årets inbördes möten slutade 3-2 till frölunda och året innan det blev det 3-1. Dessutom var färjestad mycket bättre då än vad de är nu samtidigt som frölunda är betydligt bättre nu än föregående säsonger.

Färjestad saknar en fulltids-vinst när det har spelats 7 omgångar och man har gjort en av de sämsta inledningarna någonsin. Vändningen kommer säkerligen att komma men inte när de möter tabellettan frölunda.

Självklart kommer Färjestad vara hungriga och de såg riktigt vassa ut i senaste matchens powerplay-spel. Det gäller för Frölunda att hålla sig ifrån utvisningsbåset, för om man gör det så kommer de kunna slänga in ett par puckar.
Jag såg lagen mötas i LLA i början av september i European Trophy där Frölunda vann med 4-1 där Frölundas samtliga mål sattes i första perioden. Det kan ha varit en av de sämsta perioderna jag sett Färjestad göra. andra och tredje var betydligt jämnare men Frölunda var aldrig hotade och kunde ta det relativt lugnt.

Spelar Frölunda till 1.90 på bet365 men kan just nu spelas till 1.95 på unibet eller betsafe.
http://www.oddsportal.com/hockey/sweden/elitserien/frolunda-farjestads-794431/

oggeb 2011-10-03 01:22

Håller med i mycket av vad du säger, men jag tycker inte att Frölunda spelade speciellt övertygande uppe i Skellefteå. Färjestad har blivit bättre och bättre hela tiden medan Frölunda har spelat på en hyfsat jämn nivå förutom några mindre svackor bitvis i perioderna.

Färjestad har otroligt svårt att få igång målskyttet samtidigt som Andersen i Frölundas kasse storspelar match efter match. Jag kommer att lägga ett underspel på matchen istället då både Frölunda och Färjestad har så pass bra målvakter och Färjestad är rätt hyfsade i defensiven, liksom Frölunda är.

O12 2011-10-03 12:22

Tycker även att Frölundas match mot NY Rangers ska vägas in i prestationen mot Skellefteå, klart att spela match fredagkväll och mycket stå hej runt den tar krafter, sen att åka en lång väg (flyg?) till Skellefteå, för att möta ett Skellefteå som är mycket hemmastarka..

Det är ingen lätt match.

Bara lite reflektioner..

Tror även jag, nu när Frölunda fått återhämta sig några dagar, ska ha bra chans mot FBK.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved